Moderaterna spelar falskspel igen

FALSKSPEL. Beatrice Ask (M) var justitieminister 2006-2014, som chef för justitiedepartementet var missbruket av stulna pass hennes ansvar. Hon har alltså haft åtta på sig att göra något åt problemet som varit känt i minst tio år. 

en debattartikel i Svenska Dagbladet kräver förra justitieministern och nuvarande justitieutskottsordföranden Beatrice Ask tillsammans med partikamraten och justitieutskottskollegan Krister Hammarbergh krafttag mot den tilltagande illegala kommersen med svenska pass och de främlingspass och resedokument som utfärdas av Migrationsverket.

Ställ hårdare krav på alla resehandlingar” är rubriken på de två moderata rikspolitikernas artikel i SvD där man bland annat skriver följande:

”Den illegala användningen av svenska pass är ett problem som har uppmärksammats av polisen, EU:s gränsbyrå Frontex och av svenska utlandsmyndigheter. Mer än 60.000 svenska pass ”försvinner” varje år och många av dessa missbrukas i illegala syften eller utnyttjas av individer med kopplingar till terrornätverk eller organiserad kriminalitet.”

Vid sidan av missbruket av svenska pass anges även att “främlingspass och resedokument kan missbrukas i illegala syften och hårdare regler för pass bör även omfatta dessa resehandlingar“.

-Pettersson behöver väl knappast påpeka att det inte är svenskar som deltar i handeln med ”tappade och stulna pass” utan ”svenskar” och att göra något åt ”svenskarna” verkar omöjligt. De kanske är fridlysta? Men vi kan vara övertygade om att Moderaternas utspel enbart har att göra med att lura tillbaka väljare från Sverigedemokraterna…

Läs mer om svenska pass

4 thoughts on “Moderaterna spelar falskspel igen

  1. http://imgl.krone.at/Bilder/2016/02/29/Inszenierter_Sturm_auf_Mazedoniens_Grenzzaun-Kinder_vorgeschoben-Story-498410_630x356px_e38121ce1aab03f669eb5dfac6c14075__mazedonien-sturm-s1260_2_jpg.jpg
    Bilden ovan lär ni aldrig få se i absurdska medie…Tagen i dag när de modiga arabiska asen,sökte storma gränsen mellan Grekland och Mazedonien.Som vanligt sände de fram kvinnor och småbarn i första ledet som sköldar.
    Nu misslyckades det hela när hopen besköts med tårgas och knallbomber från Mazedoniska gränspolisen.

  2. Det blir nog en förändring till det kommande valet

    Media delar in folket i ”blått” och ”rött”, splittrar befolkning och får människor att inte låta sig själva tänka utanför dessa mentala blockader.

    Media spelar dessa läger mot varandra och får människor att fokusera på att slåss mot varandra istället för att enas mot vår gemensamme fiende.
    Vem äger media?

Kommentera