Bert köper husvagnar

INVANDRING. Säga vad man vill om Bert Karlsson, men han är i varje fall smartare än de tjänstemän på Migrationsverket som beställde dyra och dåliga tält i Revinge utanför Lund. 

Nu bor 550 asylsökande på Stora Ekeberg, i slutet av mars kan antalet ha ökat till 750. De ska bo i husvagnar i parken, säger Bert Karlsson.

Migrationsverket har ett akut behov av nya boenden. Det är en följd av att asylsökande inför sommaren måste flytta ut från turistanläggningar. – Jag har lovat att ordna fram nya 5 000 platser vid mina anläggningar, säger Bert Karlsson.

Lösningen är i första hand köpa husvagnar eller andra typer av flyttbara bostäder. Vid Stora Ekeberg kommer 50 husvagnar placeras i parken och de ger bostad för 200 personer.

– Jag har haft 30 husvagnar vid Hällekis, de som bor i dem älskar det, säger Bert Karlsson. De vagnar som nu finns vid Hällekis måste flyttas senast i slutet av mars. De ska flyttas till Stora Ekeberg.

Bert Karlsson förklarar att det inte är några bekymmer att få fram fler. Dels kommer de från husvagnstillverkaren Kabe, dels med ett samarbete med ett polskt företag som tillverkar mobila hus.

– Husvagnar är det enda sättet att lösa det här med boendet för asylsökande. En fördel är att det inte krävs bygglov när det handlar om tillfälligt uppställda mobila boenden.

SKLT

-Pettersson tror inte Bert tänker köpa några husvagnar, han hyr dem och låter andra ta smällen om Migrationsverket flyttar, han är som sagt smart men moralen är en helt annan sak…

I de sörmländska skogarna finns även den illaluktande för att inte säga stinkande Stinksvampen…

Någon påstod att den liknande Skara-Bert Karlsson…
Har han så stor?
Nä, han luktar lika!!!!

….om det stämmer kan Pettersson inte verifiera eftersom han aldrig träffat Bert men svampen luktar för jävligt och heter på latin Phallus impidicus som betyder ungefär ”den oblyge manslemmen”

Bert

7 thoughts on “Bert köper husvagnar

  1. Hur han luktade kan jag inte minnas..Men att det är en falsk dj-vul,som går över lik för att tjäna pengar,har jag erfarit.Att han sedan är en lurendrejare av 1:a klass, kan många inom musikbranschen intyga !

  2. Bert kan man tycka vad man vill om men han vet hur man tjänar pengar. Skivbolaget Marianne, Sommarland, asylboenden mm. Bert är inte för invandringen så vitt jag förstår men han ser en chans till stålar och det är han inte ensam om. Tror att många om de hade möjligheten hade gjort detsamma. Det är bara så att Bert inte hymlar med det. Man behöver inte älska Bert men säga vad man vill, Han är smart den f-n
    ps jag har mött honom – flera gånger och han är inte min idol.

  3. Bert Fjärt tänker alltså ställa upp 1250 st husvagnar vid sina boenden?
    Undrar vad lokalbefolkningen säger om detta????
    Det blir väl som vanlig att Bert Fjärt säger att det skiter jag i.

    • Lokalbefolkningen?? Vem fan lyssnar på dom? Snart kanske det är vi som får bo i husvagnar 😡

  4. Jag har ”råkat” på en Phallus impidicus, fick kapitulera.

    Bert´s penis måste lukta fantastiskt kan inte Estrella skapa en ny chipssmak efter hans kuklukt?

Kommentera