Hemligt UD-protokoll visar en mörk bild av invandringen

INVANDRING. En rådgivare på departement för utländska angelägenheter (UD) i Norge, har ritat en mörk och dramatisk bild av hur flyktingkrisen kan utvecklas i framtiden.

2016-03-01_1851

”Europa och Europeiska unionen/Schengensamarbetet är i en allvarlig situation. Vi kan under det kommande halvåret få en omfattande kris, där migrationskrisen och flera andra negativa förhållanden utlöser övergripande och betydande politiska och institutionella bakslag.

Det tio sidor långa dokumentet, som inte var till för allmänheten, ”Flykt och invandring till Europa och Norge 2016. Scenarier, konsekvenser, handlingar”, är daterad den 28 januari 2016.

Du kan läsa hela dokumentet på VG

16 thoughts on “Hemligt UD-protokoll visar en mörk bild av invandringen

  1. EUROPE WILL BE GONE BY 2016 – ALL THE PROPHECIES BY BULGARIA

    PROPHETESS VANGA, OR BABA VANGA AS SHE IS KNOWN ON THE BALKANS, CAN BE EASILY PUT IN THE SAME SENTENCE AS NOSTRADAMUS. MANY PEOPLE LIKE TO CALL HER THE NOSTRADAMUS OF THE BALKANS, AND WITH A GOOD REASON. THE PROPHETESS WAS RIGHT FOR MANY CALLS SHE MADE DURING HER LIFE, AND IF HER PROPHECY IS TRUE, NEXT YEAR WE WILL SEE THE END OF EUROPE AS WE KNOW IT

    http://www.documentarytube.com/articles/europe-will-be-gone-by-2016–all-the-prophecies-by-bulgarian-prophetess-vanga

    • Det sägs att flera statsmän besökte denna extremt klärvojanta kvinna,bl a skall Hitler ha varit hos Baba Wanga för vägledning,efteråt hade han varit mycket upprörd tydligen.Ca 80 -85 % av Baba Wangas förutsägelser stämmer sägs det,mycket har redan slagit in.

  2. Stockholmare kan inte vara korkade – de är smartare än alla lantisar. Det har Batra sagt så då måste Reinfeldt ha ljugit om att bidragsinvandringen var en vinstlott. 7-klövern kommer aldrig att våga föreslå eller planera som Norge eller Danmark. Det måste till ett maktskifte för att det skall kunna vända. Hoppas att det inte blir för sent för oss.

  3. När tillsätter Löwen en utredning om islam/koranens/muslimers påverkan på:
    Sveriges säkerhet,
    Sveriges ekonomi,
    Sveriges möjlighet att utvecklas på alla områden — och
    hur Sveriges lagar och juridiska system påverkas?

    Kanske också göra ett system för att bestämma vilka muslimer som är
    muslimer (= vilka som utgör hot mot d.o.)

  4. De positiva effekterna visar sig snart, vi måste bara öka på bidragsinvandringen betydligt mer. Maten, olika danser, nya vänner. Listan på positiva inslag kan göras lång.

  5. Det börjar dra ihop sig för Europa och dess eventuella framtid.
    Personligen är jag fullkomligt inställd på att vi européer blir tvungna att kliva ner ett par nivåer, beväpna oss samt till slut slåss för vår existens. Bli primitiva. Kriga.
    Det innebär även att vi på något vis får lov att bura in de godhjärtade, vettlösa gullefjunen till politiker.
    Hoppas att jag har fel men allvarligt talat, det ser inte alls bra ut.

    Ja, vad fan ska vi göra, då? Köra landet och Europa i botten? Låta bli att ta ansvar för våra gamla, barnen och allt det som verkligen är Sverige samt Europa?
    Ta in en massa individer för vilka det inte finns arbete eller bostäder.
    Det här är bortom allt sunt förnuft.

  6. Till skillnad mot Norrmän så förmår inte Sveriges ledare att planera för annat än ett scenario Att vi skall ta emot obegränsat antal av s.k flyktingar vare sig de har skyddsbehov eller ej, från världens alla länder, alla ska ha allt som tidigare generationer i Sverige har byggt upp.
    Mode ordet är Vi lånar och vi plockar ut allt vi kan i de få statsägda företag vi har kvar. Vi kan säkert sälja av vår malm, skog och vatten samt ytterligare belåna vårt land.
    Vi bor ju numera på jorden och har bytt vår nationalhymn till en lite trudelutt visa om att just bo på jorden. Det här är nivån på Riksdag och Regering, de flesta kommuner och landsting.
    Media står i en klass för sig, de har för länge sedan sålt sig till kommunismen.

    • Socialism är den rätta benämningen. Kommunism är den revolutionära metoden och socialdemokrati är den evolutionära metoden att nå samma mål – socialism.
      Lenin och Trotskij och gänget var alltså inget annat än socialdemokrater fast revolutionära sådana, dvs kommunister. Det kanske ni inte visste.. Så det är inte konstigt att Lenin hade samarbete och viss finansiering med och från svenska socialdemokrater och att Sverige nu ser ut som Sovjet och DDR.

      • Det tog bara lite längre tid för Sverige att nå samma mål som det judiska Sovjet.

  7. Reinfeldt: Om du läser detta – Förklara dig nu. Hög bidragsinvandring var en vinstlott lovade du dyrt och enligt.

    Ljög du, Fredrik? Eller är du Korkad?

    Svara med PM. Mörk brevet ”Cirkusartist på 1800-talet söker närhet”

Kommentera