En flock afrikaner misshandlade boende

INVANDRARVÅLD. Sent i går kväll kom tre Nyköpingsbor hem till Öster där de bor. På väg in på gårdsplanen passerar man i en tunnel genom huset, där befann sig några afrikaner som såg ut att vara från Östafrika, Somalia eller Eritrea. De ombads att flytta på sig eftersom grinden in till gårdsplanen skulle stängas och låsas.

Det tyckte inte afrikanerna om och en flock av deras vänner kom rusande och svenskarna, två kvinnor och en man, fick sig en omgång och blev rejält blåslagna.

Polisen larmades på 112 men de var som så ofta måttligt intresserade och troligen läggs anmälan om misshandel ned idag på grund av att spaningsuppslag saknas.

-Pettersson är glad av att det bara användes slag och sparkar och det klarade sig med blåmärken, det hade kunnat vara värre…

Det värst berikade området I Nyköping heter Brandkärr och till Öster är det 10-15 minuters promenad

34 thoughts on “En flock afrikaner misshandlade boende

  1. Är rent ut sagt jävligt irriterande att det är 99% invandrare som håller med dessa jävla idiot grejer för att dem blir tillrättavisad eller tillsagda att göra nåt som normala människor FATTAR !! Att dessa människor som flytt från det ena o det andra är en sak … MEN dem ska ta me FAN vara tacksamma för att komma hit och följa SVENSKA REGLER OCH LAGAR.
    Och respektera man inte dessa ! Kan man helt enkelt fara åt helvete .och ta första bästa båt hem till deras hemland och fortsätta leva sitt apflocks liv där

  2. […] Lokalnyheten om misshandeln av tre svenskar, två män och en kvinna, utförd av ett flertal afrikanska invandrare på stadsdelen öster i Nyköping , växte sig tydligen över huvudet på redaktionen. Jag antar att det händer allt som oftast, när man står frågande inför vilka som bränner bilar i Gnesta och hela resten av Sverige, i en artikel om brända bilar i SN idag. Att kasta stenar mot polis, brandkår och ambulanser, samt bränna bilar, är det ju mestadels samma folkblandning som i Mena-länderna och något som även vänsterextremister sysslar med, kan jag upplysa er om. Men dessa behandlas med silkesvantar på, av PK-inskränkta Svenskfientliga landsförrädare. […]

  3. Rena rama Nazistpropagandan. Varför skulle våldet från några mörkhyade personer vara värre än våldet från skinnheds?

    Våldet har defakto gått ner 2015 mot tidigare år.

    Rasister är egentligen en liten cirkel av små rädda människor som skrämmer varandra med rasist och nazist propaganda. De skrämmer varandra mer och mer och inbillar sig att världen har blivit jätte farlig.

    Lite som småbarn som sitter i ring med ficklampor och berättar spökhistorier. Men det skrämmande är att rasisterna/nazisterna inte som barnen vet att det är sagor, utan de tror på sina sagor. Detta medför att någon till slut blir så rädd och förvirrad att de blir extremister och farliga. Då bränner de ner hus eller attackerar folk med utländskt utseende eller andra våldsbrott som skinnheds och nazister hålet på med.

    Vi icke rasister är nog mera rädda för just dessa rasister som blir radikaliserade än vi är för invandrare som kommer hit för trygghet.

    • Var du inne på banken under dramat på Norrmalmstorg på 70-talet? Söker du PK – poäng i din karriär?

    • Du skriver utifrån vad du tycker och ingen fakta. Vänta några år till så får vi se om din text ser ut på samma sätt som den gör nu. Många är tyvärr så hjärntvättade att de inte ser verkligheten inte ens om den står och pissar på en.

  4. O.t.
    Statsminister Löfven är av den bestämda uppfattningen att Christer Pettersson mördade Palme. Han är ju inte klok som hänger ut en person som är helt frikänd. Vi har för närvarande ingen statsminister vi har en ointelligent pajas som regeringschef.

    • Se ”Veckans brott” med polisprofessorn Leif G.W. Persson, han redogör för mordet på ett tydligt sätt, det är en illa skött utredning och denna Lisbeth Palme fick ställa helt orimliga krav, hon såg en film där Christer Pettersson tillsammans med flera andra män visades upp och då pekade hon ut Pettersson efter att polisen sagt att en missbrukare var med i filmen, hela mordutredningen är en skandal.
      Kärringen kunde omöjligen ha sett mördaren, Leif G.W, förklarar varför, anledningen till utpekandet kan ha varit att hon ville slippa detta och göra sig omöjlig som vittne och få ett slut på dramat.

    • Vår allra högsta domare, ovanför HD, är nu statsministern som dömer undersåtarna på hörsägen.

  5. Det är klart att svenska lagar gäller här. Enligt Islam ska man följa landets lagar, alltså är jag skyldig, enligt islam, att följa Sveriges lagar.

  6. Har tappat all respekt för makten i Sverige. Staten har brutit samhällskontraktet sedan länge.

    Fy satan för er era små lortiga uslingar som förädar ert folk!

    Återinför riksrätten , tjänstemannansvaret och installera en giljotin i alla ressedensstäder i hela landet.

  7. muslimer är inte intresserade av att leva med icke-muslimer, de vill helst leva där de känner sig hemma, bland muslimer

    • ALLA ÄR LIKA VÄRDA….men bara de unga män/araber/negrer/muslimer som lyckas ta sig till Sverige och Försäkringskassa….De verkliga flyktingarna i krigets närområde blir kvar, dvs kvinnor och barn….ALLA ÄR LIKA VÄRDA enligt Miljöpartiet men INTE jordens svältande barn och alla barn som inte får gå i skolan….!
      De ljugande unga männen ska få alla Sveriges resurser, varför då ? TRAGISKT, gränsen måste stängas och det sinnessjuka Miljöparti flummet upphöra!!!

    • Tyvärr så har vi svensk polis och svenskt rättsväsende också. För attt inte tala om en svensk polischef.

  8. / F.d. Socialen-demokraten, Ricke/

    Hej Ricke hur varmt har du i Thailand?

    ƸӜƷ

    ༺✿༻*༺✿༻*•❤•*༺✿༻*༺✿༻

    Islam hör inte hemma i det västerländska samhället och kulturen, därför blir det motsättningar.
    Fungerar inte att blanda två så vitt skilda kulturer och Sverige ska inte behöva anpassa sig

    • Alldeles för varmt och det blir för mycket kröka….Idag runt 30C, skönt att vara ute hela dagarna, bor nära havet, sämre kan man ha det!

  9. Islam ÄR EN PEST i Sverige som bara växer och blir farligare p.ga. beröringsskräcken, en dag brister det!

    Dessutom är islam importerat från några av världens mest primitiva försök till stater, föga förvånande är folket lika primitivt.

    När slipper vi se nya moskée byggas på svensk mark?

    islam är privat syssla .

    Så kul att det finns muslimer som lyckats anpassa sig…
    Föga tillfredställande eftersom en så stor del inte gjort det…

  10. Från 1 mars så tvingas kommunerna ta emot alla muslimer som har fått uppehållstillstånd. Nu har vi ingen demokrati längre……..

    • Kommunpolitikerna böjer sig lydigt framåt och visar röven….! Så går det när partilojalitet och rövslickeri är viktigare än Sveriges framtidsutsikter – de politiskt korrekta bruntungorna styr!

  11. Det är väl denna avart till arten människa Stefan Löven menar när han skriker om ATT DE FLYR FÖR SINA LIV….!
    87:an måste vakna och inse att detta är beställt annars kommer det bara att fortsätta!
    Lägsta sortens paria värnar våra politiker om mer än Sveriges etniska befolkning!

  12. CITAT:
    ((((( Jag undrar varför går alla bara runt och hatar och har massa fördomar: som att muslimska kvinnor är förtryckta och muslimska män är kvinnoförtryckande och våldsamma? Har ni någonsin frågat era själva om att ni kan ha fel bild? Kanske är majoriteten inte som ni tror? Tänker ni själva ibland när det handlar om muslimer, eller måste alltid Jimmie Åkesson och media och andra islamhatare tänka åt er? Vet ni vad källkritik är?))))

    Det är omöjligt att gilla en religion som hävdar att en kvinna behöver minst fyra manliga vittnen som bekräftar hennes berättelse om hon blivit våldtagen.

    Islam är en jävla sörja och vill helst inte umgås med människor som inte inser detta.

    Ni hör inte hemma i Sverige.

  13. Men vildsvin i tätbebyggt område är väl tillåtet att skjuta?
    Eller hade dom smågrisar att skydda?

Kommentera