Våldtäktsförsök på biblioteket – man i 50-årsåldern anhållen

BROTTSLIGHET. En man sitter anhållen misstänkt för ett våldtäktsförsök på en kvinna inne på en toalett på Sambiblioteket i Härnösand. Polisen är mycket knapphändig med uppgifter i ärendet och åklagare Stina Sjöqvist har kopplats in som förundersökningsledare.

Enligt uppgift ska våldtäktsförsöket ha ägt rum vid 17-tiden i måndags och efter förhör har mannen anhållits.
Den misstänkte är i 50-årsåldern och, enligt polisen, är det oklarheter om mannens identitet. Kvinnan är i 20-årsåldern.

-Pettersson ser ”oklarheter i mannens identitet” och funderar men det kan ni också göra…

Allehanda

7 thoughts on “Våldtäktsförsök på biblioteket – man i 50-årsåldern anhållen

  1. Hur sugen var biblotekarien med tanke att det är så svårt säga som det är

    Jag undrar bara

  2. ”Oklarheter i mannens identitet” = Nationaliteten är då ”papperslös” .

  3. Ja Pettersson det promenerar många ”oklarheter” omkring i landet.
    Läste senast igår,att man nu kommer att åtala ”en man” som man inte vet vem han är.En extremtjuv som uppgett olika namn,som inte finns noterade någonstans i Europa.Tjuven som jag gissar på,är förmodligen en av de talrika zigenarna,att döma av hans färdigheter.Två gånger har han gripits för stölder av gods till höga belopp ! Allt lär ha skett i pangstaden Malmö.

  4. DE FLYR FÖR SINA LIV SKREK STEFAN LÖVEN…..! Denna 50 åriga arab/muslim från Syrien, Afghanistan eller något annat arabiskt skitland borde aldrig släppts in i Sverige utan pass och ID!!!
    HAN BORDE ALDRIG TILLÅTITS SÖKA ASYL HÄR OCH SKICKATS UT DIREKT!!!
    Skulden till det grova överfallet av muslimen/araben på den 20 åriga kvinnan ligger helt på politikerfrälset och 87:an som röstat på dem. Tyvärr kommer vi att få se många sådana här överfall i vår och sommar på badhus, Bibliotek, parker, överallt….
    TRYGGHETEN STAL SOCIALDEMOKRATERNA IFRÅN OSS!!! HELVETET MED DEM!!!

  5. Oklarheter kring identiteten? Han har förmodligen ett flertal personnummer för vilka han uppbär bidrag i olika former.

Kommentera