De kräver att moskéer ska stängas

ISLAM. Dansk Folkeparti kräver att moskén på Grimhøjvej i Århus stängs efter avslöjanden. Danska TV2 har gjort en programserie de kallar ”Moskéerna bakom slöjan” där de fokuserar på om moskéerna är bidrar till integrationen eller om de avskräcker.

Moske dk

Den kontroversiella moské på Grimhøjvej i Århus är åter i skottgluggen efter TV2, med dold kamera avslöjade hur moskéns imam, Abu Bilal, i ett seminarium lär ut stening och spöstraff enligt sharia.

Imamen, säger bland annat, att muslimer ska stenas om de är otrogna, medan en flicka som har sex före äktenskapet ska piskas. – Om en äktenskapsbrytare, antingen man eller kvinna begår äktenskapsbrott, då är deras blod halal, och de måste avlivas genom stening. Om hon är en oskuld, så straffet ögonfransar, säger imamen, bland andra.

Dansk Folkepartis integrationsansvarig Martin Henriksen, säger att det inte är överraskande.Tyvärr är det svårt att hitta moskéer där det predikas måttfullhet, så stäng moskéerna och begränsa invandring.

Avisen.dk skriver att också socialdemokraterna med flera partier har tröttnat på muslimerna.

-Pettersson håller med. I Sverige har muslimska samfund till och med statsbidrag, trots att de uppenbart bryter mot reglerna, bidrag ska utbetalas ”trossamfund som bidrar till att upprätthålla och stärka de grundläggande värderingar som samhället vilar på”. Jag vill påstå att inte ett enda muslimsk samfund uppfyller de reglerna. Som exempel så nekas Jehovas vittnen statsbidrag med hänvisning till denna regel och att då ge bidrag till muslimska samfund som närmast kan liknas vid rekryteringscentraler för terrorism är ynkligt. Islam är ingen religion utan en ideologi…

7 thoughts on “De kräver att moskéer ska stängas

  1. Mycket av det som predikas i moskén är inhämtat från brottskatalogen, koranen.

    Enligt min mening bör man omgående stänga moskéerna och kriminalisera våldsideologin islam, eljest väntar ett Muhammedistan.

Kommentera