Avhugget huvud hittat utanför café i Amsterdam

INVANDRARVÅLD. En dag efter upptäckten av ett halshugget lik i en brinnande bil i Amsterdam har huvudet till liket hittats på trottoaren, med blicken riktad mot ett café nära centrum. 

Polisen säger att det är en allt våldsammare utveckling i ett krig mellan rivaliserande knarkgäng. Huvudet tillhörde Nabil Amzieb, 23, en känd kriminell.

Amziebs huvudlösa lik, som identifierats med hjälpa av fingeravtryck hittades tidigt på tisdagsmorgonen i en stulen Volkswagen van som hade satts i brand vid ett bostadsområde i sydöstra delarna av Amsterdam.

Hans huvud upptäcktes vid 07:30 på onsdagen på trottoaren utanför Fayrouz café, en shisha eller arabisk vattenpipsbar på Amstelveenseweggatan, inte långt från den populära Vondelpark.

”Det tycktes har placerats på ett sådant sätt att huvudet stirrade in genom fönstren i caféet, som ett slags signal,” säger Stan Koeman, som driver ett gatukök bara längs gatan, enligt The Guardian.

-Pettersson antar att Nabil var en av de mängder av berikare från Mellanöstern och Nordafrika som det påstås att vi behöver så många av.

LÄNK  till film  på huvudet…

 

5 thoughts on “Avhugget huvud hittat utanför café i Amsterdam

  1. Jag skrev lite om ”huvudsaken” på Flashback. Tydligen pågår det i Holland ett krig mellan marockanska ligor, och dekapiteringen var en del i den konflikten. Lokala medier talar om ”mocro-oorlog”, eller ”mocrokriget” – ordet är en slangbeteckning för marockan.

    https://www.flashback.org/sp56597807

  2. ” Vi har bara midsommar och sådant töntigt….Ni araber/muslimer har mycket mer spännande kulturer….” Mona Sahlin, Socialdemokratisk politiker.
    ”Det är den strukturella rasismens fel….” Mona Sahlin.

Kommentera