Enklare jobb

Några av våra PK politiker föreslog att man skulle inrätta ”enklare” jobb för att sysselsätta de invandrade raketforskarna och hjärnkirurger som skall rädda våra pensioner.

Ett tips:

Gentlemannen på bilden medan heter Ali och kommer från Bangladesh, han sopar gator och trottoarer i området där jag brukar ta min förmiddagspromenad, obs att det är ett mycket miljövänligt sätt att rengöra gator och trottoarer, inga fosila bränslen används och utrustningen, kvasten är helt av naturmaterial.

Gat sop

Förbjud de stora sopmaskinerna, de bullrar o släpper ut miljöfarliga avgaser. Å framför allt en stor soppbil som tas ut drift kan ersättas med kanske upp mot 100 – 200 invandrade ”hjärnkirurger”!

Vi har också flera gånger tidigare föreslagit att man skall ”utbilda” en del av våra pensionsräddare så stt de kan ersätta de tusentals sydostasiater som brukar komma till Svea Rike för att plocka bär. HÄR

6 thoughts on “Enklare jobb

  1. finns alltid kneg, förr fanns ”snösvängen”…man köade
    långt in på -50 talet för att kvittera ut en spade…man såg
    med glädje fram mot vintern och 1:a snön…de va då de

  2. Bilden passar bättre om sju klöver folket fick liknande arbeten… men de hade inte ens klarat av det. Här i Asien kostar det 10:-SEK per månad att få soptunnan tömd. Lastbilen som kommer kallas för ”FARANGTAXI” (taxi för utlänningar) men det är samma som Sverigestan har.

      • Det enda som krävs för journalister och politiker är förprogrammerade hjärnor och fysik att klara långa nattpass. Det kan robotar också klara.

Kommentera