Beatrice Ask (M) skyller ifrån sig

INRIKES. Förre justitieministern Beatrice Ask (M) skyller på socialdemokraterna och miljöpartiet för att ha utsett katastrofen Dan Eliasson till rikspolischef. -Pettersson tror att Ask har blivit senil och glömt vem som utsåg katastrofen till först generaldirektör för Migrationsverket och sedan till generaldirektör för försäkringskassan…

9 thoughts on “Beatrice Ask (M) skyller ifrån sig

  1. När Ygeman meddelade på en presskonferensen i november 2014 att Eliasson skulle bli ny rikspolichef. Så tyckte Beatrice Ask att det var ett utmärkt val.
    Man kan inte lita på politiker och i synnerhet inte på dom nya moderaterna.

  2. Migranter vid gränsen:

    De vill bli insläppta (till vad de tror är en magisk fabrik?)

    Vi vill starta ett nytt liv.
    * Det nya livet behövs i t ex Syrien och det är dit ni ska bege er då. Här vill vi ha det liv vi har.

    Vi är människor.
    * Utmärkt. Visa det genom att skapa ett mänskligt samhälle i t ex Syrien. Var mänskliga mot varandra i stället för att kriga.

    De verkar ha av andra det de själva har svårt att ge. Men ingen kan göra det åt dom. De behöver mogna i sin syn på sitt eget ansvar.

  3. Nu lite trevligare nyheter så här på en regn och disig måndagsmorgon..
    Första antydan till de framgångar som AfD förespås nästa söndagi valet i Bundesländerna,bekräftades vid söndagens kommunalval i Hessen.
    Hela 20 % av rösterna kunde räknas in i vissa större städer
    .I Frankfurt blev AfD-talet tvåsiffrigt,och sopade därmed bort den nuvarande koalitionsregeringen CDU/Gröna extremisterna…Lägger in två länkar med siffror från FAZ och BZ till er vergnügend:http://www.faz.net/aktuell/rhein-main/kommunalwahl-in-hessen-afd-vielerorts-zweistellig-14109421.html

  4. Verkar som om dessutom de populistiska M-politikerna tror att väljarna är senila och redan har glömt vem som satte igång lavinen. Jag är övertygad om att fortfarande Fredde sitter och drar i trådarna bakom kulisserna. Jag har inte glömt alla Sverige fientliga projekt han drog igång inom flera områden.

  5. Grundlagen måste skrivas om så att ansvarslösa politiker och ämbetsmän kan straffas och låsas in…
    Även hårdare straff, nu när vi blivit mulikulturellt med dödsskjutningar, hedersmord, halsskärningar med dödlig utgång osv.

    • Det strängaste straffet skall utdömas för landsförräderi, ett straff som garanterar att den dömde aldrig mer kan påverka något utanför en celldörr.

Kommentera