Jimmie Åkesson var 14 år 1993

INRIKES. ”Här syns en ung Jimmie Åkesson på en torgmötesturné, här i Sölvesborg under sitt första år i partiet. Jodå, det är samma banderoll, med dåvarande partisymbolen facklan och texten ”Sverige åt svenskarna” som SD:s första partiledare, Anders Klarström talade under på de legendariska utomhusmötena i Trollhättan och på Götaplatsen den 9 oktober 1993”

Ovanstående står på den vänsterextrema och odemokratiska LO-sponsrade sajten ”Inte  rasist men” idiot. Bilden visar en ung Jimmie Åkesson och ”Inte  rasist men” idiot påstår att Jimmie sprider rasistisk propaganda med ”Bevara Sverige svenskt” och ”Sverige åt svenskarna”

-Pettersson tycker det är fina gamla socialdemokratiska slogans, som bland annat Per-Albin Hansson använt, men jag har aldrig sett ”Inte  rasist men” idiot kalla socialdemokrater för rasister trots att de använder många ”rasistiska” uttryck och tankar, läs Ra(S)ister & Nazi(S)ter.

Vill ni läsa på den vänsterextrema odemokratiska sajten ”Inte  rasist men” idiot så får ni leta upp den själva. Jag vill inte länka till en sajt som inte tillåter kommentarer eller debatt. Det är samma metod som kommunister och islamister använder.

Nåväl, här är den 23 år gamla bilden på en klok 14 år gammal Jimmie Åkesson visar gamla socialdemokratiska slagord och som upprör de odemokratiska vänsterextremisterna…

Jimmie 1993

31 thoughts on “Jimmie Åkesson var 14 år 1993

  1. Det måste vara aktuellt ännu!
    Det är självklart att man skall bevara SVERIGE SVENSKT vad skall annars bevara som .. …muslimskt kanske som somliga vill.!!?

  2. Go gubbe den där Jimmy’ , 🇸🇪 Sverige åt svensken kommer i första hand

  3. En oerhört fin bild på en intelligent och politiskt medveten pojke! Javisst, – Sverige åt svenskarna, Norge åt norrmännen, Danmark åt danskarna, Irak åt irakierna, – är det s.k. ”rasism” ?
    Ja, då är vi alla ”rasister”, det mest missbrukade ordet i Sverige av pk-idioter!

  4. Sajten ”Inte rasist men ”………är inte trovärdiga.

    Deras sida får nog mest betraktas som ett ”skämt”. Tycker jag som slitstark arbetare. IRM är inget att bry sig om och har inget med den riktiga arbetarrörelsen att göra. Definitivt inte de personer som står bakom den.

    Att facket bidrar med deras försörjning, är desto värre. Illa.

  5. Ja nu har invandringen kommit ner på SDs nivå minskat med 95% bara för några månader sedan var det absolut omöjligt sa alla landsförädare dvs 7klövern. Kom ihåg vad Stefan skrek ut för bara ett halvår sedan vi välkomnar alla flyktingar Europa skall inte ha murar. Stefan nu kommer verkligheten i kapp även dig. SDs politik genomförs nu på punkt efter punkt…..

  6. (s) har nu infört gränskontroller.
    Dom har alltså – för att använda löfvens egen retorik från september 2015 – ”byggt murar runt Sverige” istället för att ”stå upp för det öppna och toleranta samhället”.
    Morgan Johansson (s) talar om att det högsta nivån av asylsökare som Sveriges välfärd klarar av är 70.000 / år.
    Stefan Löfven ställer sig bakom detta.
    Det innebär således att (s) betraktar invandrare som en kostnad och en börda .
    Slutsatsen av detta kan endast bli – återigen för att använda Löfvens egen retorik från september 2015 – att (s) är ett främlingsfientligt parti med en fruktansvärd människosyn som vill stänga dörren i ansiktet på folk som flyr från krig.

    Och om jag nu ska rösta på ett ”främlingsfientligt part” så väljer jag originalet istället för den hycklande kopian 🙂

  7. Notera i början av klippet den muslimska kärringdjäveln som skrattar och applåderar. Är detta flyktingar?

    Nej för helvete. De är vidriga parasiter som invaderar Europa och kommer att orsaka krig.

    Beväpna er!

    Migrants use ’battering ram’ on Greece Macedonia border fence BBC News 2

  8. Strunta ni i att läsa på IRM. Helst bortkastad tid ’
    Lögnerna och flosklerna står som spön i backen, det mesta hämtat direkt ur Aftonbrajan..
    Sajten styrs dessutom av ett 20+-fjun utan eget liv som bor hemma hos mamma!

    • Inga arabisk namn bland det kvinnliga bottenskiktet. Tjänar dom muslimska kvinnorna bra då eller?

      NIX. Det jobbar inte utan lever av Mohameds 83 967 kr/år

      Kvinnonamnen med lägst inkomst i Göteborg:

      1. Felicia (95 627 kr/år)

      2. Amanda (111 737 kr/år)

      3. Olivia (125 504 kr/år)

      4. Julia (138 661 kr/år)

      5. Isabella (139 607 kr/år)

    • Tror någon att detta minskar förtroendet för Jimmei och stödet för SD lär denne någon få tji. Budskapet på banderollen är idag ännu mera berättigat. Såg under relaterat här ovan att Mona Sahlin haft åsikter om Jimmei Hon kanske skulle tänka på vad hon själv är och förblir istället.

Kommentera