Kriminell bakom Researchgruppen arbetar åt Säpo

I går skrev Svenska Dagbladet om nyheten om Martin Fredrikssons arbete för Säpo. I övrigt har det varit tyst i hatmedia och inte ett ord i Expressen. Fram till idag har inga etablerade medier rapporterat om avslöjandet att Martin Fredriksson var avlönad av Säpo som kom redan i söndags.

Det är skribenten Sam Sundberg som i en artikel tar upp nyheten och jämför Fredriksson med den fiktiva karaktären Lisbeth Salander. Sundberg tar i artikeln bland annat upp det faktum att Researchgruppen ljuger i sitt uttalande om Fredriksson.

Sundberg skriver: Flera av Fredrikssons gamla vapendragare har nu skyndat att ta avstånd från honom, inklusive Researchgruppen. På sin webbplats skriver de att Säpo-samarbetet ägde rum före gruppen bildades, men det stämmer inte överens med Fredrikssons egna twitterbekännelse, där han skriver att den andra perioden av samarbetet inföll 2009 – 2010. Researchgruppen bildades hösten 2009.

-Nåväl, Pettersson skrev för flera år sedan om herr Fredriksson som till och med förråder sina egna polare i den vänsterextrema antidemokratiska rörelsen Expo, med flera och glöm inte att sådana ”demokratiska” personer som Mona Sahlin, Robert Aschberg med flera umgås i samma kretsar…

HÄR kan ni se vilka myndigheter som besöker Petterssons. Säpo, huserar under Rikspolisstyrelsen.

———————————————————————————————————————

TIDIGARE 2013-12-13. Lär känna Martin Fredriksson

2013-12-12_1139

BROTTSLIGHET. Martin Fredriksson är en av de kriminella männen bakom ”Researchgruppen” som hattidningen Expressen använd sig av för att ta fram namnen på de som kommenterat på Avpixlat med flera sajter.

Martin Fredriksson har skyddade personuppgifter, men på Expomakt kan ni lära er lite om Martin Fredriksson

Den HÄR artikel på EXPO är författad av Martin Fredriksson, under pseudonym Anders Paulsson därför att EXPO inte vill skylta med att de samarbetar med brottslingar, tänk gärna på att Mona Sahlin sitter i EXPOs styrelse.

Piscatus är bolaget som är inblandad, titta på vilka som sitter i styrelsen.

Titta även HÄR på att uppgifterna är skyddade på delar av styrelsen och bokslut

Några protokoll om Expressens samarbetspartner nedan.

-Pettersson konstaterar att medan Expressen jagar demokratiskt valda, oliktänkande samarbetar de med grova brottslingar…vi ber att få återkomma med flera personer och mer uppgifter.

15 thoughts on “Kriminell bakom Researchgruppen arbetar åt Säpo

  1. Nu är det bara en tidsfråga innan Hannah Stjärne tar plats i expos styrelse.

  2. Martin Fredriksson verkar vara en person med många strängar på sin lyra! En riktigt obehaglig typ.

  3. Som jag förstår det har Fredrikssons datakompetens varit central för våldsvänstern. Och SÄPO har gett honom lön och hållit honom utanför fängelse. Då infinner sig frågan, har de gjort det för att ”spionera på våldsvänstern”? Om så, varför har de inte arresterat en enda medlem i våldsvänstern för hembesök och annan kriminell verksamhet förrän häromåret? Om Fredrikssons funktion för SÄPO var att förråda andra vänsterextremister så är det ju märkligt att SÄPO har haft så klena resultat emot dem?

    Snarare ser det ut som SÄPO har avlönat Fredriksson för att han ska göra just det som han har gjort, varit en nyckelperson i våldsvänsterns arbete med att terrorisera regimkritiker. Det här är en skandal utan dess like.

    • SÄPO är nog ett enda stort skämt….Enligt Leif G.W. Persson, polisprofessorn var det en grupp inom Säkerhetspolisen som mördade Palme – HÖGST SANNOLIKT!!
      Har läst några böcker av en f.d. chef för Säkerhetspolisen, Olof Frånsted, de ger en bra inblick i verksamheten, – detta med att avlöna denna figur Fredriksson verkar otroligt flummigt och verklighetsfrånvänt.
      SÄPO är med andra ord ganska värdelösa vid skarpt läge, dvs en allvarlig terroristattack mot svenskar i Tunnelbanan eller något köpcentrum, men det är ju bara vanligt folk muslimerna kommer att börja slakta.
      Sannolikt har de bättre koll och skydd åt politikerfrälset….!

  4. En liten kriminell dyngråtta, borde sitta inlåst på Kumla livet ut!

  5. Han liknar STALIN som ung, Stalin var rätt korkad, men
    det är ju alla vänsterfolk, så även han!

  6. Inte förvånande! Kolla in en del andra juveler på vanstertroll.se merparten av dessa Nobelpriskandidater ser ju inte direkt anställningsbara ut heller, bara gapiga skräniga vänsterslödder. Det är tyvärr för sent mina vänner….

Kommentera