Muslimer utslängda från plan – för att ha tittat på flygvärdinna

INVANDRING. Innan flygplanet lyfte från Boston mot Los Angeles meddelades två resenärer att de inte fick åka med. En flygvärdinna gillade inte hur de två muslimska kvinnorna tittade på henne.

Efter att flygvärdinnan inte uppskattat hur kvinnorna tittade på henne blev två poliser inkallade. De två poliserna sa då åt kvinnorna att de inte fick åka med planet till Los Angeles, rapporterar The Telegraph.

Flygplanet var på väg att taxa ut från terminalen när det tvingades stanna för att de muslimska kvinnorna skulle lämna planet. Flygbolaget JetBlue, som är ett lågprisbolag, har valt att inte kommentera ärendet till The Telegraph men har sagt till Daily Mail att en av kvinnorna ska ha filmat säkerhetsgenomgången.

”Besättningens första prioritet är säkerheten på våra flygningar. En säkerhetsåtgärd är att de ska vara medvetna om någon filmar eller tar bilder innan planet lyfter”, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

JetBlue skriver också att deras personal agerade helt korrekt med säkerhetsåtgärderna, när de tillkallade polis.

-Pettersson är förvånad över att arbetsgivaren försvarar personalen, i Sverige hade mussarna fått resa vidare och personalen blivit avstängd…

15 thoughts on “Muslimer utslängda från plan – för att ha tittat på flygvärdinna

    • Definitivt! Planet gör en gir och lägger sig mitt över gränslinjen Usa/Kanada och där får arabesk lämna planet. De har ju då möjlighet att själva välja om de ska infek…besöka Kanada eller stanna ett tag till i Usa.
      Då har man åtminstone varit human(alldeles för snäll, ändå) och gett valmöjlighet, ju. Har de väl lämnat planet så är det upp till dem.

  1. HEDER åt flygbolaget som tog flygvärdinnan på allvar, – ut med sådant här pack från USA och Europa, – jag vill INTE flyga som passagerare med potentiella terrorister!

    • Dessa båda stirrande muslimer kommer snart inte bara att kastas av planen utan även åtalas, det kommer säkert i USA, det är jag övertygad om, de här individerna borde interneras på livstid på en öde Ö!

  2. Det var väl dumt att dom slängde av dom INNAN planet lyft. Det hade varit bättre att vänta tills dom kom upp på flyghöjd.

  3. JetBlue ser ut att vara ett bra bolag.
    Skall försöka välja dem när jag skall från Miami till Karibien nästa gång.
    (I år blev det Cuba så jag ligger magsjuk just nu)

  4. Jag tror att de utslängda muhammedanska kvinnorna inte ville bli servade av en ”otrogen” kvinna, de ville istället ha flygvärdinnor i burka.

    Jag tycker att besättningen agerade korrekt när de slängde ut kvinnorna, detta för att trygga passagerarna och personalen, samt flygresan.

    Men SAS och Lyfthansa lär nog införa burka klädsel snart för sin besättning.

    ”Bensärning” på hög nivå sker i Sverige och Tyskland.

    • Hur skall det då gå fpör dom som inte vill bli serverade av maskerade brottslingar??????

  5. Ja, Sverige är eller kommer snart att bli plantskola för terrorister.
    Vad Libyen ansågs vara på sjuttiotalet kommer Sverige att vara … som senast på tjugotalet skulle jag tro.
    Svenskar är de sista att få säga sin mening om Sverige
    Grundlagen har halkat av banan så att säga.

Kommentera