Försökte kasta kvinna genom fönster på femte våningen

BROTT. En 57-årig man i Karlstad har gripits efter att han försökt kasta ut en kvinnlig bekant genom ett fönster från femte våningen. Mannen ska enligt polisen även ha huggit efter henne med en kniv.

Kvinnan har förts till sjukhus för att dokumentera skadorna efter händelsen som skedde strax före klockan 02 natten mot torsdagen.

-Pettersson undrar varför inte Migrationsverket håller med balkong, nåväl, det kan röra sig om fyllebråk också men balkongflykting utan balkong, samt filékniv och övergrepp i rättsak…

NWT.se

10 thoughts on “Försökte kasta kvinna genom fönster på femte våningen

  1. ”Jo de finns väl en del muslimer som är trevliga, synd bara att de flesta går på bidrag och inte respekterar det land som tagit emot er.
    Att ni sedan kastar era döttrar från balkonger och gruppvåldtar svenska tjejer gör ju inte direkt så att folk får en bättre syn på er.

  2. I Pk´s värld är det populärt att försvara massinvandring med emotionella argument då det visar sig att det egentligen inte existerar några logiska som håller måttet.
    Jag får så gott som alltid känslan av att PK inte är intresserade av att diskutera ämnet utan kommer direkt med massa påhopp om ens person eller så försöker man leta fel i det man skrivet.
    Detta verkar sitta i deras ryggmärg, det och att förneka att man faktiskt är PK.
    Jag skulle satsa på att 99% av svenskarna är såhär om inte fler.

    Budskapet om att negrer är snälla och felfria och att vita är dumma, onda och intoleranta samt har koloniserat(det har araberna också ), sitter så djupt i folksjälen att jag tvivlar på att något ens kan göras åt saken. Konkreta argument ses som ointressanta av dessa.
    Logik är helt bortkastat.
    Nej, du kan lika gärna försöka diskutera med en tegelvägg då får då troligen ut mer av diskussionen/debatten då.
    Tips håll dig till dina likasinnade, att diskutera invandringen med PK är att kasta pärlor för svin.

    Ps, jag har märkt att allt som handlar om ”rasism”, ”främlingsfientlighet” & ”Islamfobi” rör av någon märklig anledning enbart just muslimer.

  3. Så normalt när galna ideologier och tvångstankar flyttar in i ett en gång fungerande land.
    Vi får gratulera alla PK-stollar, de har nått sitt mål, ett totalt kaos.

  4. Jätte bra säger Ulhan-hon bar ingen SLÖJA.

    Nåt jag är fruktansvärt less på när man debatterar om integration och migration är hur man automatiskt blir stämplad som rasist, nazist alternativ främlingsfientlig och man hatar och allt är invandrarnas fel.
    Att möta argumentet invandrarnas fel, brukar jag säga, nej det är inte invandrarnas fel, det är politikernas!
    Om jag frågar Var ska de bo?Var ska de jobba?
    Till och med här kan jag bli stämplad som främlingsfientlig.
    Hur ska man bemöta PK utan att bli stämplad som rasist?
    Trots att man är mycket tydligt på punkten det inte är invandrarnas fel, man hatar inte invandrarna, man skyller på politikerna.

  5. En kan ju undra vad för slags trauma denne stackars gubben lider av. Som knulla i Bangkok polischefen skulle ha uttryckt det…

Kommentera