16 thoughts on “Musik till fredagsölen

    • Jag är gammal, men var barn när toksossarna körde sin sovjetiska stil att bygga hyreskaserner på 60-talet. De lät bygga dessa på vår bästa odlingsmark där jag bodde. Innan var det potatisåker och annat.

      De utplånade ursprungsbebyggelsen och vi var en av de som hotades av expropriation av vår fastighet. Till sist fick vi ett bud strax över skambudet.

      I Sverige har efter toksossarnas maktövertagande, äganderätten sjunkit lågt, under skoskaften. Särskilt för fastighetsägare…

      Grunden för all civilisation är äganderätten! Det självklara, men inte för socialister, är att du äger dig själv!

  1. Helt OK för mig, Stefan K.

    Så då får väl jag köra lite ”tung-gung”.

    Vi som alltid har hållit Thin Lizzy högt. Har ju inget emot när medlemar från Lizzy dyker upp på andra rockmusikers plattor.

    Brian Robertsson gästar här Pat Travers, på ” Makin Magic”-skivan från 1977.

    • För att ni inte skall somna in redan nu kort före 6 på kvällen….Lägger jag in raka motsatsen till ditt bidrag ”Stålfräsen”:

      • Ja och nu är den gamle bilmånglaren nästan helt bortglömd.
        Sjuk och ”sliten” sitter han på sitt Residenz i Spanien,men fortfarande lika uppnäst och tillgjord.Så här ser han numera ut:

      • Absolut han har väl passerat bäst före datum för länge sen, men där är han inte inte direkt ensam. Han är i gott sällskap med pk-politiker/media i väst-Europa.

Kommentera