Irakisk pizzabagare våldtog 16-årig flicka

INVANDRARVÅLD. Den man som åtalats för våldtäkt på en pizzeria i norra Bohuslän döms till fängelse i två år och till utvisning i tio år.

Det var i början av året som den 16-åriga flickan begav sig till pizzerian på kvällen för att bland annat köpa cigaretter. Den 26-årige mannen som arbetade där hade hon aldrig träffat tidigare. Han frågade om hon var singel, hur gammal hon var och var hon bodde. Utanför pizzerian rökte de en cigarett tillsammans, och väl där inne igen skedde övergreppet.

Flickan bad flera gånger mannen att sluta. Hon lyckades till slut ta sig loss ur hans grepp och sprang då mot dörren som visade sig vara låst. Trots det tog hon sig ut och väl hemma berättade hon för sin syster om vad som hade hänt. Enligt domen har flickan mått mycket dåligt efter händelsen.

Förutom två års fängelse och utvisning i tio år, döms mannen även att betala 115 000 kronor i skadestånd till den 16-åriga flickan. Mannen nekar till gärningen.

Sveriges Radio

-Pettersson vill bara tillägga att pizzabagaren heter Nihad Azizi Nabi, är född 1989 och medborgare i Irak. Vidare saknar han fast adress i Sverige och ska betala 115 000 kronor som han inte har i skadestånd till flickan.

Det skulle även vara intressant att veta hur mycket mannen utan fasta adress betalar i skatt men det kanske är att vara misstänksam i överkant…

3 thoughts on “Irakisk pizzabagare våldtog 16-årig flicka

  1. SVERIGE är flathetens och arabers/muslimers paradis, i deras egna länder stympar, bränner, halshugger de våldtäktsmän enligt koranen/sharia, en brottskatalog som rekommenderar dessa metoder på kristna och ateister….HÄR ÄR DET FRITT FRAM OCH INGA STRAFF, TVÅ ÅR FÖR EN GROV BARNVÅLDTÄKT, VILKET SKÄMT!!!!!!!!!!!!!! Och varför inte livstids utvisning för araben/Irakiern/muslimen ?
    Ge mig en yxa och 60 sekunder i cellen med honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Extrem-antidiskrimineringslandet Sverige kommer ALDRIG att utvisa irakisk pizzabagare.

    Givetvis ska alla muslimer och asylsnyltare omedelbart fråntas medborgarskap och uppehållstillstånd och skickas tillbaka omgående.

Kommentera