Polisen: Hjälp oss identifiera blottaren

BROTTSLIGHET. Han söker upp ensamma kvinnor på pendeltåget och blottar sig och ofredar dem sexuellt. För att få stopp på mannen vänder sig polisen nu till allmänheten för att hitta honom.

Mannen som syns på övervakningsfilm från pendeltåget är misstänkts för tre fall av sexuella ofredanden i februari i år och ett fall från januari 2015. – Han går fram till ensamma tjejer och kvinnor, ibland säger han något, sedan ofredar han dem, säger Mats Eriksson på Stockholmspolisen.
Nu går polisen ut med bild på mannen i hopp om att någon ska känna igen honom. – Det finns stor risk att han fortsätter och vi är angelägna att identifiera honom så att vi kan gripa honom, säger Mats Eriksson.

Känner du igen mannen på filmen? Kontakta polisen på 114 14 eller mejla tips@brottscentralen.se

-Pettersson tycker det ser ut som vanligt, visserligen skapligt välvårdad men ändå Mellanöstern…

Blottare blottare2

47 thoughts on “Polisen: Hjälp oss identifiera blottaren

  1. sexuella ofredanden i februari i år och ett fall från januari 2015??????

    Börjar ni förstå nu varför kvinnorna i musse-länder tvingas bära tält?
    Varför släpper vi in dessa och tror att dom har förändrat sig bara dom passerade gränsen

    Kvinnor är de som kommer att drabbas mest av detta fenomen och planering av dagen kommer bli allt viktigare.
    Det kommer att bli alltmer begränsat att kunna gå ner till Ica på torget för att handla mjölk bara för att kl är 8 och det är mörkt ute.

  2. Polisen är obildat slödder som inte ens vet särskilt mycket om det som de arbetar med ,Det betyder bara att ni gör ett dåligt jobb.

    Det är väldigt enkelt.
    Antingen så börjar Polismyndigheten ta alla stökiga och låser in dom och övervakar dom i största möjliga mån och kanske ger dom lite stryk med batongen också då dom ändå aldrig åker dit på det eller så kommer vi svenskar snart att lyncha varenda jävel till kamelryttare som vi tar på bar gärning eller som med hjälp av våra kvinnor och bröder identifieras och då kommer dessa guldgossar önska att dom aldrig satt sin bruna stjärt i Svea Rike…

  3. Noterar att Aftonbladet tagit bort filmen från brottscentralen. Landets största propagandaorgan för obegränsad invandring kanske tyckte det kändes pinsamt med ännu ett synligt exempel på en arab som begår vidriga sexualbrott?

  4. Det är ju ARNSTAD !!! Hur kan ni inte känna igen hans nobla ansiktsdrag – brottslingen liknar de flesta i regeringen – flashers, wankers = communists !

  5. Det finn så kallade nudistbad dit sådana här snuskhumrar borde söka sig men det fungerar kanske bara på vår och sommar…
    Araber/muslimer avviker på många områden framförallt kvinnosynen, de ska gå i hijab och burka….-det måste skapa mycket funderingar och ytterligare kaos i deras redan undermåliga psykopatologi!
    Var sak på sin plats, kaos-muslimer tillhör inte vår flora och fauna, de borde inte tillåtas invadera Europa!

  6. @Űlhan att det är bagateller för dig och liknade kaosfolk det förstår jag men för oss är det inte bagateller.
    Det är nån som gjort fel och ska straffas och helst utvisas.
    Och lär dig för helvete att skriva det finns googla translate för dom med mindre hjärna.

      • Gillar kvinnor i slöja,vill nog ha din mamma,och det är helt hennes fel,vilken hora.

        Förstår du ditt resonemang,antagligen inte

      • Vad fan har du och dina sjuka kompisar med
        kvinnors klädsel här i landet att göra??
        Kvinnor har rätt att bära dom kläder som dom
        själva vill utan att vare sig du eller resten av Medeltiden
        har ett förbannat dugg med det att göra
        Ta du med din forntida tankeförmåga och dra
        ner till sandöknen och sitt och fantisera över vad
        som finns innanför dom vandrande sopsäckar
        som befinner sig där. Idiot!

  7. Varför inte ta norrlandståget istället? SJ har liggvagnar i ordets rätta bemärkelse. I vintras schabblade SJ och placerade en man och en kvinna i samma liggvagn. Kvinnan vaknar av att en arab är i full gång med henne. Irakiern grips vid nästa station. Den svenska kvinnan uppmanas att göra polisanmälan men vill först inte pga att ”tänk om han blir utvisad?”

    • Ja varför lägger ni så mycket tid och kraft på era små bagateller? Ni kunde ju klara av det snabbt på egen hand. Det brukar kallas små baguetter …. men bagateller kanske passar just er bättre?

    • Så mkt tid dessa män ägnar sitt liv åt att inte kunna kontrollera vad de gör? Hela tiden är allt de gör någon annans fel? Ett medfött genetiskt handikapp? Inte konstigt att de måste ha hjälp överallt de kommer? De kan inte ens tjäna pengar till sitt eget uppehälle?De kan inte upprätthålla ett samhälle? De söker upp människor som de kan be om mat och logi hos, i fungerande länder? Öppet visar de hur dåliga älskare de är? Kvinnor av deras egen typ vågar inte berätta? Vågar inte berätta om det våld som omger deras sexuella umgänge? De saknar förfining och finess? Hur mkt de än försöker så blir det inte bättre än så här?

      Deras kvinnor verkar inte heller attraheras av dem eftersom de inte behöver täcka sig med tygstycken? Hur avklädda de än är lockas ingen av deras små bagateller? Det är bara männen som har funktionalitet att inte kunna hantera sina små bagateller?

      • Det är bara att konstatera: det finns konstruktiva och det finns destruktiva krafter. Alla vet det. Det är lättare att riva ned än att bygga upp. Och de som borde agera tittar på.

    • Knullhan måste ju bara vara ett troll
      Finns ingen logik i felstavningarna eller hans ideer

    • Och hjärnstympade, sorgligt men för jävligt att det ska drabba andra.

      • Du mår nog inte så bra ”Mannen”. Har du övervägt psykologhjälp för dina mognadsproblem?

  8. Råd till kvinnor i kollektivtrafiken: Sparka rätt i skrevet, om du inte har med en stor sax och kan klippa till!!

    Kniv får man inte ens längre bära i fd landet Lagom, numera landet Extrem…

    • Sant. Fast är det trångt på bussen/tåget så knäar man skrevet istället, knäa hårt och fast. Skriket av asets smärta som följer när han viker sig tredubbel slår alla bidrag i Melodifestivalen.

    • Får och får ( bäääää) 🙂 vissa lagar är till för att brytas, mitt självskydd är betydligt viktigare än någon vapenlag, jag går inte någonsin ut utan något ”kul” i fickan 😉

      Bäst att förtydliga lite, visas ej, plockas ej fram för att styla, används inte för att utföra våld mot oskyldiga, plockas endast fram vid behov av självskydd.

      • Ville inte uppmana till lagbrott. Det skulle kanske gå att komma undan lindrigt med en sax, men knappast med kniv som vapen. Torde vara svårt att smita från platsen med kniv och inte bli identifierad.

        Vad man har för vapen på stan, bör man nog hålla tyst om. Ett vapen som knappast är olagligt:
        Ta en liten tygpåse och släpp i något hårt och med hög densitet, typ stor mutter av stål eller en blyklump. Används istället för batong. Givetvis för självförsvar eller att hjälpa någon som attackeras av inkräktare eller vänsterxtremist, och inget annat.

      • en sax faller nog under knivlagen skulle jag tro, klart man inte skryter om vad som finns i fickorna, men kan tipsa vidare om lagliga batonger, tubsocka + biljardboll aj aj, tubsocka + R6 batteri aj aj, tja det finns en uppsjö av ”lagliga” vapen….

      • Nu behöver jag tack och lov aldrig bära kniv eftersom jag har en bred arsenal av kampsports tekniker att bjuda en lr flera antastare på. Men annars finns det ju andra möjligheter;
        Köp en rejäl kökskniv, stor eller liten, låt den ligga i förpackningen och ha med i fickan. Det är avsikten med kniven som räknas enligt knivlagen. ”Knivar, andra stick- och skärvapen och andra föremål som ÄR ÄGNADE att användas som vapen vid brott mot liv eller hälsa får inte innehas på allmän plats, inom skolområde där grundskole- eller gymnasieundervisning bedrivs, eller i fordon på allmän plats”, 1§ Lag (1988:254) om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.
        Man kan också ha lite grus i fickan med sig. Grus är inte vapen, men det är effektivare än försvarsspray som man första ska leta fram i handväskan, sen ska man ta av locket och därefter rikta den rätt. En angripare springer fort som fan och är framför näsan på en innan man vet ordet av. Oftast är asen påtända också,,drogade. Spray, peppar lr vad de är, tja det kan ju hjälpa, men de flesta är så drogade så de bara nyser åt skiten. Fullt med grus i ögonen är (om inte annat ett bra komplement till spray) gör inte gärningsmannen sig av med i så kvickt, så man hinner springa ifrån platsen helskinnad.

  9. Problemet med dessa MENAiter är att de i sina hemländer än idag lever med könssegregation och inte är förmögna att leva ihop med kvinnor.

    Vi har tråkig erfarenhet av deras ”kontaktförsök”.

  10. Men Pettersson då, ”dom är MÄNNISKOR, precis som du och jag, helt vanliga ofarliga människor, det kan jag lova.” /citat från kommuntjänsteperson på informationsmöte om nytt asylpalats i Skåne/

Kommentera