Polis: Dan Eliasson är det största hotet mot säkerheten i Sverige

POLISEN. ”Makthavarna har en naiv tro på att underbetalda, uttröttade poliser som blöder i manskapet ändå ska leverera ett rättssäkert arbete där medborgaren får en tillfredsställande service 24/7.” Det skriver polisen Lisa Reventberg i en debattartikel på Metro.

2016-03-03_2124

I skarpa ordalag kritiserar hon också rikspolischefen Dan Eliasson för att vara ”ansvarslös och usel” och konstaterar att Eliasson såväl som makthavarna ”både hör och ser hur den svenska poliskåren med rasande fart slås i spillror”.
I debattartikeln uppmanar hon till att delta i en brevkampanj för att få fram budskapet. Facebook-gruppen för kampanjen har i nuläget drygt 2 000 medlemmar.

-Pettersson undrar vad Dan Eliasson har för hållhake på regeringen, både den här och tidigare…

24 thoughts on “Polis: Dan Eliasson är det största hotet mot säkerheten i Sverige

  1. Sverige behöver en bra och rättssäker poliskår, – lönen borde upp till lägst 25,000:-kr i månaden och man borde införa en ny titel, – 1:e polis som jobbar i utsatta områden och de bör ha en grundlön på 30,000:-kr – 35,000:-kr + OB och tillägg för obekväm arbetstid, särskilda helgtillägg då de kriminella är mer aktiva.
    Sverige står inför gigantiska problem genom den helt okontrollerade massinvandringen och medborgarna i utanförskapsområdena har samma rätt till trygghet som i övriga Sverige.
    Samhället måste ge tydliga signaler om vad som gäller, sluta dalta med slöddret, att dricka kaffe och grilla korv med kriminella är vansinne och ger helt fel insignaler.
    INSIGNAL – MOTTAGARE -UTSIGNAL!
    Polisen uppgift är inte att mingla med invandraravskum utan att signalera vad som gäller och vilka som bestämmer, fattar inte de kriminella det ska de piskas på med de hjälpmedel som finns, extra långa batonger, elpistoler och vattenkanoner. Finns inte dessa hjälpmedel bör de införskaffas omedelbart! LEDARNA för upplopp och bilbränder IDENTIFIERAS och omhändertas, anhållas och häktas och ges kännbara fängelsestraff, minst 2 års fängelse för våldsamt upplopp och att bränna bilar.
    Får samhället bort de kriminellas ledare från dessa områden så har man löst detta problem.
    Säkerhetsfängelser bör byggas omgående i norra Sverige där de får sitta av långa straff och där Sverige skickar ut de som det går att skicka ut. De skötsamma i dessa områden har rätt till trygghet och en vardag utan kriminella gäng. Målet måste vara att få stopp på de kriminellas verksamhet och SVERIGE MÅSTE FRAMFÖRALLT STOPPA MASSINVANDRINGEN OCH SKROTA ASYLRÄTTEN.
    Sveriges befolkning måste ta tillbaka rätten till sitt eget land!!

  2. Dan Eliasson är precis som hela regeringen en stor
    katastrof, att sätta en politisk figur på den platsen är
    som att tro att en av passagerarna kan ta över och landa en
    jumbojet?

  3. F.d. justitieminister Beatrice Ask var helt lyrisk när sossarna utnämnde Dan Eliasson till rikspolichef i november 2014. Vilket med övertydlighet visar på Asks bristande kompetens.

  4. Apropå polisens ””nya”och utökade ansvarsområde.
    Bråkigt på asylboenden. Nyköping/Oxelösund.

    ”Polisen larmades vid 16-tiden till Nygårdens HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn.

    Enligt vakthavande befäl på Sörmlandspolisen har två av de boende slagit sönder ett rum på anläggningen. Tre polisbilar larmades till platsen.

    Enligt uppgifter ska minst en person ha setts hoppa ut genom ett fönster på boendet, därefter blev personen stoppad av polis.
    Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse, men ingen ska ha gripits. De lämnade platsen vid 17-tiden.”

    http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.3873089

    Gick till attack med tillhyggen

    Två personer misstänks för grov misshandel och olaga hot.
    Två män i 20-årsåldern ska enligt polisanmälan ha slagit en man med någon form av tillhygge och även ha honom till livet.

    Händelserna utspelade sig på asylboendet Ankaret i Oxelösund under torsdagskvällen.

    Målsägaren hade smärta i ansiktet efter överfallet, men han ville inte uppsöka sjukvård.

    Polisen grep de två misstänkta männen på plats och kommer nu att förhöra dem.

    http://www.sn.se/nyheter/oxelosund/1.3874213

    Taget från ”lokaltidningen”….vilket kanske tyder på att något är under förändring. Man får hoppas på det.

  5. Castro förstörde Cuba. Kim Jong Il förstörde Nordkorea. Reinfeldt förstörde Sverige. Löfven fullbodade förstörelsen…

  6. Skatteslavarnas pengar räcker bara till att hålla igång invandrings fiaskot. Vad kommer det att stå i framtidens historieböcker om den här tiden ?

    • Då ska alla fokusera på att undvika att detta händer igen samtidigt som man missar den tidens största fara?

    • Det kommer antagligen inte vi skatteslavar kunna läsa i alla fall… historieböckerna kommer antagligen att vara skrivna på någon form av arabiska…😦

  7. Helt klart har vi en polischef som varken svenska folket eller våra poliser vill ha. Vi har inte råd med detta. Vi behöver ha poliser som trivs på sina jobb nu mer än någonsin.

    Han har haft chansen länge nog nu – dags att avgå.

  8. några av de vanligaste.

    Flatlöss (loppor och löss)
    Gonorré
    Hepatit B
    Hepatit C
    Hiv/aids
    Klamydiainfektion
    Kondylom
    Lymfogranuloma venereum
    Syfilis
    Ulcus molle

  9. Lofas-TBC och gonorré?

    +
    Hepatit A- orsakas av ett virus som globalt sett sprids främst via avloppsförorenat vatten. Sjukdomen drabbar i princip endast människan och förekommer allmänt i länder med dålig dricksvattenhygien, men kan även smitta från person till person eller via livsmedel. Årligen rapporteras cirka 100 fall i Sverige, varav knappt hälften har smittats i Sverige.

    Hepatit A orsakas av ett virus som tillhör familjen Picornaviridae, vilket betyder litet RNA-virus. Den kan orsaka inflammation i levern, varvid patienten kan bli gul i huden (gulsot). Hepatit A-virus överlever länge i vatten och kan anrikas i till exempel ostron och musslor. Virus kan även smitta från andra typer av livsmedel som antingen har kontaminerats från en smittad person eller bevattnats med förorenat vatten.

    Hepatit A-virus utsöndras med avföringen och kan därigenom spridas via mat eller vatten som förorenats med avloppsvatten. Smittan kan spridas direkt från person till person vid mycket nära kontakt inom till exempel samma hushåll eller förskola, men smittan kan också spridas sexuellt.

    Barn upp till sju års ålder blir sällan nämnvärt sjuka trots att de smittats. De kan ändå utsöndra virus och utgöra en betydande smittrisk för sin omgivning. Man är smittsam under senare delen av inkubationstiden (sju till tio dygn före sjukdomsdebuten) samt cirka en vecka efter det att symtomen uppträtt, totalt tre till fyra veckor. Sjukdomen blir aldrig kronisk.
    ————————————————–

    Hepatit B orsakas av ett virus som sprids sexuellt eller via blod. Smittan finns bland människor i hela världen. I Sverige är smittan ovanlig men i vissa delar av Afrika och Asien är 10–20 procent av befolkningen smittad.

    Hepatit B-virus infekterar enbart människor. Viruset omges av ett hölje – HBsAg. Innanför detta hölje finns andra markörer, till exempel HBeAg och HBcAg. Vid infektion och eventuellt senare sjukdomsläkning går det att påvisa dessa markörer eller deras motsvarande antikroppar, och det uppkomna mönstret avslöjar om patienten läker ut sin infektion totalt eller går över i en kronisk sjukdomsfas med låg eller hög smittsamhet.

    Hos en smittsam patient finns smittämnet i blodet och flera andra kroppsvätskor. I västvärlden sprids hepatit B-virus främst genom orena injektionsnålar eller genom samlag med en person som är smittbärare. Smittan kan också överföras om blod från en smittsam person hamnar på skadad hud eller på slemhinnor exempelvis ögat, eller om man sticker sig på orena injektionsnålar.

    I andra delar av världen är det vanligare att smittan sprids från mor till barn i samband med förlossningen eller mellan barn i småbarnsåldern. En person med en akut hepatit B-infektion är höggradigt smittsam, liksom vissa kroniska smittbärare.

    Inkubationstiden är 2–6 månader.
    ————————————————————

    Hepatit C är en leverinflammation som orsakas av ett virus, HCV (som tidigare benämndes non-A-non-B-hepatit). Sjukdomen delas in i akut och kronisk hepatit C. Andra former av virushepatiter är hepatit A och hepatit B.
    Hepatit C orsakas av ett virus som sprids via blod och som bara finns hos människor. Smittämnet är globalt sett mycket utbrett och vanligt, men förekomsten i Sverige är förhållandevis låg. Sjukdomen har hos oss en stark koppling till intravenöst narkotikamissbruk.
    Hos en smittsam patient finns smittämnet i blodet. Det överförs genom att smittsamt blod kommer in i blodbanan på en annan person. Detta kan ske via orena injektionssprutor eller, i sällsynta fall, genom att blod kommer i kontakt med sår på hud eller med slemhinnor. Smittsamheten för hepatit C är betydligt lägre jämfört med hepatit B.

    Inkubationstiden varierar mellan en till fyra månader.

    • Tack för sammanfattningen av eländet. Det värsta är ändå att svenskar i samma familj inte kan inse vad som kommer att ske i vårt land !
      Om de skulle börja att tänka så slutar de snabbt för det blir inte vad de önskar,vilka krakar !

  10. Varför skulle svensken bara ha säkerhet en dag per år, och varför just 24:e juli. Varför inte 1:a januari

  11. Det är verkligen utmärkande, dessa svenska sossar många av dem, mogge och dan inberäknade är tyvärr inte de som är attraktiva vare sig i tanken eller utseendet…..kan det ha en inverkan ?
    Jag tror så !

  12. Idioter som inte förstår att det Eliasson gör är högst medvetet och ingår i folkmordet av oss. Varför skulle det annars tex vara olagligt att göra hälsotest på asylanter som kan bära på både TBC och gonorré?

Kommentera