Minns ni Migrationsminister Erik Ullenhag?

INVANDRING. Igår begärde Migrationsverket 60 MILJARDER EXTRA för år 2016 och 2017, det var väntat och har varit känt sedan oktober men då blev det ingen större nyhet. 

Kommer ni också ihåg när Dagens Nyheter och Erik Ullenhag påstod att den lilla staden Sandviken med 23 000 invånare tjänade 500 miljoner på invandringen. Sandvikenrapporten var grovt felaktig men varken DN eller Ullenhag har bett om ursäkt för myterna de sprider. 

13 thoughts on “Minns ni Migrationsminister Erik Ullenhag?

  1. Tänk en styrelse i ett börsnoterat bolag som lanserat en nu produkt som går milkader back och först kallar den lönsam. Därefter åker styrelsen runt och förklarar att de skall utveckla bolaget och ber aktieägarna öppna sina plånböcker och välja om dem på nästa bolagsstämma.

    Bara dumma svenskar går på det..

  2. SEXTIO MILJARDER är småpengar, jag har länge sagt att sju klövern försnillat vår välfärd och måste ställas inför en folkdomstol samma som man gjort med Ceausesco.

  3. Ja det hjälpte inte ens att han stod på en pall för att
    se mer imponerande ut när han skulle debattera med
    Jimmie Åkesson, Jimmie mulade sönder hans argument.

  4. Ja, önskedrömmen är att det blir en tribunal en dag.

  5. Erik sänkte Sverige med hjälp av mångkulturen.

    Om man ifrågasätter invandrings- och integrationspolitiken så blir man stämplad som rasist.

    Folk är livrädda man är rädd om sitt jobb och sitt sociala samliv.
    Stigmatiseringen är enorm idag.
    Det krävs modiga personer för att stå upp mot det och det är mycket som står på spel om man gör det.

    Jag skulle iaf aldrig våga skriva ”jag röstar på SD” på min facebook, oavsett hur många som kanske ”håller med” så kommer det innebara 0 vänner och utfrysning.

    Den dagen man kan skriva på facebook att man röstar på SD eller ogillar invandringspolitiken utan att begå social harakiri så kan jag hålla med, där är vi inte idag.
    Folk är otroligt INTOLLERANTA mot invandrarkritiska åsikter.
    Det är helt och hållet gammelmedias fel som piskar upp stämningen och mörkar fakta och numera även staten som sprider lögnbaserad propaganda.

  6. Det är väl p.g.a. denna rapport och Ullenhags bifall till denna att han nu är ekonomisk talesman f.d. halmhatts partiet. Idag är han foliehatten med storlek större i detta parti.

  7. Nu syns kostnaderna, nu när Labero har fått sparken ur regeringen. Illusionisten och underhållaren är borta. Men trolleritricket lever kvar i folks minne.

Kommentera