Gudrun Schyman har fått nog av män

INVANDRING. Ännu en vänsterextremist gör avbön. Det är Gudrun Schyman före detta ledare för Vänsterpartiet och nu ledare för Feministiskt Initiativ som har tänkt till och tycker att vi ska säga nej till alla ensamkommande män.

Gudrun vill att vi ska göra som Kanada, som har beslutat att ta emot 25 000 flyktingar, men kravet efter terror-attentaten i Paris är att inga ensamma män är välkomna på grund av terrorrisken.

Gudrun Schyman ser det som ett bra förslag som Sverige skulle kunna testa. – Jag tycker att man ska rikta in sig på de mest sårbara i de här situationerna och eftersom kvinnor och barn är mest utsatta så visst. Man skulle kunna administrera det via UNHCR och humanitära visum. 

UNHCR arbetar tillsammans med franska myndigheter hårt i flyktingläger i till exempel Libanon för att välja ut flyktingar som passade i det kanadensiska programmet. Sedan anordnar Kanada säker resväg med flyg ut från Libanon.

ETC

– Pettersson tycker det låter vettigt. Kanada har 35 miljoner invånare och 25 000 flyktingar skulle med Sveriges befolkning motsvara ungefär 7000 kvinnor och barn och inga män. Det tycker jag vi kan ställa upp på. Bra idé Gudrun, men kom ihåg att flyktingarna skall passa in i det svenska programmet…

20 thoughts on “Gudrun Schyman har fått nog av män

  1. vet du vad Gudrun jag hade rekommederat du såg på några av undoomed,the amazing atheist,suger tits och bearing videor. då hade du möjligvis fattat vilken skitsnack du sprider.

  2. Nej Gudrun, såhär gör vi! – Du utvandrar till Syrien, ta med dig kvast och bag in box. Återkom aldrig. Tack.

  3. Schyman sprider dimridåer. Hon är politiker på riksplanet vilket innebär att åtminstone jag mycket starkt misstror allt de säger.
    De arbetar inte längre för Sveriges bästa.
    (dessutom är Schyman fortfarande den hon alltid varit, extremkommunist. Att hon är ledare för Fislisorna och alla de där förvirrade neutrumen, det är användbart i arbetet med att skada Sverige)

  4. Gudrun vill bli våldtagen
    Länge sen sist, Stackarn
    nä gå å pinka på biografen som du brukar

  5. Idag är det den internationella kvinnodagen och då vill jag att ni läser detta kloka inlägg från Dagens Samhälle, skrivet av Josefin Utas.

    Speciellt feminister skulle må bra av att läsa detta.

    Jag klipper ur ett stort stycke……….

    ”För att ta ett exempel; könskvotering talas det varmt om från flera håll. Om det vore så att vi föddes som oskrivna blad och kön enbart vore en social konstruktion, varför skulle vi då kvotera in utifrån kön? Det vore att bekräfta det inlärda vi vill göra oss av med. Det vill säga att personer lärt sig att bli kvinnor respektive män.

    Om det däremot accepteras att kvinnor och män ändå kan ses som grupper eftersom det finns biologiska könsskillnader kan det vara logiskt att räkna kvinnor och män i olika sammanhang. Men då blir i stället frågan: vad är det i sådant fall som säger att det skulle vara lika många kvinnor och män som vore målet och det bästa i alla situationer?

    Om kvinnor och män är olika statistiskt, det vill säga på gruppnivå, är sannolikheten stor att de också gör lite olika val, exempelvis olika yrkesval.

    Men hur vet vi hur det ”borde” vara? Då är vi tillbaks till början: ska vi könskvotera om vi inte ens är på det klara med vad målsättningen är?”

    http://www.dagenssamhalle.se/kronika/logiken-brister-i-debatten-om-jaemstaelldhet-och-koen-23140

    Josefin Utas har klokt nog lämnat miljöpartiet och sin plats som kommunpolitiker i Sollentuna. Representerar sedan mars 2016, partiet Borgerlig framtid.

    Om henne…….

    https://josefinutas.wordpress.com/about/

  6. 2015 tog vi emot bortåt 35.000 ”ensamkommande barn” som i de flesta fall är vuxna män. Av dessa var 93% ”pojkar”. Vi har fått en oroväckande sned könsfördelning i Sverige som bevisat bidrar till kriminalitet.

    Att sen de flesta av de asylsökande också är män förvärrar situationen.

    Alltså bra att följa Canadas exempel.

  7. Är det sant? Att hon hade sagt detta? Svårt att tro efter alla grodor som hade hoppats ur hennes mun! Jag tror inte på henne alls!

    • Frågan är ju hur gudrun definierar ”barn” det kanske rullar på som nu
      Med flintskalliga skäggebarn i trettioårsålder

  8. Har Gudrun vaknat på fel sida idag…..? På Internationella kvinnodagen! Fy skäms på sig!

  9. Gudrun Schyman kan säga vad hon vill, hon ska aldrig förlåtas. Att försöka sig på en ”nya nya moderaterna” för att stiga i opinionen är så genomskinligt. Om man har röstat eller tänker att rösta på F! bör man snarast uppsöka psykvården.

  10. Första gången som jag hört den kvinnan uttala något
    vettigt? Men hur många gånger har inte vi som inte
    håller med Sju klövern, påpekat idiotin i att unga män
    flyr, och låter kvinnor och barn stanna kvar, men då bemötts
    av dom sedvanliga flosklerna om att vi är rasister?
    Vi har en statsminister som ständigt maler om att människor
    flyr för sina liv, ”ja till och med att döda människor flyr för sina
    liv”. Jag vet inte om han menar att kvinnor inte är människor.?
    Men jag vet en sak, att om jag själv skulle fly, så skulle jag
    flytt tillnärmsta grannland, och inte ner genom 10 länder!

  11. Tror de flesta män också har fått nog av Gudrun och hennes gelikar. Skulle inte vilja ta i dom med tång ens.

  12. Tror hon att det är först april .riktigt så lättlurade är vi faktiskt inte ,bättre kan du nästa gång Gudrun.

  13. Dags för henne att vakna till efter rusen..
    Eller med andra ord, ”ge sin ko hö,sedan den redan är dö….

  14. Börjar Gudrun vakna till, så är det snart extraval på gång.
    Hör redan trummor och stövelklamp från sossarna i fjärran.
    Gjort upp med Moderaternas AKB.
    Innan midsommar lär det komma beslut.

  15. För sent, Sverige är redan ockuperat av muslimska män. Nu måste de repatrieras och gränsen stängas för inkommande från MENA.

    • Sant! Gudrun hycklar. de jobbar MOT vita for ISLAM och att Sverige berikas med araber/muslimer!!

Kommentera