Gina Dirawi snackar om somaliers rumpor

HUMOR. Gina snackar om skillnad mellan araber, turkar och diskuterar somaliers rumpor, svenskars dans samt svenska filmer.

Dirawis karriär började i mars 2009. Hennes blogg, Ana Gina (som betyder Jag är Gina på arabiska), startade då som en vanlig dagboksblogg, och från augusti utvecklades den också till en videoblogg. I den presenterade hon satirer med fasta rollfigurer från både arabisk och svensk kultur. Humorvideorna spreds via och både bloggen och youtube-kanalen blev mycket omtalade och för att göra en lång historia kort så upptäcktes hon av de statskontrollerade vänsterorganen SR och SVT.

-Pettersson kan bara säga att smaken är som baken – delad…och skulle en svensk dra dessa ”skämt” skulle rasistflaggan hissas direkt…

13 thoughts on “Gina Dirawi snackar om somaliers rumpor

  1. Gina har tydligen aldrig varit på en riktig dansbandskväll i Sverige. Undrar om hon skulle klara av att följa. Men det är kanske haram? Liksom det är att visa en naken vrist?

    Jag har sett många svenska filmer där ett naket bröst flimrar förbi men jag ser hellre tusen sådana än ännu en video från Ginas hemland som visar deras favoritmotiv när de mördar oskyldiga människor.

  2. Antisemiten Dirawi visar att hon även är lika mycket rasist som de flesta andra muslimer är.

  3. Utan att ha lyssnat på henne, så där jag befinner mig idag är det mer nära till ”lorangina”.

Kommentera