Brittisk media fortsätter granska det svenska invandringshaveriet

MEDIA. Brittiska Daily Mail har i ett flertal artiklar beskrivit situationen i Sverige avseende massinvandringen på ett rakt och ärligt sätt. Sådana rapporter hittas inte i svenska hatmedia utan enbart i utländsk press och på fria alternativa media. I en ny artikel går man in mer på djupet gällande konsekvenserna av det vansinniga experimentet.

De skriver bland annat om den av Aftonbladet omtalade attacken av “högerextrema” vid Sergels Torg och konstigt nog hittas inga invandrare som har anmält att de blivit överfallna.

– Nåväl, läs själva men Pettersson tycker det verkar som britterna inte har något större förtroende för svenska medier och myndigheter. Titta på bilden nedan, den är tagen utanför Centralen i Stockholm, Sverige och jag misstänker att unga lättklädda svenska tjejer får höra ett och annat om de försöker ta sig fram där, om det stannar vid verbala uttryck…

centralen

3 thoughts on “Brittisk media fortsätter granska det svenska invandringshaveriet

  1. Om vi nu är för få i Sverige enligt Centern och liknande idioter, varför då importera det absolut sämsta av människosläktet som klotet producerat?

  2. Granskningen av Sverige från utlandet är säkert mer
    besvärande för regimen här än att Svensken skäller
    lite, för det har politikerna slutat att bry sig om sedan
    länge, SÅ BARA KÖR HÅRT DAILY, bara synliggör dessa
    förbannade hycklare som medvetet kör ett lands utveckling
    bakåt, med färdriktning mot medeltiden!

Kommentera