25 thoughts on “Det är som att höra en fisk säga att den ska satsa på simning

  1. Det största felet i Stefan Lövéns liv gjorde hans förräldrar när dom tillverkade henne.

  2. Det blir så djävla fel när hen tänker! Beror nog på svagbegåvning, naivitet och en otrolig enfald hos hen! Eller så har hen bara en fruktansvärt infernalisk otur när hen tänker och uttalar sig!

    Tidigare och nuvarande regering som hen företräder har själv satt sig i en fruktansvärt svår hanterad situation som aldrig går att reparera, utan etnisk rensning, just precis som den etniska rensning som just nu pågår i Mellanöstern och Afrika!

    Vi ska aldrig glömma att historien upprepar sig och återupprepar sig cykliskt!

    Det finns tendenser till att nittonhundra trettiotalet återupprepas med allt vad det innebar i form av umbäranden, fattigdom och arbetslöshet för folket och stora underskott i staten på grund av upptagna lån som förföll till betalning! Effekten av det har vi alla i färskt minne, inte mer än sjuttio år sedan andra världskriget avslutades!

    Vi kommer till en punkt när den normala samhällsindividen beslutar sig för att nu är det nog! Den punkten infinner sig som ett brev på posten när den etniska ursprungsbefolkningen drabbas av nedskärningar som innebär umbäranden, fattigdom och arbetslöshet!

    Löfven har på grund av sin egen dumdristighet försatt sig i nuvarande asylturist situation, genom att styvnackat upprepa ett mantra så infernaliskt korkat så klockorna stannar, blommorna vissnar och den normala befolkningen blir spysjuk så fort hen visar sig på eller i bild! Mantrat ””de flyr för sina liv””!

    Borde krävas verklighetsförankring för att få agera som folkvald!

    • För att få vara av skattebetalarna avlönad politiker är det viktigt att besitta en mental status som inte utsätter andra för fara och lidande. Reinfeldt är ett bevis på att politiker kan få ett väl betalt jobb som han mot förmodan skulle fått om vi hade som regel att undersöka den mentala statusen innan det ens vore aktuellt att få lista sig på valbar plats. Inför undersökningsplikt för politiker.

      Om någon bara testat Reinfeldt innan hade vi sluppit mycket av det vi nu tvingas hantera.

  3. ”Svenska modellen” innebär sedan några årtionden höjda skatter samt att släppa in mördare och våldtäktsmän i mängder.

    • Sant och många skatter tänker man inte på, Sverige är mycket dyrt, ex bensin, alkohol, tobak och en massa annat…..Ändå räcker pengarna INTE till på grund av massinvandringen av araber/muslimer/negrer/bidragsparasiter som ser att det bara är att köra ett utnyttja-system-race-för-de-är-dumma-i-huvudet……!
      Med sådan invällning är Sverige snart bankrutt trots världens högsta skatter på allt!!!

  4. Såg en mätning där Socialdemokraterna och Moderaterna båda ligger över 25% av väljarsympatierna, – stackars 87.an, de har inte fattat någonting, det blir barn och barnbarn som får ta de hårdaste smällarna när folkutbytet är fullbordat!

      • Ny SIFO mätning, både S och M runt c:a 26%, tillhopa c:a 52% som kan sägas indirekt stödjer massinvandringen och därmed bl.a attackerna på kvinnor i Östersund och på badhus för att nämna ett par exempel…
        SKRÄMMANDE ATT 87:AN ÄR SÅ KORKADE!

    • Ja i Sifos glädjemätare har Sossar och Moderater
      alltid höga Poäng, verkligheten är en annan!

Kommentera