Varför följer inte Sverige FN:s flyktingkonvention och assimilerar invandrarna?

INVANDRING. I resonemangen kring migration och asylsökande hänvisar debattörer gärna med FN:s flyktingkonvention. Det är positivt att engagemanget kring denna är så stort vilket borde tyda på att kunskapen om densamma är minst lika stort.

Men trots det stora engagemanget är det två artiklar som ständigt faller bort. Andra kapitlets första artikel är en sådan. Det åligger flyktingen eller den asylsökande särskilt att följa värdlandets lagar och förordningar i syfte att upprätthålla ordningen. FN trycker i formuleringen på ordet särskilt genom att använda ”in particular”. I synnerhet. Författarna av FN:s flyktingkonvention var sannolikt smärtsamt medvetna om vikten av att flyktingar lever efter värdlandets lagar efter andra världskrigets flyktingströmmar.

Den andra artikeln som borde få mer uppmärksamhet i den svenska debatten är artikel 34. Assimilation och naturalisering. Värdlandet åläggs att allokera nödvändiga resurser för assimilation och naturalisering för att migrantgruppen skall så snabbt som möjligt kunna bli en del av värdlandets kultur och arbetsmarknad.

Sverige går idag på tvärsen mot FN:s flyktingkonvention då vi tvärtom verkar vilja förstärka nationella identiteter istället för att arbeta med att assimilera dem in i värdlandet i likhet med FN:s anda.

Kriminalitet bland nyanlända har, i debatten, försvarats med att det är personer som mår dåligt. Ett exempel är när rikspolischefen visar mer omsorg om en brottsling än om en mördad 22-årig kvinna och hennes familj. En brottsling som inledningsvis ljugit om sin ålder för att erhålla en ”säkrare” och mer ”förmånlig” asylprocess. Otydligheten i asylprocessen om vad vårt samhälle kräver slår igenom senare i brottsstatistiken. Vi borde kunna vara tydligare med att ”In Sweden it is forbidden to kleta på Svennehora

Assimilation och naturalisering är förbjudna ord i den svenska debatten då Sverigedemokraterna använder sig av dessa begrepp. De anses vara i grunden rasistiska. Slutsatsen, med hur den svenska debatten förs, kan inte bli annan än att FN:s Flyktingkonvention är ett dokument med sina tydliga krav på den asylsökandes lagefterlevnad samt att den behandlar begrepp som assimilation ett dokument som genomsyras av ren och skär rasism.

Hela inlägget på Ledarsidorna.se

– Pettersson undrar också, värdlandets lagar och förordningar gäller, säg de till alla muslimer och säg också till dem att i länder där sharia inte gäller ska man leva efter det landets lagar, detta enligt koranen.

Darura på er…

14 thoughts on “Varför följer inte Sverige FN:s flyktingkonvention och assimilerar invandrarna?

  1. Man får tro på vad fan du vill, men när man sätter sin religion före samhällets regler och normer så blir man och ens religösa övertygelse ett problem.
    Det verkar som många glömt bort att Sverige är ett ateistiskt land, vi tror inte på gud, men ändå böjer vi oss för troende dagligen.

    När någon sedan påpekar detta så är man islamofob.

    Religiösa måste förstå att deras religion håller noll makt i Sverige och den svenska staten måste markera detta en gång för alla.

  2. Varför är Pettersson så fäst vid FN:s flyktingkonvention?

    FN är en styggelse, liksom det mesta detta NWO-verktyg gör. Världens mest korrupta organisation?!

    Nej, fy för assimilering. Assimilering handlar inte bara om att invällarna ska smälta in kulturellt utan även att generna ska blandas. Vita ska utplånas först. Målet är en ”herreras” (som jag inte nämner vid namn) och en, grå, fattig kreolsk ”slavras”.

    Hellre segregering i väntan på repatriering. Hur det senare ska gå till står skrivit i stjärnorna. Operation Lavemang? Ut med skiten!

  3. Nej då, ni har helt fel. Staten gör som staten alltid gör.
    Andra kapitlet första stycket är dock på svenska översatt så att det är staten som har ansvaret inte invandrarna. Så löser staten problem.
    ”Allas lika värd-ighet” Hahahahaha
    Staten kan få rätt på allt om de bara själva är tolkarna.
    Så här ser den officiella svenska översättningen ut.
    Artikel 2
    1. Varje konventionsstat åtar sig att respektera och tillförsäkra var och en som befinner sig inom dess territorium och är underkastade dess jurisdiktion rättigheterna i denna konvention
    utan åtskillnad av något slag, såsom på grund av ras, hudfärg, kön, språk, religion,
    politisk eller annan åskådning, nationell eller social härkomst, egendom, börd eller ställning
    i övrigt.

    Allt i Sverige måste passera genom mångkulturfiltret först. innan svenne får ta del av det.

    • De har till och med i texten glömt vad de ska tillförsäkra, hahaha.

  4. Den situation vi har nu fanns säkert inte på kartan när konventionerna skapades.Det går inte att kräva att de ska följas till punkt och pricka i det här läget (om man inte vill utnyttja dem som ett medel att tala för sin egen agenda)

    • Citat ur svenska barnkonventionen
      I) denna konvention avses med barn varje människa under 18 år, om inte barnet blir myndigt enligt den lag som gäller barnet.
      2) konventionsstaterna ska respektera och tillförsäkra varje barn inom deras jurisdiktion de rättigheter som anges i denna konvention utan åtskillnad av något slag,
      OBSERVERA – medlemsstaterna har skyldighet för barn INOM DERAS JURISDIKTION. Ja vet – men alla andra? I can´t sing here but We are the world – we are the children.
      Hur många barn ska vi hjälpa? Är det inte bättre att vi, ni tillsammans hjälper barnen i hemländerna istället för att bort u-landshjälpen där den behövs som mest??????
      Lyssnade på en epidemiolog som är synnerligen allvarligt bekymrad. Han anklagar inte, men påtalar och det är våra politiker som prioriterar fel. Fy skäms! Ni kissar i byxan. Det är skönt för ögonblicket men sen då! Sista meningen är något opassande men jag blir så förb…d över ”refugee welcome”!

  5. Citat; ”Ingenstans reglerar FN:s flyktingkonvention den absoluta rätten till kostnadsfri bostad av en viss standard” av den lysande Bengt Westerholm .http://ledarsidorna.se/2016/03/egen-hard-ar-guld-vard/

    För övrigt är FNs http://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/
    ”Whereas recognition of the inherent dignity–” Dignity är värdighet inte värde. Alla människor har inte samma värde. Vår mänskliga svaghet ger svaret; Har ditt barn mer värde än mitt barn?

    Bengt Westerholm avslutar citat: ”Egen härd är guld värd. Eller: Vägen till helvetet är kantad av goda föresatser.” En klok man!

  6. Just det ! Sverige har en grovt kriminell gangster liga + att de är Landsförrädare och skyldiga till 15.000 mord varje år i Sverige- sju klöver som sitter i Svensk riksdag.

  7. Konventionerna kom till för att rädda dissidenter från kommuniststater och inget annat. Det fanns inte på världskartan att importera individer med en kultur och ett synsätt från första millenniet.

Kommentera