Islamister bildar medborgargarde i Oslo

ÍSLAM. Muslimer i Oslo uppger att de har bildat ett islamistiskt medborgargarde – ”Allaahs soldater.” Detta ses som ett svar från islamisterna på att etniska norrmän har bildat medborgargardet ”Odins soldater”, som redan patrullerar gatorna i flera norska städer.

Den norska tidningen Verdens Gang, VG, har fått ett meddelande där det muslimska gardet fått namnet ”Jundullah” – som VG har översatt till: ”Allaahs soldater”.

– Som ett svar till den hedna-troende grupperingen ”Odins soldater” som patrullerar gatorna har vi muslimer valt att bilda en grupp som ska patrullera gator i första hand i huvudstaden Oslo, för att förbjuda det onda och åkalla det goda, skriver gruppen i uttalandet.

Den tilltänkta uniformen är dekorerad med den Islamiska statens (IS) svarta flagga på ryggen och en liten logotyp framme på bröstet.

– Det blir som att islamister ska ta på sig uniform och gå ut på gatorna och kalla sig för nattugglor eller civila vakter. Det är väldigt oönskat och olyckligt för vårt land, sa den muslimske politikern Hadia Tajik, norska Arbetarpartiet, tidigare i veckan om ”Odins soldater”.

Per Gudmundson skriver på Facebook att islamisternas talesperson ”Abu Arijon” är från Sverige. Bakom täcknamnet döljer sig en Adnan Shaluni, född 1988 i Kosovo och länge bosatt i Norrköping innan han 2011 flyttade till Norge.

-Pettersson har läste en hel del i svenska hatmedia om ”högerextremisterna” och ”nazisterna” bakom Odins soldater medan det är tyst om ”Allahs pojkar”. Märkligt.

12 thoughts on “Islamister bildar medborgargarde i Oslo

  1. Om en sommarklädd norsk flicka råkar gå förbi ett sånt här gäng med okastrerade förhistoriska jihadister i en mörk gränd så kränker eller våldtar de väl henne inte.!? Förbannade islam som tar över mer och mer i norden.de styrande blundar.

  2. Kommer att bli spännande att se vad som händer när Odins Soldater och muslimer möts på gatan?
    Hoppas att Odins Soldater har lämpliga ”verktyg” med sig.

  3. Då är inbördeskriget nu ett faktum. Märkligt att man låter ockupanterna organisera sig. Detta borde slås ner i sin linda.

  4. Målet för muhammedanerna är att islamisera allt och alla. Såväl Oslo som övriga inom EU måste göra något för att stävja våldsideologin islam.

    Pestilensen sprider sig på alla möjliga vis i raskt tempo.

  5. I Malmö gör dessa grupper på ett annat sätt. Köper upp mark, rest., villor, bostäder o hyr ut. Därför Malmö blivit ”lugnare”. Tidigare anhängare av Black Cobra tjänar stora pengar på flyktingsmuggling. Mer lönsamt än knark.
    Dessa infiltrerar nu Socialdemokraterna i olika sammanhang. Är genom fritidsgårdar, ABF. Även har dessa kontakter med MKB.
    En del av de Syrier som kommit har varit politiskt aktiva, och kommer arbeta för Socialdemokraterna i Malmö.
    Blir tufft för SD ta väljare från muslimer. Nu 90 000 registrerade muslimer i Malmö enlig Kyrkogårdsförvaltningen som får dessa uppgifter från muslimska församlingar. Måste planeras mark för begravningsplatser.
    SD ökar dock ändå i Malmö. Tar väljare från Moderaterna och svenska sossar.
    Kommer få ca 35% i Malmö vid nästa val.

Kommentera