Meskalin på Aftonbladet – Gin och bacon på Daily Mail

MEDIA. En av världens största engelskspråkiga tidningar, brittiska Daily Mail, har i en rad reportage skildrat det migrationshaveri och asylkaos som drabbat Sverige till följd av sjuklöverns långvariga vanstyre. Frustrationen inom svensk PK-media över att internationell press berättar sanningen har varit stor.

Aftonbladet, en av de värsta hatmedierna är man rejält upprörd. Den aktuella artikeln i Daily Mail har rubriken “Hur Europas mest liberala nation satte munkavle på sitt eget folk om migrantattacker: Den svenska sammansvärjningen att dölja sanningen om asylinflödet“. I texten berättas bland annat hur vänstermedia som Aftonbladet framställt medborgerliga trygghetsinitiativ på gator och torg som våldsverkande nynazister samtidigt som man valt att inte rapportera om migranters sexuella övergrepp på svenska tjejer på samma platser.

Cantwell

Daily Mail tar också upp det brutala mordet på 22-åriga asylboendeanställde Alexandra Mezher, som med en förskärare som mordvapen nära nog fick huvudet skilt från kroppen av den åldersljugande “ensamkommande” asylfuskaren Youssaf Khaliif Nuur från Somalia. Den brittiska tidningen skriver hur mordet blivit något av en brytpunkt för svenskarna vad gäller tolerans och öppna gränser och att alltfler anser att det är nog nu. Även det blodiga dubbelmordet på IKEA i Västerås förra året nämns, där den illegale invandraren Abraham Ukbagabir från Eritrera med en kniv ändade livet för 55-åriga Carola Herlin och hennes 28-årige son Emil Herlin.

I artikeln nämns också att lilla Sverige med sina knappt tio miljoner invånare, förra året släppte in hisnande 163.000 asylsökare från tredje världen och hur detta per capita räknat är ett oslagbart världsrekord i massinvandring. Daily Mail nämner också att 33.000 av dessa var s.k. ensamkommande flyktingbarn, dvs samma typ av migranter som mördaren Youssaf Khaliif Nuur.

Vidare berättas i reportaget om hur svenska Aftonbladet konsekvent misslett sina läsare om situationen. Den svenska vänstertabloiden beskrivs av Daily Mail som en tidning som hårdvinklar, utelämnar och fabricerar i syfte att framställa det svenska folkets protester mot massinvandringsvansinnet och dess konsekvenser som våldsamma högerextremister samtidigt som det verkliga våldet och den verkliga kriminaliteten bland migranter som nu eskalerar bortom all kontroll på gator och torg förtigs och dessa migranter i stället porträtteras som offer för främlingsfientlighet och rasism.

Osv. osv.

-Men nu till det roliga, denna artikel och flera andra i ämnet är skrivna av en svensk journalist, Sara Malm, som finns på Twitter och Instagram. Sara gillar gin och bacon, det är lite tuffare än näthataren Oisin Cantwell, från Aftonbladet som går på meskalin…

För det vänsterextrema hatmediet Aftonbladet är det förstås pinsamt att på det här sätt avslöjas i internationell press. De kan ju eller inte skylla på insnöade britter när en svensk journalist har skrivit flera av artiklarna, men det kanske är så enkelt som skillnaden mellan Meskalin och gin..

oisin oisin_hat

20 thoughts on “Meskalin på Aftonbladet – Gin och bacon på Daily Mail

  1. En jägare måste asgarva när han säger att han ska prickskjuta med ett hagelgevär, för en hagelpatron innehåller väl ett stort antal hagel,
    som sprider ut sig över ett större område?
    Men Ojsan Cantarell, eller vad det är han heter har väl aldrig varit
    utanför Stockholms innerstad, så det begriper han inte,
    Jag har hört journalister som väl ska vara välutbildade,uttala
    konstiga saker som ”Man svetsade loss”?? Att Svetsa betyder
    att man samman fogar metall. Man bränner loss däremot med
    hög värme. Men det lär man nog inte på kommunisthögskolan,
    Förlåt Journalisthögskolan!

  2. Sverige har fått ett nytt namn: Nordvästkorea..
    I Nordkorea får man en kula i huvudet. Här blir man socialt utfryst för alltid.

  3. ”Kaktuskillen” Oisin Cantwell har verkligen taggarna ut åt.

    Att släppa in verkligheten är inte att tänka på.

    Han lever på det som finns innanför taggarna, meskalinet. Som naturligtvis ger upphov till denna ”Flower Power”-journalistik som han återkommande levererar i AB.

  4. Snart ha Turkiet klarat av målet ATT TVINGAR SIG IN I EU! Det är nog Turkiet som ligger bakom det hela, nu ha de EU i skamgreppet och EU pungen i skruvstäd.

  5. Om man ska prickskjuta med
    ett hagelgevär,är man inte så smart.
    Dödligt på ca 25 meter.Är man journalist så har man ingen erfarenhet av nånting,mest fantasier om det mesta man inte förstår någonting om.som tex invandringens konsekvenser och hagelgevär

  6. Är detta en flykting som flyr för sitt liv?

    Att med en välskräddad rock och matchande halsduk och mössa påstå sig vara flykting är rent löjeväckande. Han ser mer ut som någon som är ekiperat sig för att gå på söndagspromenad eller en landskamp i fotboll.

    Att detta satans bedrägeri får fortsätta är sanslöst och gör mig rasande.

    http://s10.postimg.org/nj8f1bzzc/Lognare.jpg

  7. Det trodde man inte för några år sedan att vi svenskar skulle behöva läsa utländska medier för få sanningen och undvika en styrd mörkning. Det är nästan som i Sovjet under kalla kriget när ryssar lyssnade i hemlighet på radio free Europe och BBC. Man kan ju hoppas att nuvarande faktum gör att journalister inser vad deras uppdrag är.

  8. Snart är nuvarande chefredaktören på Aftonbladet Jan Helin programdirektör på S(V)T med ansvar för bl.a. nyhetssändningarna. Någon som tror dessa kommer att bli ÄNNU mer partiska och vinklade under dåren Helins yttersta ledning?

  9. Daily Mails journalister gör det jobb som svenska tidningar borde ha gjort för länge sedan.

    • Nej, det vet vi men det är ju Cantwell som skrivit så, inget att bry sig om med andra ord.

  10. Slovenien stänger gränsen. Andra följer efter.
    Det finns hopp om att 2016 inte kommer att präglas av samma tafatthet som 2015. Snart kan man kanske börja andas igen och ha lite framtidstro.

    • Vetefan det hönsmamman….. Vad händer om massorna blir riktigt frustrerade? Typ han med matchande mössa och sjal. Känns som inte detta är över ännu. Ett staket är bara några pinnar med lite nät. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Och hur blir det om Turkarna ska komma och gå som de vill???

  11. Hahaha, Aftonbladet är så inkompetenta och insnöade att utländska tidningar rapporterar bättre i och om Sverige. Ett budskap till Aftonbladetredaktionen: Ät skit era j*vla lögnare!

  12. Titta i din butik vilka det är som köper Aftonbladet, knappast de skarpaste knivarna i lådan.

    • Flest äldre personer,Den dagen dom hamnar i graven så tar dom Aftonbladet med sig.
      Amen !

Kommentera