Slog sönder rum på boende i Nyköping!

Flera polisbilar larmades till ett HVB-hem för ensamkommande skäggbarn strax före klockan 16 på torsdagen den 3 mars 2016. 

Vakthavande befäl på Sörmlandspolisen uppger att två av de boende hade slagit sönder ett rum på anläggningen, och minst en person har setts hoppa ut från fönstret på rummet, därefter blev personen stoppad av polis.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse, men ingen har som vanligt anhållits. Hur svårt skulle detta dock kunna vara för polisen.

Nu förväntar vi oss att de snarast skickas hem till därifrån de har kommit, eftersom de tydligen inte kan vistas i möblerade rum.

Källa sn papperstidningen

http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.3873089

 

 

6 thoughts on “Slog sönder rum på boende i Nyköping!

  1. Jag hoppas att personen har en god man som inte daltar med sitt ”barn” och låter denna betala med sina bidragspengar. Sen får skäggbarnet klara sig utan fickpengar.
    Men boendet åker väl till närmsta Mio butik å köper nya dyra möbler, för Ikea duger ju inte. I min kommun har alla HVB hem möbler från Mio.

    • Helt rätt Kurt att låta dem skämmas för sin vandalisering. Därefter ska dem vara inspärrade på sitt rum tills de har reparerat det de nyss förstört. Dem ska lära sig att underkasta sig sina skötare eller jobba ihop till en biljett hem till sina hembyar.

  2. Undrar vad de brukar göra med dem hemma i Afghanistan när de slår sönder hus och hem. Skickar iväg dem ut ur riket?

Kommentera