14 thoughts on “Näthataren Arnstad är kränkt

  1. Arnstad är värsta kränkaren han kallar Sd- sympatisörer för fascister och nazister.Han borde åka med feministerna till sydpolen eller med skäggbarnen till Afghanistan

  2. HEDER åt Lennart Matikainen, vet inte vem han är men alla kloka människor behövs för att vända Sveriges negativa utveckling annars går v samma väg som TITANIC!!!
    Massinvandringen måste STOPPAS, Sveriges gränser stängas, den s.k. asylrätten skrotas helt, – Sverige har nu fullt med dräggel, Malmö går back 5miljarder per år, Södertälje 2miljarder, snart ser hela Sverige ut så….Bankrutten närmar sig, allt är nämligen lån, lån frälset lämpar över på barn och barnbarn….

    • Arnstad skulle aldrig bita den hand som föder honom, det gör aldrig en sann bruntunga, att han är rådgivare åt Statssvetsaren Stefan Löven säger allt….DE HATAR SVERIGE OCH SVERIGES BEFOLKNING!

  3. Jag anar en brytpunkt.
    När man som här kan säga sin mening utan att chefen känner sig tvingad att avskeda eller på annat förfölja den som säger sanningen, som kommer ett jordskred av sanningssägare som följer efter.

    Är den nya tiden äntligen här???

    • Och mycket riktigt
      Nu anlägger DN full eld för att få Lennart Matikainen avsatt och förtalad.
      DN som är värre än Pravda ser risken att vanliga människor ska börja att få uttala sig fritt som det största hotet mot det förtryck som DN har upprättat på åsiktssidan.

      Peter Wolodarski har åstadkommet ofattlig skada på det svenska samhället.

  4. Han ser så oförskämt bra ut, Arnstad. Det är bara så synd att han ska vara så hatisk, det tar bort lite av sexigheten.

  5. Om dom inte är skäggbarn varför förser migrationsverket dom alltid med rakhyvel m.m. DN kultur är ett stort djävla skämt precis som den psykotiskt professorn.

  6. Äntligen börjar TV-folk säga vad de tycker. Man kan inte jamsa med hela tiden. Hur har DN mage att jämföra våra skilsmässobarn med skäggbarnen. Många är gifta med fru och barn i hemländerna. DN vet lika väl som vi övriga att 80% av dem ljuger. Den jämförelsen var en stor kränkning av våra barn. Skäms och be våra barn om ursäkt !!

Kommentera