Sveriges ärkebiskop Antje Jackelen kramar islam

ISLAM. Kristendomen är snart utrotad på sin födelseplats i Mellanöstern, miljoner kristna har drivits iväg från det som varit deras hem i 2000 år. Hundratusentals mördas och våldtas, medan Sveriges ärkebiskop och den svenska kyrkans högste ämbetsman Antje Jackelen försvarar islam och profeten Muhammeds grymheter. Det är ofattbart.

Varför inte Svenska Kyrkan gått ut offentligt och hårt i massmedia, och politiskt och kraftfullt kritiserar slakten av kristna i Mellanöstern är ofattbart.

Ska man tolka denna tystnad som att Svenska Kyrkan är anhängare av islamiseringen av Sverige och västvärlden.

Läs kommentarerna under artikeln i Morgonbladet med länkar om denne profet, som gifte sig med sexåriga Aisha…

-Pettersson frågar ärkebiskopen: Vad är bra med islams expansion?

Ärkebiskop

24 thoughts on “Sveriges ärkebiskop Antje Jackelen kramar islam

  1. Efter att ha vigt 10 år av mitt liv till att jobba inom
    Svenska Kyrkan kan jag bara säga att jag mår illa
    av katastrofen Antje Jackelin, jag tror att hon blir den
    som kommer att få mig att gå ur Svenska kyrkan.
    Hon är en stor katastrof, och det värsta är att där finns
    många Mähän bland dom andra svartrockarna som tiger
    still trots att dom vet att kyrkan är inne på en enfaldig
    linje med sitt tassande för Irrläran Islam!!

  2. Undra hos vilken gud och i vilket paradis hon vill hamna i ? Vad mig angår får hon gärna bli en av de 72 sexdockorna. Hon verka vara förtjänt av det.

  3. Det kan väl ändå inte vara möjligt att en representant för en Svensk organisation uttrycker sig på det viset.
    Visserligen ät hon i gebitet, ”tro” eller fiktion, d.v.s. utanför verkligheten, men hon är ändå en känd Svensk person och ska då uppträda som en sådan.
    OK, har man ägnat ett helt liv åt en fiktiv verklighet är man nog inte förankrad i den riktiga verkligheten.

  4. Enbart denna vidriga antikristna kärring är en god anledning att inte finansiera Svenska Kyrkan.

  5. Lätt för hycklerskan Antje Jackelen att säga så när denne befinner sig på ”säker mark”.

    Hade hon varit i Saudiarabien eller ett annat muslimskt land hade hon inte kunnat praktisera sin kristna tro. Hon skulle säkert få smaka på den muhammedanska svärdet också. En halalslakt helt enkelt i enlighet med islams föreskrifter.

    Sådana som henne med ruttna pk-hjärnor förstör bara för Sverige.

  6. Svenska kyrkan är inte en andlig kristen rörelse. Det har dom aldrig varit. Dom stod på Hitlers sida under 2.a världskriget och nu står dom på islams sida när de slaktar på samma sätt som hitler gjorde. Detta för att dom inte förstår skillnaden mellan Jesu budskap och Muhammeds vilket är ganska hårresande. Svenska kyrkan är en sekulär elitkyrka vars syfte är att bevaka sin egen ställning i Sverige och världen. Dom bedömer det som skadligt för sig själva att ställa sig på de kristnas sida oavsett hur många som slaktas av islam.

  7. Ni som är medlemmar i svenska kyrkan, gå ur denna församling omedelbart och hänvisar till den s.k. ärkebiskopens åsikter.

    • Gå ur och skänk skatteåterbäringen till sverigevänliga rörelser. Jag gick ur förra året och ångrar mig inte en sekund.

  8. Hon vill bli slaktad av muslimer och bli kristen martyr och i förlängning helgon förklarad.

  9. Är hon lika entusiastisk över nazismen? Islam och nazism har mycket gemensamt. Judehat, böghat, grymma straff, övermänniskotänkande, benägenhet för krig m m. Även Hitler insåg det och ansåg att islam vore en bättre religion för ”arier”. Islam och nazism är ungefär samma skrot och korn.

  10. Varför skall inte en idiot styra Svenska kyrkan när allt annat i Sverige styrs av fullständiga galningar, dvs feminister?

  11. Undrar om hon hört en imam beskriva Jesus som ”äkta profet”, eller om hon läst i Koranen vad en troende muslim måste göra med ”de otrogna”, som vi kallas.

  12. antje jakelen är en förrädare, kasta henne till muslimerna så vi blir av med henne — tillsammans med sju klövern.

    • Svenska kyrkan är ett horhus och rövarnäste.Denna ärkebiskop bör ta alla likasinnade med sig och flytta till valfritt muslimsk land.

Kommentera