En normal kväll och natt i Göteborg

2016-02-28 08:13, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götaland
Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg. 

-Pettersson väljer att bara ta med de ”normala” bilbränderna, minst tio bilar brann…

03.32 Hjällbo, bilbrand

Polis och räddningstjänst larmas till Bergsgårdsgärdet där det ska brinna i en parkerad bil. När polis och räddningstjänst kommer till platsen har det självslocknat.

04.29 Hjällbo, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas på nytt till samma bil av samma anledning. Nu brinner det dock i bilen och branden har spritt sig till en parkerad bil bredvid.

04.47 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Karneolgatan, Guldringen med anledning av att det brinner i en parkerad bil i ett garage. Branden är misstänkt anlagd.

04.50 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Trallingsgatan med anledning av att brinner i en parkerad bil och branden har spridit sig till två andra bilar. Polis skriver tre anmälningar gällande skadegörelse genom brand.

07.14 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Karneolgatan igen och med anledning av att det brinner i samma bil igen. Branden hade spridit sig till en bil som stod parkerad bredvid. Räddningstjänsten upptäckte att tanklocket var uppbrutet på bilen som brann för andra gången och det var det inte vid första tillfället.

16 thoughts on “En normal kväll och natt i Göteborg

  1. Det ar obegripligt att muslimer (och andra religiosa) forvantar er att vi andra skall ta er pa allvar och visa respekt for att ni valjer att inratta era liv efter en spokhistoria.
    Att vi skall behova BRY OSS OM att ni tror att nagot sorts spoke i en himmel bryr sig om huruvida man ritar av Muhammed.
    Att vi skall behova anpassa oss till idiotier som att spoket skulle ha synpunkter pa att ata gris eller ta kvinnor i hand.

    Kan ni inte halla era vanforestallningar privat i hemmet?

    En av Sveriges storsta framgangar under 1900-talet var ju att vi lyckades trycka tillbaka forntidens skrock och skapa ett folk nastan helt av ateister som utgick fran vetenskap och verklighet.

    Massinvandringen av, framst, muslimer har inneburit att religion numer aterigen ar nagot som vi maste bry oss om.
    Det ar tragiskt.
    Att de flesta muslimer vidare ar fredliga hjalper inte mycket eftersom ni uppenbarligen har en svans med mer extrema galningar som man inte kan slippa.

    Pa vilket satt blir Sverige ett battre land genom mer muslimer nar det innebar mer vidskeplighet och ovetenskap och dessutom en svans valdsamma extremister?

  2. Politiker som de inom Miljöpartiet är ANSVARSLÖSA och stoppar huvudet i sanden och vägrar se fakta, ja, det är ingen tveka om att fakta kan vara ”rasistiska” men det är ett politiskt korrekt ord för att motivera fortsatt massinvandring till varje pris.
    ANSVARSLÖST att vilja fylla på med mer dräggel, att blunda för det mångkriminella helvetet är grovt kriminellt landsförräderi!

    • Rasistkortet är en härskarteknik, speciellt för de som saknar argument mot Sverigevänners åsikter.

  3. Det finns ingenting som är vad vi äldre svenskar tycker normalt i Sverige, sedan decennier tillbaka !

  4. Ja det är mycket ovanligt, att Expressen Noterar sådana små
    händelser som bilbränder, den senaste femårs perioden har
    ungefär ett tusental bilar brunnit upp, så det är väl inga stora
    händelser i Expressens värld, speciellt när dom vet orsaken
    till att bilar brinner varje dag? I denna bedrövliga blaska är
    det väl en större händelse vem som vänstrat med vem bland
    kändispatrasket. Sådana händelser var förr i tiden Hänt i
    Veckans levebröd, men idag lever Expressen på detta
    dravel, plus om dom tillsammans med dom kriminella
    kommunisterna i Reserch gruppen kan leta fram något
    snask om SD, annars går det väl alltid att hitta på
    någon lögn!

  5. MP som värnar om miljön så till den milda grad att det ena idiotbeslutet efter det andra beslutas men bilar som brinner det har de inte noterat, oljor, bensin, plastinredning och i skrov. Nu vill de ha in ytterligare 150.000 under 2016 som även de ska få utföra sin favoritsysselsättning spränga och elda.

  6. Detta kostar oss högre försäkrings premier mm 🙁 .. Undrar hur många bilar som har brunnit under dom senaste 10 åren pga av dom mångkulturella kriminella som 7-klövern har släppt in.

  7. X-pressen konstaterar att det brunnit ett 10-tal bilar i Västsverige i natt..
    Förklarar samtidigt att detta är ovanligt !!!!

Kommentera