Rasistregeringen vill dra in bidrag och boende för dem som nekats asyl


INVANDRING. Vår rasistiska regering bestående av S och MP vill att rätten till boende och dagersättning ska dras in så snart en asylsökande har fått nej. Det är innebörden i ett förslag som regeringen klubbade i går. Förslaget skickas nu på remiss till lagrådet .

–  Vi behöver de här platserna till andra som är asylsökande och då måste man se till att de som får nej flyttar och åker hem igen, säger den högerextreme migrationsministern Morgan Johansson om förslaget som bygger på den migrationsöverenskommelse som regeringen slöt tillsammans med Alliansen i höstas.

DN.se

-Pettersson småler lite åt rasisterna, de är grymma…

För övrigt tror de att indragna bidrag får folk att lämna landet. Tänker de ett par varv till kanske de kommer på att med inga bidrag alls så kommer inga hit…men det kommer att ta ett tag, trots att de läser vår blogg.


24 responses to “Rasistregeringen vill dra in bidrag och boende för dem som nekats asyl

 • Islam är en våldspräglad religion

  Jag förstår inte detta.
  Om det nu anses att det optimala för ett land är Sharialagar och islamism, varför levs det då i Sverige?
  Sverige är motsatsen till detta.
  Varför flyttar dessa människor hit till sekulära Sverige från islamistiska länder om de avskyr sekularism och önskar islamism?
  Vad är det som driver dem?
  Det finns invandrare som lever i Sverige. De har flytt hit för att undslippa islamism och leva i ett tolerant civiliserat samhälle. Här trivs de och känner stor glädje över den västerländska kulturen.
  Och man förstår givetvis varför de kom hit.
  De flydde från något som de ansåg vara dåligt till något som de anser är bra.

  Men vad tusan gör de här vidriga islamisterna här?

  Vi är skyldiga oss själva och de hederliga och förtryckta människor som efter århundraden av brutalt muslimskt förtryck lyckats fly från dem och deras likar hit till vårt avlånga lilla land, att tillsammans visa att vi inte tänker tolerera dem, helt enkelt genom att utvisa var och en av dem.
  Vill man inte leva efter västerländska värderingar och svensk kultur är man inte längre en medlem av detta land.

  Det man reagerar mest på är de svenska myndigheternas släpphänthet – det verkar som om svensk kultur inte längre har företräde!

  Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Detta blir värre och värre, trodde i min enfald tillsammans med många andra att ersättning dras in direkt när man får avslag på asylansökan. Vad är det mer som vi vanliga medborgare inte vet om?? PK eliten borde skämmas

  Gilla

 • påtvingade mångkultur

  Ryktet har spritt sig om att Sverige är ett paradis där man inte behöver jobba och får allt gratis.
  Många tar sig hit som egentligen inte är flyktingar utan bara är lycksökare.

  Åsa Romson och Fridolin är extremt onda människor!!, får Stig Bergling att framstå som en svensk hedersknyffel…

  Hoppas verkligen dom har livvaktsskydd 24/7.

  Gilla

 • bättre för Europa att muslimerna inte kommer hit.

  Åsa R ,MP som lockar illegala invandrare med gratis tandvård.

  Vi kan således konstatera att MP är ett stort hot mot ordningen inte bara i Sverige utan hela Europa.
  Folk dör på medelhavet för att de vill komma till MP:s förlovade paradisland.

  MP är indirekt MÖRDARE.

  Gilla

 • jan

  ALLA är rasister…
  En del blir rasister vid en volym på 20000 nysvenskar
  En del blir rasister vid en volym på 150000 nysvenskar (Stefan, Åsa etc)

  Gilla

 • jan

  Ett sätt att få asyl…
  http://www.expressen.se/nyheter/man-knivskuren-till-dods-pa-asylboende/
  Mördaren blir ett offer och får asyl..

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Problemet är att Socialdemokraterna under flera decennier haft en SIGNALPOLITIK som varit att hit är ni välkomna och ni blir försörjda livet ut av FÖRSÄKRINGSKASSAN….- nu byter vi namn på FK till ett mer passande namn – INTEGRATIONSKASSAN!!
  Socialdemokraterna har gjort klart för dem att naturligtvis får de ta hit hela släkten, åldringar m.fl. och dessa blir också bidragsförsörjda av INTEGRATIONSKASSAN/FÖRSÄKRINGSKASSAN…..
  ZOOOMALIERNA är en gigantisk folkgrupp där 99% är försörjda via bidrag, detta är bara en av många folkgrupper som politikerfrälset lockat hit.
  Alla som protesterat det minsta har blivit utpekade som stora RASISTER av vänsternazister och politiskt korrekta bl.a. Socialdemokraterna. ALLA BIDRAG BORDE DRAS IN FÖR DE HÄR GRUPPERNA OCH ATT LOCKA HIT FLER BORDE KRIMINALISERAS!

  Gilla

  • Petter

   Jag tycker iofs FÖRSKINGRINGSKASSAN låter mer passande. Dom förskingrar skattemedel och öser ut bland migranter samtidigt som dom utförsäkrar etniska svenskar som jobbat ihop till sin sjukpeng (man måste ha arbete för att ha rätt till sjukpeng)!

   Gilla

 • Trynbald

  Nu är det bara att invänta Fascistprofessorns analys. Eller håller han igen nu och hycklar när det inte är SD som är ”främlingsfientligt”.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Trynbald…Aldrig att den ”bruntungan” kritiserar den hand som föder och göder honom….!

   Gilla

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Weasel

  Jaså, så nu ska inte Sverige längre vara ett öppet och tolerant samhälle , enligt det främlingsfientliga partiet socialdemokraterna …?
  Jag tycker att socialdemokraternas och moderaternas politik påminner om 30- talets Berlin. 😛

  Gilla

 • Hönsmamman

  Sparar lite pengar i alla fall. I alla fall på ett konto. I vissa fall kommer något annat konto att sug upp besparingen.
  Men det verkar som Reinfeldts apati inför förmågan att försvara det som är av värde för svenskar inte längre är lika tongivande i förslagen.
  Dessutom är det inte längre främlingar vi möter. Vi har lärt känna hur de som kommer beter sig. Så regeringen agerar inte främlingsfientligt utan parerar bara det som nu är välkänt och väldokumenterat.
  Vi har lärt känna främlingarna och vet ungefär hur deras centrala nervsystem hanterar information. Alltid till sin fördel. Utan omtanke om andra. Andra som flyr krig behöver skydd men de flyttar inte. Äldre i samhället behöver omvårdnad men de fortsätter att kräva pengar från sverige.
  Slut med det nu. De fick en chans att visa att de kan återgälda och tänka mer än på sig själv vilket krävs om man ska vara en välfungerande invånare i en demokrati. Det bygger på tillit och förmåga att respektera de regler som demokratiskt beslutats.

  Nu kan vi se fram emot att regeringen ska rensa upp i flödet av statliga medel till ojämlika religiösa sammanslutningar som främjar sig från de idéer som vi fredälskande och jämlikhetssträvande människor gemensamt värderar högt?
  Dessa profeter får i stället ansöka om pengar hos högre makter.

  Prästen stod med kollekten och berättade för församlingen att nu ska vi se hur mycket det blir över till församlingen efter att gud tagit sin andel. Han kastade upp pengarna i luften och höll samtidigt fram sina tomma händer till vilka alla mynten ramlade ned igen. Nöjd konstaterade prästen att gud i te velat ha nånting och han själv fick behålla allt.

  Det handlar om att använda rättvisa fördelningsmetoder. Män som önskar förtrycka kvinnor och förbjuda dem att ta del av den sol som värmer allt på jorden tillhör inte en grupp som ska försörjas via skattemedel. De borde i stället få betakaroten böter och bidra ekonomiskt i annan form för att stärka jämlikhetsarbetet. Annars finns det gott om länder där de kan leva sina liv i stället.

  Gilla

 • hjultomten

  Då måste de hitta något annat sätt att försörja sig på genom ex. brott. De bästa vore ju att man kastade ut dem redan när de kom.

  Gilla

 • Űlhan

  smart

  Gilla

 • Mari

  Nej på asylansökan betyder omhändertagande och avlägsnande från landet DIREKT. De skall inte få en chans att försvinna annars betyder inte detta någonting. De kommer att försörja sig på brott av olika slag. Nej är nej och det är inte inhumant att ta dem i förvar tills planet lyfter. Jag skulle bli stolt om våra makthavare införde detta men som man säger på engelska: – Who am I kidding??

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och en sån förfärlig människosyn. DE FLYR FÖR SINA LIV, Johansson. Vi kommer aldrig att kunna samarbeta med ett sånt parti.

  ERROR – cirkelreferens. Man man inte vägra samarbeta med sig själv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: