Åsa Regnér (S) vill se en mer feministisk flyktingpolitik

INVANDRING. I en lång intervju i tidningen Arbetet säger jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) att hon vill stärka det feministiska perspektivet i flyktingpolitiken. För att uppnå större jämställdhet vill ministern se stärkt SFI-undervisning om kvinnors rättigheter. Hon vill också se fler kvinnor och barn bland kvotflyktingarna.
–  Det vore vettigt att göra. Det är väldigt många barn som befinner sig i ett utsatt läge, säger Regnér till Arbetet.

-Pettersson säger grattis Åsa, har du fattat att unga deserterande ljugande män inte är de som behöver hjälp i första hand och att de inte borde släppas in i Sverige…rätt konstigt att världens första feministiska regering prioriterat unga män på andras bekostnad.

4 thoughts on “Åsa Regnér (S) vill se en mer feministisk flyktingpolitik

  1. Vaddå feministiskt ??
    Vad är sunt förnuft? Måste det alltid heta feministiskt? Vad blir nästa moderna uttryck.? Sunt förnuft duger för mig även om jag är kvinna

  2. Räcker det inte med en feministisk utrikespolitik och en urblåst blondin som utrikesminister vilket gjort Sverige osams med en hel värld?

  3. Sitter och tittar på Vasaloppet och funderar på om inte Åsa.R kan införa ett mer feministiskt regelverk/politik i Vasaloppet. Så att det inte alltid är en man som är först in till Mora.

Kommentera