”Kärring, håll käften, jävla fitta, jag ska döda dig din jävla hora” låter de på Fridolins skola

INVANDRINGEN. Elever som kastar stolar, sjukskrivningar och kollegor som slutar efter några månader. Mitt i har skrivit om lärarflykten i Upplands-Bro. Nu pratar vi med lärarna bakom statistiken.

Lärare, arbetar i Bro: ”Skolan jag arbetar på är fantastisk och fasansfull, på samma gång. Vissa saker som jag möter är helt bortom min förståelsehorisont.

Det är slagsmål i princip varje dag, ofta i de lägre årskurserna. Jag står och undervisar om meningsuppbyggnad och plötsligt, kaboom, är det slagsmål. Eleverna kastar möbler, pennor och limstift och skriker saker som ”du ska dö” och ”jag ska döda dig” till varandra.

Ibland kommer man i vägen. Jag känner kollegor som gått hem med blåmärken, både på kroppen och i själen. Det är så vanligt att vi blivit immuna.

Vi har fått direktiv om att undvika att ta i barnen eller gå emellan när det blir bråk. I stället ska vi prata barnen till rätta. Men för mig är det omöjligt, ur ett medmänskligt perspektiv, att stå och se på när två barn försöker slå sönder varandra.

Barn är inte onda, men vissa blir frustrerade när orden tar slut. Då tar de till knytnävarna.

Jag har mått dåligt i perioder. Varje dag blir jag kallad hemska saker. ”Kärring, håll käften, jävla fitta, jag ska döda dig din jävla hora”.

-Pettersson säger att läs gärna vidare om hur det är i Fridolins skola idag på Mitt i, läs om sveket mot barnen som pågår år efter år medans det pratas om socioekonomsiska effekter och annat flum…

16 thoughts on “”Kärring, håll käften, jävla fitta, jag ska döda dig din jävla hora” låter de på Fridolins skola

 1. Islam, koranen, går ut på att frukta någonting,

  livet, som att dö, familjen att dö. Hot högljutt med skrik utan respekt

  Det går inte med ordning, disciplin, kärlek, struktur, själsligt, intellekt.

  Utvekling är inte nödvändig för denna grupp,

  Prestation mäts i våld och aggression pga (iq)fiskmås skit.

 2. Jag undrar vad som skulle hända om de i sitt hemland skrek något liknande åt läraren i (koran)skolan…

  Det finns skillnader i attityd och disciplinbefogenheter kan man säga.

 3. Hatmedia och SVT har huvdansvaret för den rådande OTROLIGT MESIGA ATTITYDEN att INTE våga säga ifrån eller ge en lymmel en rejäl örfil!
  SKOLAN har enligt min mening inte utvecklat sin undervisning på ett vettigt sätt, man borde för länge sedan kunnat lära ut med it tekniken, dvd, cd skivor och leverera bra lektioner i matematik, fysik, kemi med kunskapstest. Då kan eleverna ta med sig lektionerna och lära sig dessa viktiga basämnen var de än befinner sig.
  När svenska skolan på grund av massinvandringen hamnat längst ner på skalan när det gäller baskunskaper är inte konstigt med de attityder och det fokus massmedia och SVT har: ALLT SKYLLS PÅ ”RASISM”….! När skolor och bilar brinner är det brandkåren, polisen och ”rasismens” fel, ALDRIG några krav på ”offerkoftorna”…- människor mår bra och utvecklas av att få rimliga krav på sig!
  Sverige är på väg utför rejält, dessa invällare har gigantiska inlärningssvårigheter och de var heller inga stjärnor där de kommer ifrån, de har lämnat krig och kaos och jävelskap bakom sig och ställer till med detsamma här för att känna sig hemma!
  Såklart att alla vettiga lärare lämnar denna miljön där slöddret tagit över! Dessutom vill muslimer INTE lära sig någonting från icke muslimer, -sura 3:110!

  • min tålmod snart slut blir jag skit förbannat
   Sluta provosera invandrare o kasta skuld på dom hela tiderna dem har rätt att va här med fattaar du mannen
   FAATTTTAAAAAAARRR DUUUU?????

 4. Pensionsräddarspråk kan tyckas låta lite hårt och trasigt , men guldklimparna kommer och andra sidan föra oss till maximal ekonomisk tillväxt, så vi får gills läget.

 5. MITT I skrev inget om etnisk eller ”kulturell” bakgrund. Sscchh… hemligt!

  Svenskar offrar sina egna liv för otacksamma, hatiska utlänningar –
  HALLEDA!

  • Skulle tro att det är mest svenska barn som får smällarna medans lärarna står handfallna. Vilket jävla idiotsamhälle vi fått tack vare totalt odugliga politiker och skitnödiga myndigheter….

 6. Tja vad väntar de sig av sju klöverns gäst parasiter… sju klövern är ett rasistiskt parti samt grovt kriminella Landsförrädare och bör ställas till svars för den skada de gjort oss. Jag menar att olof och Ceausesco fick sina domar snabbt och lätt. De hade inte gjort en miljard dels skada som sju klövern har gjort oss.

Kommentera