Nermin Karamehmedov sköts med 30 skott av fem män i mördande Malmö

INVANDRARVÅLD. Nermin Karamehmedov, 30, dödades på en parkeringsplats i Malmö i går natt, han sköts cirka 30 skott av fem personer. Den mördade antas ha haft en ledande roll i den kriminella M-falangen och lurats i en fälla.

Vi kan vara övertygande om att detta är kaosblattar som hämnats för något som var en hämd för något annat och att Mona säger att det är spännande, Fredrik tycker det är berikande, 87:an har beställt det och Jerzy säger att brottsligheten minskar…det verkar ha en koppling till denna händelse…Fyra skadade i skottlossning i Malmö…men det finns många galningar och många händelser i vårt fina mångkulturella paradis Malmö…

-Pettersson noterar att ”vännerna” är lite ledsna över att Nermin rest till andra breddgrader…

Bilder m.m. från Flashback

Nermin, saknad av sina vänner
Nermin, saknad av sina vänner nedan

horungen Horbarn Horunge

Skål på albanska Din lilla hora Monica

22 thoughts on “Nermin Karamehmedov sköts med 30 skott av fem män i mördande Malmö

  1. Vila i fred!? Alla människor har ovänner o vänner …. Men detta var gränsen fega jävlar som va tvungen och komma 5 st o avlossa över 30 skott …!? Wallah det är för mycket må han vila i fred….

  2. Jag förstår inte uppståndelsen för hans död, folk dör varje dag, min granne dog förrigår i sin lägenhet stackarn blev 87 bast.

    Men ja, han är död gå vidare, varför sån uppmärksamhet i media?

    Ännu en blatte död – vi är ju på rätt väg.

  3. Sköts till döds i Malmö Kl 1,34 på skottdagen? Behövs skottdagar i den där gangsterhålan??????

  4. Dom är loosers hela högen.

    Dom tjänar småpengar, hyr halvkassa bilar via sina korkade brudar och pundar.

    SKA LÖFVEN ÅKA DITT MED SIN SKOTTSÄKRA LIMO & 440 LIVVAKTER? OCH LÄGGA EN KRANS .

    • Stefan Löven hedrade gangstrarna i Göteborg så varför inte även detta avskum ?! Det viktigaste för Stefan är att inte bli utpekad som ”rasist”….!
      Du förstår hur mycket ”respekt” denna lilla knubbiga idiot har bland dessa kriminella!

  5. Fler står på döds listan.100% säker källa.
    detta är bara början många som ska rensas från Malmös gator, sen ska tilläggas att ett antal av dom låtsas gangsterns flytt landet men dom har familj här som kommer få smaka på en och en annan handgrant.

    • Snarare från ett blahblahstan land från det före detta Sovietunionen. Och som vi sluppit ha här om inte zionisterna hade fått bestämma.

  6. Hela deras sorgliga uppenbarelser visar på en stöddighet,
    ungefär som att dom skulle vara viktiga personer i denna
    beklämmande stad som Malmö har blivit. Pack!

  7. Återigen Sverige måste lära av Australien, Kanada, USA m.fl är det gäller invandringspolitik. Främst Australien där jag följt många avsnitt på Discovery hur tullen i Sydney arbetar, de genomför ett oerhört effektivt arbete dagligen och utvisar kriminella som inte har ärliga avsikter, det ställs vissa basala krav för att koma in i landet, exempelvis förmåga att försörja sig o.s.v. Jämför med Sverige som helt saknar krav och släpper in allt skit även utan pass och ID.
    Det som verkligen imponerade på mig är hur tuff tullen är när det gäller narkotikabekämpningen, de tar dagligen smugglare och har alla tänkbara hjälpmedel för att hitta narkotikan. I Malmö flödar knarket och myndigheterna har gett upp, kaosblattarna tjänar grova pengar på knarket. Malmö behöver rejäla resurser för narkotikabekämpning och en insatsstyrka av en SWAT liknande polis som snabbt kan slå till och gripa dessa. Men var ska de förvaras ? Vilka straff ska de ha ?
    SVERIGE BEHÖVER ETT ASYLSTOPP OCH INVANDRINGSSTOPP OMGÅENDE + NYVAL!!!

    • Kollade en länk på Flashback och ser att denna råtta som aldrig haft ett hederligt jobb kört en mycket dyr Mercedes…- naturligtvis från kriminell verksamhet, ex. narkotika!

      • Ja Sverige har fått många nya miljonärer på sistone. Undrar varför…

      • Körde! Numera så kommer han vistas i en etta med lock och vara föda åt maskarna.

    • Jag såg igår hur effektiva dom är, när en schalklädd
      Mussekärring försökte att smuggla massvis med steroider
      in i landet. I det Mesiga Sverige hade man väl inte ens vågat
      att kontrollera henne.

      • Sverigestan släpper in allt även utan pass och ID, under 2015 kom 160,000 araber/muslimer, en AVART TILL DEN MÄNSKLIGA RADEN!
        Under 2016 beräknar Invällarverket att det kan komma ungefär lika många….!
        Övriga EU stater kommer fortsätta vägra ta emot slöddret men Sverige vill ju vara en STORMAKT i dräggimport, HELA VÄRLDEN SKRATTAR ÅT VÅRA MENTALSJUKA POLITIKER!!!!

Kommentera