Kungsbackaborna kan beväpna sig

Två grova övergrepp på unga flickor inom några dagar.

Så ser facit ut i Kungsbacka och nu funderar många invånare på att beväpna sig.

Såväl gamla damer och unga kvinnor funderar på att beväpna sig när de går ut, företrädesvis med peppar- och överfallsspray. Den polisiära närvaron i Kungsbacka har blivit påtaglig efter de senaste händelserna, men polisen vill inte närmare kommentera deras närvaro.

Nu är det inte bara överfallen på de unga flickorna som satt Kungsbacka i fokus. I tisdags rånades en rullatorbunden 82-årig kvinna på sina värdesaker i centrala stan. Äldre människor tvekar nu att gå ut efter mörkrets inbrott och unga flickor har uppmanats att inte gå ensamma. Många äldre säger att de oroas över utvecklingen och det är nog inte bara äldre som gör det.

En annan som oroas är en Kungsbackabo som startat en kvällsvandrargrupp som ska patrullera stan innan den redan uppstartade nattvandrargruppen tar vid. Initiativtagaren säger att Kungsbacka varit en lugn och trygg stad, men att det nu händer saker dagligen. Kan det månne bero på att Kungsbacka, precis som varje svensk stad, begåvats med asylboenden där främst män som ingen känner till bakgrunden på, numera huserar?

GP

16 thoughts on “Kungsbackaborna kan beväpna sig

  1. Visselpipa och stark deospray duger utmärkt i fickan, i bilen och innanför ytterdörren ”radar” mot de otäcka insekterna som nu yrvaket tittar fram.

  2. Va är dom inte redan det?, jag har gått beväpnad sedan flera år tillbaka, går numera ingenstans utan att ha kniven och pepparsprayen med mig innanför jackan och basebollträt i bilen tillsammans med macheten.
    Jag skulle faktiskt inte våga gå någonstans utan detta, jag sover till och med, med min machete under huvudkudden, för nuförtiden vet man ju fan inte om det står någon jämte sängen när man vaknar mitt i natten.

  3. Mycket av de orättvisor och brott som sker i samhället är mycket tack vare 7-klövern och 87-an.

    Även pk-median är riktiga hycklare och är indirekt delägare till fanskapen som sker i Sverige.

  4. Tänk att två persoer nämligen Reinfeldt och Löven är så duktiga så dom har gjort att äldre personer i ABSURDISTAN måste vara beväpnade för att våga gå till affären och handla. Dom borde få dela på Nobells fredspris.

  5. Skulle önska att man kunde bilda en privat poliskår. med bidrag från staten som betalar ut ända upp till 14000 pär dygn för ett skäggbarn. för denna summa skulle jag som enteprenör kunna anställa minst 3 poliser hälst med riktigt hårda nypor. Så kanske vi kunde få tillbaka tryggheten i Vårt fina Sverige……..

  6. Sjuklövern eller hur man slår sönder ett välmående land. Skäggbarnen sprids nu till varenda mindre ort så att alla ska få smaka på.

  7. Skönt och glädjande att Kungsbacka blir berikat!
    Invånarna har ju röstat på moderaterna och deras ”öppna ditt hjärta” politik, nu får dom också ta konsekvenserna!
    Härligt med den nya lagen om tvångsplacering i kommunerna, så att mångkultursivrarna får sin berikning!

  8. Spåren är lika avslöjande som rutten fisk. Och lika oönskade. Ta dem till havet……

  9. Jadu Űlhan kanske bättre dom skaffar sig illegala vapen lika alla kaosblattar.Eller tar jägarexamen och tar med sig hagelgeväret det är ju skabbräv som ska avlivas.

  10. Pepperspray är olagligt, men överfalls-spray är OK.
    Man kan ha en Santa-Maria-burk med vitpeppar i fickan också. Om man skulle få plötslig matlagningslust…. om man sar så.

    • Och hur länge har man tänkt att vi svenskar skall fortsätta vara lagliga? Jag tycker att det verkar som att fler och fler svenskar nu säger upp sitt samhällskontrakt. Tyvärr lämnade jag in min tårgas till polisen vid ett anfall av ärlighet för några år sedan. Jag ångrar det bittert idag.

      • Nä, men du kan ge dig fan på att om du sprutar tårgas eller pepparspray på en våldtäktsjävel, är det DU som åker dit och han går fri.

  11. DE FLY FOR SINA LIV skrek Svetsarmuppen Stefan Loven till Jimmy Akesson….
    Nu galler kod 291 – politiskt korrekt!

Kommentera