Vi ska inte ta emot en enda muslim

INVANDRING. Slovakiens premiärminister Robert Fico uppger att han är beredd att bygga en mur för att förhindra massinvandring till landet. — Vi kommer aldrig ta emot en enda muslim till Slovakien, vi kommer inte skapa några muslimska samfund här eftersom de utgör en allvarlig säkerhetsrisk, sa premiärminister Fico.

Enligt Fico är det inte möjligt att integrera muslimer i ett västerländskt samhälle. — Det förutspås att mer än en miljon flyktingar kommer anlända till Europa i år, det går inte att integrera människor med främmande trosuppfattningar och kulturer, sa han. Fico förtydligade sin syn på massinvandringen och byggandet av muslimska samfund: — Detta är något som vi inte vill ha här.

Slovakien är en stark motståndare till de obligatoriska flyktingkvoter som diskuteras inom EU. De gick i augusti med på att ta emot 200 omfördelade syrier, under villkoret att alla var kristna.

Welt.de

-Pettersson tycker Robert Fico har en poäng där. Muslimska flyktingar borde kunna ta bussen till något av de drygt 50 muslimska länderna som finns i världen. Givetvis av humanitära skäl, de kommer nog och trivas bättre där, alternativt kan de stanna i sina länder och slåss för sitt eget välstånd, frihet och fred.

Slovakien_karta

19 thoughts on “Vi ska inte ta emot en enda muslim

  1. Problemen i Afrika inte har ett piss med vita människor att göra utan är ett direkt resultat av alla värdelösa niggrar som befolkar kontinenten.
    Det som sker i Afrika är afrikanernas eget fel.
    Visa mig ett enda lyckat samhälle skapat av negrer?

  2. Mycket klokt av Slovakien 🙂 Som medlem i framtidspartiet kan jag bara hålla med

  3. Vad väntar Sverige på då???

    Sen är det tydligen helt Ok att ha ihjäl sin nästa??:

    ”Slipper helt straff för kallblodiga skolmordet
    Den 14-årige syriern är skyldig till mordet, enligt utredningen. Men det blir inget åtal på grund av hans påstådda låga ålder.” (Fria Tider)

    Prejudicerande??

    Jag spyr

  4. Slovakiens premiärminister förtjänar en guldmedalj.

    Eloge till denne rakryggade man som vågar säga sanningen som den är.

  5. Trumpifieringen börjar sprida sig och det är förståeligt. Det finns politiker med ryggrad på olika håll. Undrar hur långt vi behöver gå i Sverige innan en Trump dyker upp här, sannolikt sist i Europa.

  6. Maktgalna svenska politiker har förstört landet påhejade av lögnmedia och PK-kändisar…
    Civilizations die from suicide, not by murder.
    Arnold J. Toynbee

  7. Om man kan ta in muslimer,tycker jag man kan åka mångfalden i skogen med,tigrar,lejon o giftiga ormar.dom är ju oxå djur så som rävar älgar.😉

  8. De forna kommunistländerna i öst vet mycket väl vad en totalitär ideologi innebär och har dessutom förmåga att känna igen en sådan. Ingetdera kan den politiska klassen i väst.

  9. Slovakien…vilket föredömme!
    Tänk att få slippa bli nerskitat av Islamistpack.
    Underbart!

  10. Att sanera landet från denna risk skulle gynna landets icke hjärntvättade människor.

Kommentera