Väktare överfallen i Rosengård

INVANDRARVÅLD. Under natten mot lördag fick en väktare glassplitter i ett öga. Det skedde när en tegelsten kastades in genom en ruta i den bil i vilken väktaren befann sig. Händelsen inträffade på Bennets i det multikulturella paradiset Rosengård, Malmö. 

Omkring kl. 02.20 natten mot lördag satt en väktare i sin bil som stod parkerad vid Bennets väg i invandrartäta Rosengård. Plötsligt krossades en ruta på bilen av en tegelsten. Väktaren fick glassplitter i ett öga och fördes till sjukhus.

Efter händelsen ska fyra män ha setts springa från platsen. Det var alltså med största säkerhet någon av dem som kastade tegelstenen. De har dock inte identifierats eller gripits, och varken i polisens eller lokala hatmediet Sydsvenskans rapportering uppges några signalement på dem.

I lokaltidningens korta artikel om händelsen sägs att det även finns “uppgifter om att gärningsmännen stal nycklar ur bilen“.

3 thoughts on “Väktare överfallen i Rosengård

  1. Jaha, ska jag bli förvånad?
    Malmö är inte min stad och det hela är för övrigt ett politiskt problem, låt dem ta hand om sina gäster.

  2. PÅ Rosengård, Pettersson. Ingen bor ’i’ en stadsdel i Skåne. Samma som för ’på Östermalm’, hälsar inflöttad.

    Snart vägrar vaktbolagen också att köra in i ghettona, så vad återstår då? Militär? Eller kommer nu äntligen det civilgarde som vi tjatat om? Det har ju visat sig att vi har haft rätt om allt annat.

Kommentera