Ved Profetens Skaeg

180216

 

En domstol i Helsingør dömde en man till 1600 kr i böter för att ha skrivit dessa rader på Facebook:

”Ideologin islam är precis lika avskyvärd, motbjudande, förtryckande och människofientlig som nazismen. Den massiva invandringen av islamister hit till Danmark är det mest förödande som det danska samhället har drabbats av under nyare historisk tid.”

Domstolen ansåg att mannens uttalanden om islam var ”generaliserande påståenden” som var ”förolämpande och förnedrande för anhängare av islam”.

Ingen domstol har däremot reagerat på att det förekommer att imamer i moskéer avhumaniserar icke-muslimer genom att kalla dem för ”djur” och uppmana till jihad.

Tidigare HÄR

Från Knute på Bloggen Every Kinda People

http://everykindapeople.blogspot.se/2016/02/selektiv-yttrandefrihet.html

9 thoughts on “Ved Profetens Skaeg

  1. En kriminell dom och en kriminell domstol, – framtidens domar över dessa kräk och landsförrädare blir hård!

  2. Jag tycker vad jag vill om islam, precis som att jag tycker vad jag vill om politiska partier. Ska vi skrämmas till tystnad nu ?

  3. Då är det väl också förbjudet i Danmark att kritisera den nazistiska ideologin också?

    • Självklart dummerjöns! Vi i Danmark var ju ockuperade av nazisterna där muslimerna i Mena var en del av den nazistiska rörelsen, liksom sossarna i Sverige också var. Efter kriget fick nazisterna en fristad i Egypten och andra Menaländer, mot att de skulle utbilda militären i landen och lära dem att göra stridsgas och andra kemiska vapen.
      Detta samarbete varade långt in på 1970-talet. Man var ju överens i judefrågan dessutom.
      Vad har du att säga om detta Magnus Erikson. Judefrågan finns ju kvar och jag misstänker att du inte har något emot det.

  4. Nazismen var naturligtvis avskyvärd, men en skillnad är att den inte var förtryckande mot sina anhängare. Islam däremot förtrycker i stort sett allt och alla, kvinnor, andra muslimer och alla andra ”otrogna” som inte följer profeten och koranen.

  5. Jag tror att internet kommer att strypas ner mer och mer.
    Passar inte in i den maktfullkomliga, korrupta elitens agenda…

Kommentera