Muslimska brödraskapet ansvariga för flyktingströmmen

Tjeckiske Presidenten  Miloš Zeman:

”Muslimska brödraskapet ansvariga för flyktingströmmen.”

Noterbart i sammanhanget är att vi har en representant för muslimska brödraskapet i den Svenska regeringen, det är dessutom så illa att han också är miljöpartist vilket inte gör saken bättre.

Läs mer om problemet Kaplan HÄR

8 thoughts on “Muslimska brödraskapet ansvariga för flyktingströmmen

  1. I den pågående islamiseringen av vårt fosterland är det väl också förbjudet att citera eller referera till korantexter.
    Det finns anledning att vara rädd!

  2. Nu har t.o.m. Svittsarens gamla kompisar,Faymann och Merkel börjat tänka om…
    I Österrike till den milda grad,att Grekland idag kallat hem sin ambassadör från Wien.I Merkels välkomstland söker de nu,att köpa sig ut ur krisen.700 Euro får de afghaner som frivilligt återvänder hem,som reskassa.Första flyget med c:a 120 desertörer inkl. fruar och barn är redan på väg hem.
    Återstår drygt 16.000 som ”gutmenschen” hoppas nappar på kroken.
    http://imgl.krone.at/Bilder/2016/02/25/D_700_Euro_fuer_Afghanen._die_freiwillig_ausreisen-Rueckkehrpraemie-Story-497813_630x356px_e923479943ee97caf12831300c650456__apa658f_tmp_jpg.jpg

    • Hahahahoaaaaahoha skrattretande! Nu får de svagbegåvade dysfunktionella Miljöpartisterna möjlighet att få känna på tant ”Bruns” hårda nypor, pekar ut färdriktningen med hela handen och foten, fan ta den som har egna idéer!!!!

      Grabbar, grabbar bra med egna initiativ, MEN nu gör vi som jag bestämt, någon däremot, tant ”Brun” klatschar med den Socialdemokratiska blyskodda parti piskan i luften så det viner om den! Tant ”Brun” pekar med hela handen och går direkt i utpekad riktning med grabbarna hulkande, snorande och halkande i hasorna, precis som skolpojkar i äppelknyckar byxor med nedslagen blick!

Kommentera