Muslimsk kvinna visar upp ett avhugget barnhuvud vid en tunnelbanestation i Moskva

ISLAM. Den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden tar sig olika uttryck. I detta fall är det en musselmanska, klädd i svart som håller upp ett barns avhuggna huvud samtidigt som hon ropar  ”Jag är en terrorist”, och enligt uppgift hotade hon att spränga sig själv i luften.

Den muslimska kvinnan var barnflicka i en familj, hon väntade tills barnets föräldrar lämnat lägenheten med ett äldre barn, sedan dödade hon barnet och skar av huvudet samt satte lägenheten i brand.

”Barnflickan” är ca 35 – 40 år och är medborgare i ett ”centralasiatiskt land.”  Efter mordet, gick den muslimska kvinnan till en tunnelbanestation, hon tog barnets avhuggna  huvud från sin väska och viftade med det och  började skrika att hon hade dödat barnet.  ”I slutet av världen kommer  en andra … Jag är din död” hördes kvinnan skrika. ”Jag hatar demokrati.Jag är en terrorist. ”  ”Jag är din självmordsbombare … Jag kommer att dö i en andra … I slutet av världen …”, ropade hon.

Räddningsarbetare har hittat en kropp av ett tre eller fyra år gammalt barn, efter att de släckt en brand i ett flerfamiljshus. Mamman till det mördade barnet fördes medvetslös till sjukhus efter att hon hört vad som hänt.

LÄNK

32 thoughts on “Muslimsk kvinna visar upp ett avhugget barnhuvud vid en tunnelbanestation i Moskva

  1. Redan på IKEA nära dig – Ikea västerås.

    Glöm Aldrig, terrordåd har redan skett i Sverige flera gånger.

  2. Vänd aldrig ryggen åt en muslim, titta alltid vad de har i händerna och var beredd när de ev. tänker mörda….Att låta en muslimsk kvinna passa sina barn är oerhört ansvarslöst och naivt!
    Deras IDEOLOGI är en soppa blandad med litet ”religion”, ren galenskap som förespråkar mord på icke-muslimer.
    Möjligen är inte alla muslimer rubbade men koranen och sharia är rent vansinne, mänsklighetens värsta vansinne nedpräntat i en bok, OM det mot allt förnuft skulle finnas en s.k. Gud så är smörjan i Koranen motsatsen det vill säga SATANS ord och uppmaningar till mord på oskyldiga medmänniskor i detta fall ett litet barn!

  3. Ytterliggare ett huvudlöst beteende av en ”religiöst troende”.

    Religiösa människor skrämmer. Precis lika mycket som de politiker, som hela tiden ”skyddar” de religiösa ”.

  4. Empati!

    Muslimer har ingen
    o. inte jag heller för dessa äckliga missfoster
    ta bort muslimer från jorden yta

    de har ju själva bevisat att de inte platsar här

  5. Bäste Malmöbon,
    Fattar inte riktigt, glöm Palme, som medlem själv är allt OK för min del. I ovan kommentarer syftar jag bara på ”kärlekens religion” som kvinnan i RT verkar njuta av i absurdum.

  6. Klandra inte muslimer för vad de gör!
    De är hjärntvättade och förstår inte mänskliga relationer!
    De följer bara koranen!

    • Det är inte försvarbart att skylla på en bok full med bajs när kräken hugger huvudet av 4 åriga barn.

  7. Vet inte om Ståfräs syftade på mitt inlägg med vad jag gjorde eller rättar sagt inte gjorde på mordnatten då Palme sköts.
    Blev avbruten älskog och skrev. Tragedi. Kunde folk välja om det var min
    tragedi eller samhället, Palme, Palmes familj, S…
    Redan på den tiden för 30 år sedan hade jag vaknat från dvalan och indoktrineringen av Socialdemokratin. Skånepartiet var min ledstjärna,
    och mycket riktigt välte vi sossarna på den tiden. Dags igen.
    Bara till att hjälpa till. Bli medlem.
    En del vaknar aldrig.

  8. Muslimer som vill jobba som barnskötare har säkert svårt att få jobb efter detta filmklipp.

  9. Och sedan vill både jude och västerhen att jag och mina barn skulle ställa upp som kanonkött i deras kling-klong?
    Nej, så roligt ska vi absolut inte ha, då varken vi eller vora förfäder aldrig velat med er att göra.

    Vad är denna bloggens utgivares namn egentligen? Inte f*n är det Pettersson. Snarare Rubinstein, Beria, Goldstern, eller annat dylikt.

      • Med de åsikter du representera bör du växa till dig, och angående mitt svenska jämfört med de alster jag läser här ha jag som tysk ingen anledning att skämmas. Jag ha en ursäkt men vilken ursäkt ha ni ylle Svenner för er dåliga stavning och grammatik?

    • :-))

      Svensken förnekar sig aldrig, medan judarna skrattar omkull.

      I övrigt en utmärkt blogg, bortsett från jude-indoktrineringen. Känns nästan som en Aschberg skapelse. 😉

  10. Detta kommer troligen även att förnekas av västliga medier,och påstås vara rysk propaganda..Speciellt den absurdska lär förneka,att sådant kan utföras av deras guldklimpar !

  11. All den energin som lycksökarna använder för att förpesta vår västvärld, hade behövts i deras länder och grannländer för att bygga upp. Ja jag vet de tänker inte som vi gör ……………och inom snart så tänker vi inte alls, det är som vanligt, den mest infantila vägen som gäller.
    Det är svårt att ta sig upp från ett gungfly ju mer man försöker, ju djupare sjunker man.
    Våra barn och barnbarn…….vilken besvikelse / hat när de väl förstår !
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3469222/Hundreds-migrants-use-home-BATTERING-RAM-break-fence-Macedonian-border-police-blast-tear-gas.html

  12. Än så läge är världen alltid lite värre någon annanstans tack och lov. Men snart får vi väl någon som äter upp sin grannes pungkulor eller liknande även här.

  13. Vilket trauma har inte denna mördare haft ”( Dan)” , vi måste tänka på förövaren också, ” ( Mona)”. Så länge man bara mördar kristna barn är det helt OK, men fan ta den som drar av huvan på en muslim, det är riktig rasism det, (”Arnstad)”

  14. Kan aldrig hända i Sverige, hälsar vår stadsminister, inga problem alls för ca 80% PK att anlita muslimska ”Nanny´s”, för dom älskar Islam mer än sina egna barn, grattis.

Kommentera