Volymfrågan…

-Pettersson funderar på om det inte hade varit bättre att diskutera volymer för 20-30 år sedan i stället för att skrika fascist…Sveriges flyktingpolitik 

5 thoughts on “Volymfrågan…

  1. Jag ska inte ens berätta vad jag tjänar på att hyra ut 2 skit fastigheter till migrationsverket.
    Får inte berätta exakt enligt lagen men kan säga att det är över miljonen per år.

  2. Fattig pensionärer får ut 9500 i månaden i pension med ett helt liv av arbete, regeringen sviker Sverige.
    Varje ensamkommande barn kostar skattebetalarna upp till 7000 kr/dygn eller drygt 2,5 miljoner per år. Bara i år kostar det totalt 8 miljarder. Detta är ju sinnessjukt.

    Vårat land styrs av förrädare som i varje given situation väljer att skada det svenska folket och skattebetalare som dragit in alla dessa ”lek-pengar” till staten.

    SD måste ha Sveriges minsta pr/kampanj-budget. O varför skulle dom behöva mer? Gratis reklam varje dag (24*7)*365

    Varje gång jag läser något liknande så tänker jag…jaha, ännu en röst till SD. O vilka är det som skapar dessa röster till SD? Guess!

  3. Vissa etniciteter som , zigenare, etc överlever i ett civiliserat europeiskt samhälle ungefär som skadedjur. Äter rester, stjäl m.m.
    Precis som med råttor så kommer detta folk ej överleva utan ett bärande folk att parasitera på.

    Kan invandrare i Sverige leva utan bidrag ?

    Jag förstår inte hur landet Somalia någonsin kunnat grundats?
    Någon måste någon gång tagit tag i det och utropat en nation.
    Tror inte en sekund på att det faktiskt ens byggts några hus där nere av somalierna själva.
    Ställer mig starkt tveksam till att de ens skulle orka gräva en grop att sova i.
    Hur skulle somalierna överleva i Sverige om det en dag helt tvärt slutades betala ut bidrag?

    Det är OK att skänka bort pengar till människor som kommer hit och vill bli försörjda på falska grunder, men herregud om en svensk, vars förfäder byggt upp landet i generationer, minst 350 år vad jag vet, och jag har aldrig varit varit arbetslös en dag i mitt liv eller mottaget en krona i bidrag, skulle bli försörjd.

    Stefan Löfven du är svenskhatande landsförrädare.

    • Bara en liten kommentar vad det gäller byggnaderna i mogadishu det var italienarna som lät konstruera dessa mellan 1950-60. Vilka som sedan har låtit desamma förfalla ja det behövs inga vilda gissningar.

  4. Är det hans hjärna som räknas så är den inget att tala om, den är i likhet med hans gäst parasiter från Somalia där folket har ett genomsnitt på IQ under 60. svetsarens hjärna har brunnit upp av en svetsloppa. fredrik reinfeldt säger på you tube att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv.. Då vet vi vad som väntar Sverige, en förståndshandikappad idiot som är Statsminister i Sverige… Men de andra har inte haft mycket bättre förstånd. sju klövern politiker är grovt kriminella gangster Landsförrädare samt skyldiga till 15.000 mord varje år i Sverige. 15.000 Svenskar dör i Sverige varje år på grund av svält flera hundra tusen lever under existens minimum. Jag anser att sju klövern måste ställas inför en folkdomstol på samma sätt som man gjort med Ceausesco.

Kommentera