Asylkaos under semestern

En märklig detalj i texten om de tillfälliga gränskontrollerna, säger att man efter den 4 juli då dessa upphör, måste ha en karensperiod på två veckor innan de åter kan tas i bruk.

Sverigedemokraterna är oerhört kritiska till denna karens och befarar att de två aktuella veckorna kan leda till ett kaos vi hittills inte skådat.

Gränspolisen har redan varnat för att karenstiden kan komma att sätta deras verksamhet på hårda prov. Lagförslaget fick kritik av Lagrådet redan när det uppfördes och det framfördes fårhagor om de konsekvenser detta kan medföra.

Flyktingsmugglarna är förstås på det klara med denna märkliga lagparagraf och är säkerligen redan igång med att förbereda sig för en stor införsel av id-lösa migranter. Vi vet att över 100 000 asylsökande befinner sig i Grekland just nu, alla med sikte på norra Europa. Vi vet att det i Tyskland finns 600 000 araber som ännu inte sökt om asyl. När nyheten når ut om att Sverige åter öppnar sina gränser under två veckors tid, kan och kommer vi att utsättas för ett kaos vi tidigare aldrig skådat.

Detta kommer att ske när hårt arbetande svenskar går på sin efterlängtade, välbehövliga och välbefogade semester…om nu inte Sverigedemokraternas utskottsinitiativ tas emot av de övriga partierna. Kanske inte troligt då det är just SD som lagt det, men nu är det verkligen upp till moderater och socialdemokrater att bevisa att de menar allvar. Träder ett befarat kaos in under dessa två juliveckor, kan S&M aldrig mer upprätta trovärdighet i migrationsfrågor. Då är de avslöjade och står med sina rumpor bara.

Aftonbladet

32 thoughts on “Asylkaos under semestern

  1. i detta fall skulle censur vara befogad, snacka
    om inbjudan till de 600 000 araber som ännu inte
    lagt in om asyl i Tyskland

  2. Hmmm… Några lastbilschaffissar som råkar plötsligt köra dåligt, volta, lägga sig kors och tvärs över vägbanan, knäcka några räcken mm. Långa bärgningstider. ..
    Annars kan det ju plötsligt krävas allmänt underhåll så norrgående filer måste stängas och endast pendlare och uppenbara turister får plats på tillfälligt insatta färjor?
    Givetvis är det enklast är att plocka bort den där überdestruktiva klausulen (vem fan kom på den?) men som nödlösning så kan hintarna ovan riktigt bra!

  3. Oavsett vad ni tycker och tänker så måste ni acceptera att vi tycker olika.

    Jag hoppas och tror att nationalismen som råder är en övergående trend. SD har nått sin kulmen och börjar nu åter att klättra sig neråt i opinionsdiagramen vilket tyder på detta.

    Europa har på 30 och 40-talet testat på den bruna ideologien och det gick inget vidare.

    • Britt-Marie:
      Du tycks ha fått smak för Petterssons blogg,kommentarer och dess läsare.Att du sedan fortfarande lever i din egen skyddade värld,och dansar i zigenarlägren,kan ju med rätt medicin botas. Good Luck !

    • Så sant! Och eftersom islamism i dagsläget med deras utrotningsstrategier av alla som är kristna, judar, ateister eller rättare sagt alla som inte låter sig kuvas av alla halshuggningar, pedofiläktenskap, slaveri mm, dvs alla sharialagarna, så ligger islamism närmare de bruna än en enda person som vill försvara det svenska sekulära samhället.
      Om de nu förnekar allt som har med utveckling att göra så borde de också dumpa alla fordon, vapen mm som också tillhör utvecklingen och springa runt med samma vapen och fordon som på Muhammeds tid. Kameler och spjut. Ska de försvara honom måste de leva som honom. De kan inte välja de utvecklingar som passar dem.

  4. Mina invektiv riktas mot Brittbajs Marie, vet ej varför de hamnade under en annan läsares kommentar

  5. Man kan undra vems påhitt det är med karens .vad blir nästa dumhet jag ringer brandkåren för att det brinner svar vi kan ej komma för vi har 14 dagar karens ,samma sak om jag behöver hjälp av polisen ,ser inte politikerna till att den här idiotin tar slut så vete katten hur det ska sluta .

  6. Vi måste kunna hjälpa folk som flyr för sina liv även på semestern.

    Jag uppmanar er å det bestämdaste att sluta raljera över den prekära situationen som råder runt Medelhavet!

    • Åk du ner till Medelhavet och rädda staackaaars flyyyktingar PÅ EGEN BEKOSTNAD! Du är ju så moraliskt överlägsen!

      • Jag har tänkt tanken men börjar dels bli till och åren och saknar även erforderliga ekonomiska medel att verkställa en sådan enskild insats, ehuru ambitionen finns.

        Landet skall eljest byggas med enkom solidaritet och inte hat.

      • Så …..varför har du inte sett till att din ekonomi är så god att du kan hjälpa hela världen, är du inte tillräckligt arbetsam ?
        Vi kan strunta i att arbeta, vem tusan skall stå för fiolerna då ?

    • Folk flyr för sina liv undan Assad och Islamiska staten, detta är inget att skoja om! Skäms på er!

      Ja ni läste rätt, SKÄMS!

      • 60% är ekonomiska migranter, 40% är syrier varav många levt i andra länder under många år.

        Att människor flyr muslimska länder börjar bli en vana och det förstår vi, men varför ta med sig problemen hit?

      • Kan man som du inte asylrätten utan gör den till sin egen politiska agenda, då ska man ta mig fan skämmas.

    • Put a sock in it, you idiot!! You’re a shame for the human race, stupid red shit. Stop spreading your propaganda on our site, you communist cunt!

    • Skärp dig å det bestämdaste! Är det krig i Saudi Arabien samt övriga välmående Gulfstater?? Dessa tar emot NOLL av dina så omhuldade ”flyktingar”. Man ”flyr inte för sina liv” genom stora delar av Europas säkra länder. Inse för bövelen att detta är enbart välfärdsparasiter och islams invasionstrupper. Sketna desertörer som överger sina länder och kvinnor och barn! Manöver rätta till.

    • Du saknar ekonomiska medel. Hur mycket är du beredd att offra p.g.a. dessa ständiga problem i Mellanöstern?

      Är du nöjd med tillvaron eller är du en av dem som beklagar dig över dålig pension, långa vårdköer, dyra tandläkarbesök och dålig mat på äldreboendet?

    • Ja, situationen är prekär av den anledningen att de själva har skapat den(de avviker från födelselandet)

      Det finns ingen anledning att fly. De har sitt land, de skall stanna där och slåss för sitt land.
      Visst, människor kommer att dö men anledningen till allt elände är naturligtvis, i grund och botten, att de är för många människor på en viss, given yta.
      Krig har alltid grundstenen överbefolkning. Alltid.
      Det går att skylla på den och den anledningen men den som känner för att syna korten, han kommer alltid fram till den anledning jag just skrivit.

      Jag blir alltid lika stark förvånad över att dessa godhetsidioter inte vill ta in verkligheten: Världen är inte god. Världen är ond och ociviliserad. Har alltid så varit, kommer att vara det så länge de där ute inte begriper att begränsa sitt barnafödande samt västvärldens blöta, mjuka hantering av de forna(vilande) kolonierna.

      Hur svårt ska det vara? Försöka förneka ett av de mest uppenbara problem som överhuvudtaget finns…de är för många.

    • entligen riktigt svennar kvinna& man,som bry sig om annra svaga utsatsa
      En Stor Tack from Űlhan O.A
      Jag kommade i sverje i 1987 i 29 år ja se samma rasism furtfarand

Kommentera