Löfven: ”De som kommer över Medelhavet ska skickas tillbaka”


INVANDRING. Stefan Löfven säger till SR Ekot att han tycker beslutet vid EU-toppmötet i går att framtida flyktingar och migranter som kommer till Grekland ska tvingas tillbaka till Turkiet är bra.

– De som kommer den här vägen ska tillbaka till Turkiet och det är som sagt viktigt att vi får stopp på de här farliga resorna och att vi får stopp på de här människosmugglarna. Det är prioritet ett nu, säger han till Ekot.

På frågan varför det bara är syrier och inga andra nationaliteter som ska kunna få asyl till EU från Turkiet svarar han: – Nej, det är syrierna vi kommit överens om och de andra hanterar Turkiet som de ska göra.

-Pettersson inser att statsminister Stefan Löfven (S) kommit ut som nazist och skickar tillbaka människor till en säker död, alternativt har han blåljugit tidigare. …minns du Stefan, ”de flyr för sina liv” men du håller det socialdemokratiska rasistiska och nazistiska arvet högt…Åkesson har mycket att lära…

STEFAN-LOFVEN-SOCIALDEMOKRAT-NAZI-HauptsturmfFuhrerAllgemeine-SS

eu turkiet


19 responses to “Löfven: ”De som kommer över Medelhavet ska skickas tillbaka”

 • Mimi N

  Genom att ge Turkiet miljarder euro, hjälper inte EU flyktingarna, utan man finansierar ett muslimskt lands krig mot kurderna, inga kurder ska med i EU – bara rena allahtroende med Erdogan som hövding. Dit, till kurdernas utrotning går pengarna medan flyktingarna får fritt fram till Europa.

  Gilla

 • white lady

  Titta, vilken rasist Stefan Löfven har blivit! Vem hade sagt då ”Mitt Europa ska inte bygga murar”? Det visar sig att Löfven vänder kappan efter vinden. Vi har ingen garanti att han inte skulle släppa alla invällare igen när han blir mutad eller pressad. Honom kan man inte lita på!

  Gilla

 • Natti Cullberg

  Denne Sociopat af Minister har månge brådne kar i hans styre, helt ned i små lag var en Vognmand fik en ide under en nat, at drive et nyt million fortag ude om borgerns vide så har han samme med Polisen och deres velfädsystem få lov at drive en nyt Auschwitz ved at håndplukke en ny strategi af Udtömnings metode med en Jagt på vanlige borger som kom hid med bra indkomst och ren straffeatest men på 5 år bliver Frihedsberøvet min borgerlige rai i system och näktet Tolk och forsvar . samt mishandlet så en vär som har forsögt at kontakte de mange indstandser har med dette fjjols som ” Löfvennden” ingået et Endevelle af idioti och nägte folk deres rat i samhellet , even de mange Djur i landet ,bliver Gisseltager på falsk påhit och man even tilägger folk register ordningen ude domstol .. joo dette er blevet et nyt Inevisteringes projekt for hur långt man gå i Loven for at Misbruge folks tryghed ! .. Even lossat at nu har man en ful kontrol och en tryk tilværelse som handler om alt andet end dette Ord ( tryghed och velväre ) men er en fråga for disse om det lyckes at undvige vad der står i loven och dette löfte til folket forbliver en tavshed .. fy fanden en skändsel even landet som har medborger der inte få i gennem deres rat ,, bliver hoslet runt af andre som skal leve höjt på deres aktiver ,. så var er den menneskelige rat for os . .. Den eksister så inte kan jeg trykt sager man even har racistisk udbrud på de som kommer med indkomst och flytter til med næringe ..så denne her Manden och hans ansatte tager over med lov Brud och falsk forudetætninger for fremtiden var en vær borger s rattighed er li med et nul i samfundet och landet er Ratslös .. hurra for Helten

  Gilla

 • Kommendanten

  Allt detta är bara en hycklande politik på hög nivå.

  Massinvandringen av muhammedaner kommer inte att upphöra.
  Turkiet kommer att gynnas såväl ekonomiskt som politiskt och närmar sig alltmer till ett EU medlemskap. Samtidigt som EU-länderna får ta skiten. De islamiseras, deras statskassa krymper, de förpestas på alla möjliga vis, kriminaliteten ökar överallt etcetera etcetera.

  Europa måste kriminalisera islam och stänga gränserna, eljest väntar stenåldern och ett Muhammedistan, glöm EU.

  Gilla

 • Stenbock

  Läser ju inte svensk press men inser,att ni som fortfarande tror på deras sagor,måste söka sanningen i utländska media.Efter EU-mötet som ajournerades ”till vi hunnit läsa texten” ,har inget nytt beslut eller någon förändring skett.Den vanliga taktiken från Merkel o.Tysklands sida, att skjuta på besluten tills ” i morgon” ,och på nytt träffas för en god måltid om ”några veckor” ! Alltså än en gång,inga som helst beslut kom ut från detta s.k. ”ödesmöte”……
  Chefsutpressare Davutoglu har återvänt till sin herre och envåldshärskare Kalifen Erdogan,för att rapportera hur deras försök att lura EU har fortskridit.

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

  Jag minns så väl att jag redan för 20 år sedan pratade med folk om att det längs hela Europas gräns borde byggas kulsprutenästen på var 500:e meter som är bemannade 24/7/365 av värnpliktiga europeer med instruktion att meja om rovdjuren från Mö och Afrika visade sig.
  Det hade besparat oss alla dessa 10000- tals döda och miljoner av utnyttjade från alla umbäranden. Sen alla våra flickor, pojkar, barn och vuxna som sluppit blivit skändade, mördade och slaktade av bestarna för att de aldrig fått in sina fötter på vår mark. Det hade räckt med att sänka några båtar med skurar av kulor och att meja på några av rovdjuren som försökt trotsa förbudet att ta sig till civilisationsbyggarnas domäner så hade fler inte kommit. Det hade verkligen varit en win-win situation. Att komma till vår civilisation som dessa odjur och bestar är ju för dem som att ge uppdraget som pianist i ”så ska det låta” till en tondöv och handamputerad. Bara civilisationsbyggande folk passar i civilisationen.

  Gilla

 • svensson

  Erdogan lurar skjortan av hela EU, Tante Merkel och turken har tydligen konspirerat ihop detta i förväg, mungot från svedistan fattar inget och håller med. Det ser verkligen ljust ut för EU och lilla humanitära stormakten (ironi)

  Gilla

 • Argus

  Det enda som hjälper är gränsbevakning och sanktioner mot Turkiet. Vända varenda båt på Medelhavet, stoppa semestrande européer att åka till Turkiet med de inkomster det innebär och hindra turkar inom EU att skicka pengar kommer raskt att försätta landet i konkurs. Istället rensar vi Kos, Lesbos och andra ställen från invällare så att nordeuropéer kan semestra där och stärka Greklands ekonomi.

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Och med vilka pengar ska vi nordeuropéer stärka deras ekonomi?
   Med ”pengar” skapade genom en knapptryckning som skuld mot ränta från de judiskt ägda och styrda ”centralbankerna”? Hahaha
   Fast skrattet sätter sig i halsen när man inser att det är sant..

   Gilla

 • Falköga

  Löfven är grundlurad och försöker lura oss på hemmaplan. Den som åkt gummibåt i Grekland ska skickas tillbaka till Turkiet. Bra!

  Men – Turkiet får rätt att skicka någon annan till oss I EU!!!????? Plus en massa euro till Turkiet.

  Läs Ledarsidorna för en korrekt bild av avtalet.

  Gilla

 • jgarn

  Invällare till Grekland resp. Italien är i första hand deras problem. Alla länder inom EU har en skyldighet att skydda unionens yttre gräns. Detta gör inte Grekland och Italien vilket är deras skyldighet. Klarar man inte detta så måste man begära militär hjälp av unionen.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Turkiet har spelat skjortan av EU utan att de förstått det.
  Dessutom tagit potten.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Robert Aschberg behöver nya direktiv för gula båtarna.

  Gilla

 • hjultomten

  Jag tror det när jag ser det. Tycker mest det är en massa jävla tjat och lögner hela dagarna.

  Gilla

 • hanundertrappen

  Man kan ju alltid hoppas att han tagit förnuftet till fånga (eller att någon gjort det åt honom?). Men,men, det återstår för honom att göra, inte bara säga. Tips till Löfvén: börja städa i ditt eget hus och kicka ut miljöpartiet ur regeringen…sen kan du fortsätta med dig själv och resten av regeringen…AVGÅ! Du/ni kan aldrig återfå förtroendet. Det är förbrukat och utgånget som en gammal möglig ost längst in i kylen!

  Gilla

 • nosferatu

  Tänk att sossarna av alla hyllar en neo-fascistisk politik. Löfven har ljugit och Arnstad känner sig förvirrad.

  Gilla

  • jan

   Var det inte Löfven som kallade Jimmie Åkesson för neo-fascist…
   Välkommen in i gänget alla hycklare…
   Henrik Arnstad förlåter vi, han är en alien som kommit ur kurs.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: