Flickor ofredade på Eriksdalsbadet, igen

INVANDRING. Under onsdagskvällen antastades flera flickor på Eriksdalsbadet i Stockholm av en grupp pojkar. Polisen identifierade två pojkar i 16-årsåldern på platsen som misstänks ha deltagit i händelsen.

”Polisen fick larm om händelsen klockan 17.46 på onsdagskvällen. Flera flickor ska då ha blivit sexuellt ofredade på badet av ”ett större antal unga killar”, 

Satsningen på separata bubbelpooler hjälpte alltså inte. I Malmö provade man med en ny simhall och slog igen Aq va kul och det hjälpte inte heller.

Som så många gånger förr så är det återigen främlingsinvasionen som visar att de inte har i ett civiliserat samhälle att göra, det enda rätta borde vara att bygga ett separat badhus för dessa ”män” och lägga badhuset i Mellanöstern.

-Pettersson menar att det är en av många katastrofer i vårt samhälle. De stackars ”barnen” får frikort på skattebetalarnas bekostnad och skrämmer sedan bort de vanliga badgästerna och till slut har de badhuset för sig själva.

De kommer att göra likadant med hela landet om ingen säger ifrån.

Polisen och SvD tror fortfarande att kod 291 gäller, så de har inget intresse av att varna flickorna vad som väntar vid umgänget med öknens folk…

13 thoughts on “Flickor ofredade på Eriksdalsbadet, igen

  1. Jag har två tonåringar hemma och bor på södra sidan av Stockholm. Eriksdalsbadet var alltid förstahandsvalet för mig och ungarna. På grund av allt som händer blev vi plötsligt tvungna att skippa, välja bort och/eller stå över ”hög risk” aktiviteter.
    SIMNING – inte ”naken konst” mitt i Tensta/Rinkeby, inte deltagande i högerextrem demonstration i Fitja/Alby, inte enkät om hedersmord i Rågsved/Hagsätra.
    Varför blev Sverige; en gång synonym av trygghet, frihet och tolerans, en otryggt regim-stat?

  2. Jag tror att det vi sett de senaste månaderna, sexuellt ofredande, våldtäkter av både flickor, pojkar och kvinnor, mord, misshandel, anlagda bränder osv, är bara början av vad som komma skall. Jag tror att innan sommaren så kommer vi att ha en öppen konflikt mellan svenskar och invandrare från MENA + Afghanistan.

  3. Bra samhällsinformation och vettiga slutsatser, HATMEDIA bl.a. Aftonbladet skriver om detta men nämner inte att det handlar om araber/muslimer!
    SKRÄMMANDE att detta mörkas, kod 291, till slut har de förstört hela landet, bara att fortsätta informera men tyvärr är detta beställt av 87:an och 7klövern…
    Gangsterpolitiker som Stefan Löven låtsas som det regnar och säger att de flytt för sina liv!

    • AFTONBLADET skriver om detta utan att nämna med ett enda ors att det är flyktingar/araber/muslimer….HUR I HELVETES DU I HUVUDET OCH FÖRLJUGEN KAN EN REDAKTION BLI??? VILKA IDIOTER!!!

  4. Dessa äckliga löss hör INTE hemma i sverige!
    Sätt in Riktiga vakter. Det är faan värt att bekosta!

    • Det ska inte behövas vakter. Babianer och skurkar ska vara inlåsta på Zoo resp i fängelse. Babianer helst i deras naturliga habitat – djungeln.

  5. Djuriska drifter.
    Säg till en vispa att den ska ge fan i syltburken…

    Svensk patenterad velour ”Aja-baja”-mentalitet funkar inte på främmande kulturer, tydligen.

  6. Politiker, journalister och polis tycker att detta är bra och berikande.
    Så ni flickor gör nog bäst i att inte gå på islamska badinrättningar, d.v.s. alla offentliga badinrättningar i Europa.

  7. Polisen identifierade två pojkar i 16 – 44-årsåldern på platsen som misstänks ha deltagit i händelsen?

Kommentera