Marilyn Stefanie Nevalainen som fritogs från IS intervjuas i kurdisk tv

ISLAM. Marilyn Stefanie Nevalainen, 16, från Borås, fritogs från den kriminella muslismska terrorgruppen IS den 17 februari i norra Irak. 

Kurdiska specialstyrkor låg bakom fritagningen. Flickan berättade för en kurdisk tv-station att hon träffa sin pojkvän i Sverige i mitten av 2014. 

”Först hade vi det bra tillsammans, men sedan började han titta på ISIS videor och börja tala om dem och sånt. Och jag vet inte någonting om islam eller ISIS eller vissa saker och jag vet inte vad han menade. Och sedan sade han att han ville gå till ISIS och jag sa till honom, ”OK, inga problem”, eftersom jag inte visste vad ISIS innebär, och jag visste inget om islam.

-Pettersson förstår Marilyn Stefanie Nevalainen, det är mängder av betydligt äldre personer i Sverige som inte har en aning om vad islam är…

 

28 thoughts on “Marilyn Stefanie Nevalainen som fritogs från IS intervjuas i kurdisk tv

  1. Konsekvenserna blir de som vi nu ser eftersom läroböckerna i religionskunskap är tillrättalagda. Innehållet är rena lögner där islam presenteras som fredens religion och där eleverna nogsamt undanhålls alla de förfärligheter som religionen förkunnar. Om man som elev får ta del av detta budskap i skolan, genom pk-propaganda i massmedia samtidigt som föräldrarna inte vet något om islam, då kan det sluta på det här viset eller ännu mycket värre.

    Här finns mer läsning om skolan och islam:
    https://trosa.sd.se/wp-content/uploads/sites/180/2011/11/Bilaga-till-motion-om-osakliga-l%C3%A4romedel1.pdf
    http://www.d-intl.com/2015/07/06/detta-lar-sig-svenska-skolbarn-om-islam/
    http://www.pr-publishing.com/1234/skolornas-religionsindoktrinering.pdf
    http://www.samtiden.com/node/408
    http://www.samtiden.com/node/409

    • SKRÄMMANDE okunskap råder om denna ideologi från helvetet som förespråkar mord och slakt på icke-muslimer och vi har en regering där Margot Wallström fördömer Rysslands bombningar av ISIS i Syrien….
      Sverige tillåter mer än 300 IS mördare resa mellan Sverige- Syrien/Turkiet och begå brott mot mänskligheten dvs mord och slakt….-i Guds namn ? Nej, ingen Gud tillåter det, det är SATAN I ARBETE!!

  2. Marilyn Stefanie Nevalainen, svenska? Knappast, inget av namnen är svenska. Finska? Estländska?

  3. Det måste vara obligatoriskt i skolundervisningen att informera om vad som sker. Här har skolan en viktig roll.

    Det var ju ett speciellt ordförråd som kännetecknar kommentarerna nedan. Det är begripligt med den nivån på analytisk förmåga och tillhörande distinktion i uttrycket att PISA-resultaten dalar. Det är inga sådana färdigheter som bygger ett bra samhälle att leva i. Sorgliga figurer.

    • I dagens antisvenska får de desinformation om pisslam. Ta en titt på en lärares inlägg om saken:

      Jihad vad är det?

      Ganska lång text, men några smakprov på vad ”läroboken” om pisslam och Muhammed, den falske pedofilprofeten:

      De får veta att Muhammed var en bra förhandlare, behövde inte kriga så mycket. Att Jihad bara är försvarskrig. Författarna till religionsläroböcker på högstadienivå putsar fasen för islam så islammissionärer inte behöver jobba lika mycket.

      ihad är endast försvarskrig säger läroboken. Varför är det nödvändigt att ljuga våra elever rakt upp i ansiktet på detta sätt?

      Direkt ur en annan ”lärobok”:
      Enligt koranen är det tillåtet att utropa ett krig som djihad endast när islam hotas.

      Jämför med sharialagen!

    • Näthat mot sina välgörare? Ska självklart rendera i livstidsutvisning! Allt annat är ett hån mot det svenska samhället och etniskt svenska medborgare!

      Självklart tar man seden dit man kommer!

      Religionsfrihet? Javisst, inom hemmets fyra väggar och ingen annanstans!

      Svensk lagstiftning måste revideras från regeringsformen till brottsbalken och all lagar, förordningar, balkar och myndighetsföreskrifter måste revideras till etniska svenskars fördel!

      • Att utvisa dessa järntvättade självmordsbombade idioter är en alldeles för klent straff, dom borde piskas tills det att dom har fått det vett som behövs för att platsa i ett civilicerat samhälle.

  4. Nåt måste ju va fel där uppe på henne, ingen kan väl vara så jäkla frånvarande att man inte vet vad Isis är. Ja ja sista idioten är inte född än på långa vägar.

  5. Är det möjligt att hon gått ut svensk grundskola utan att bli informerad om dessa saker?
    Hur många fler finns det som är oinformerade?
    Här krävs en rejäl haveriundersökning.

  6. Hade ni trott på denna historian om det varit en kille som följt med sin äldre flickvän som vill gå med ISIS?

  7. Det här är ett barn på 16 år som träffade en muslimsk förbrytare när hon var 14 år, – polisen och åklagarmyndigheten kan få muslimen fälld för grov våldtäkt mot barn om polisen får tag i honom. Hon har haft en enorm tur och kan tacka kurderna!
    Fästmannen är en av minst 300 IS mördare som reser mellan Sverige och Irak/Syrien och mördar med Sveriges regerings godkännande!!!

    • Glömde att muslimer särbehandlas i Sverige och att myndigheterna har registrerat många barnäktenskap mellan flickor under 14 år och vuxna muslimer/araber!
      Sharia/koranen gäller, inte svensk lag uppenbarligen!

Kommentera