Den muslimska invandringen hotar vårt land, stäng gränsen och rädda fäderneslandet

INVANDRING. Den fortsatta invandringen av utlänningar från muslimska länder är en dödsdom till Danmark, skriver Sven Ove Gade, Bent Jensen och Sören Krarup i Kristeligt Dagblad.

Danmarks situation under den fortsatta invandringen av utlänningar från avlägsna Mellanöstern och till stor del muslimska länder är nu så allvarlig och hotande att vi har anledning att frukta för vårt hemland framtid. Kan Danmark överleva när invandrare väller in i landet i ett antal, som på vissa ställen hotar att göra danskar till invandrare?

Kan det danska folket överleva när kristendomen som är den danska samhällets grund invaderas av främlingar som är muslimer och därför fiender till kristendom och det danska? Kan vi fortsätta leva som danskar när det danska dränks av makten hos migrerande människor som är främmande och fientligt inställda till det som bär oss som människor?

Vi anser att situationen är nu så allvarlig och farlig att vi måste ställa krav på våra politiker och kräva att de stänger gränsen för fortsatt invandring. Vi måste också kräva att dess ledare upprepar den uppenbara sanningen, att en flykting är inte invandrare och flyktingar, därför måste återvända hem så snart som möjligheterna tillåter. Vi finner det orimligt att unga män i ett stort antal kommer som flyktingar till Danmark i stället för att vara i sitt hemland tillsammans med familjen, som de lämnat kvar, och vem man ska arbeta och kämpa för anständiga villkor i deras hemland om de flyr hit?

Det gäller Danmark och det danska folkets existens. Den fortsatta migreringen av dessa utlänningar från muslimska länder som kommer hit tillsammans med familjeåterförening kan knappast tolkas som något annat än en dödsdom för Danmark. Allt som vi lever för är långsamt och obönhörligt på väg att försvinna i strömmen från Mellanöstern. Ingen annan situation i Danmarks historia har varit lika farlig som den nuvarande.

Läs mer Kristeligt Dagblad

-Pettersson kan inte mer än hålla med debattörerna. En flykting är inte invandrare och ska återvända, och unga män ska inte släppas in alls, de ska hem och kämpa för sitt land…vi har ingen nytta av desertörer och kriminella…Vi hade behövts några sådana debattörer i Sverige.

9 thoughts on “Den muslimska invandringen hotar vårt land, stäng gränsen och rädda fäderneslandet

  1. Som en liten tröst för svenskarna är siffrorna för Finland.
    De ger uppehållstillstånd enligt följande:

    Afgaaner 68 %
    Iraker 85 %
    Somalier 94 %

    Vi här i Norden är verkligen laglydiga. Åtminstone vad som gäller EU-lagar och allehanda överenskommelser och avtal med andra länder.

  2. Varifrån kommer denna undfallenhet mot muslimer från politikernas och till och med kyrkans sida? Ser de inte faran? Jag fattar inte för mitt liv!

  3. Jag säger bara en sak – DANMARK !!
    Ett sådant fantastiskt land. Människor, städer, landsbygd, Kungahus, ja, bara atmosfären. Självklart är Danskarna förebilder när det gäller att förhålla sig till invandringen. Håller fullt med om debatten.
    Här i Sverige tar man ner korsen i kyrkolokaler för att husera muslimerna – De kan ju bli kränkta av ett kors på väggen???? När inte ens Svenska Kyrkan kan klara av att motstå påtryckningarna från muslimerna vad finns kvar då??
    Jag minns debatterna om invandringen i Danmark redan på 80-talet när jag hade förmånen att få bo där. Helt annorlunda än Sveriges men då var inte problemet lika stort som nu. Hoppas Svenska kyrkan kan lära sig något av den Danska. Kanske för mycket att begära när det redan gått så långt men hoppet – hoppet är det sista som överger människan

    • Svenska Kyrkan idag är precis lika fega och skenheliga
      som sju klövern och den ruttna Median!
      Dessutom talar kyrkan illa om staten Israel, och klappar
      mördarna i Hamas på huvudet för sitt Israeliska hat?
      Vidrigt är bara förnamnet, men så går det när man släpper
      in vänsterslödder, och låter sådana individer ta plats!

Kommentera