Polis sköt varningsskott mot knivbeväpnad man på danslektion för flickor

Polisen

2016-03-03 19:05, Olaga hot, Kristianstad
Okänd man gripen i centrala Kristianstad efter att polisen skjutit varningsskott.

Polis skickas till en lokal i centrala Kristianstad i vilken det pågår någon form av kvällskurs. En okänd man har tagit sig in i lokalen och vägrar att lämna den.

När polispatrullen anländer till platsen anträffas mannen. Han är beväpnad med kniv. Mannen följer inte polisens uppmaning att lägga ifrån sig kniven. Polispatrullen skjuter två varningsskott för att få mannen att lägga ifrån sig kniven. Trots varningsskotten släpper inte mannen kniven. Ytterligare polispatruller kommer till platsen. Mannen kan då med hjälp av pepparspray övermannas. Han grips och förs till polishuset i Kristianstad. Mannens identitet är i nuläget inte fastställd.

Polisen

3 thoughts on “Polis sköt varningsskott mot knivbeväpnad man på danslektion för flickor

  1. OM det var en migrant kan alla sådana här händelser KANSKE påskynda processen. Fruktansvärt jobbigt för offren men kanske det finns en dotter till en politiker eller anställd inom migrationsverket som blir drabbad. Kanske påskyndar det olika beslut. Om det är deras egna barn som blir drabbade. Fruktansvärt men kanske det är det som krävs för att någonting skall hända. Hade det varit mitt eller ditt barn…………ojoj.

  2. Någon som har besökt Kristianstad under de senaste åren………nej inte det………..så låt då bli, staden är mörklagd !

Kommentera