Enligt muhammeds föreskrifter

Entusiastiska muhammedaner  tillhörande gruppen ISIS  har  stenat ihjäl två tonårsflickor för att de ”begått äktenskapsbrott”.

Hasna, 17, och Madiha, 16, stenades till döds av medlemar ur den muhammedanska gruppen ISIS  efter att ha anklagats för att ha begått äktenskapsbrott.

”Avrättningen” ägde rum i Hamidiya distriktet Deir ez-Zor på tisdag eftermiddag, där hundratals människor samlats för att bevittna stening av de två unga flickorna.

Den muhammedanska shariadomstolen sade i ett uttalande att de två tonårsflickorna ”fångades i ett hus med två främlingar”, och tillade att en undersökning genomförts av shariatjänstemän innan man beslutade att stena dem.

Flickorna anklagades för att ha begått äktenskapsbrott med två äldre män, som identifierats av shariadomstolen som Abu Zubair al-Idlbi och Maher Hameed.  Al-Idlbi och Hamdeed pryglas offentligt med 50 piskrapp vardera.

”Beslutet av shariadomstolen väckte vrede bland stadens invånare, som ansåg det orättvist att döda de två flickorna genom stening och bara piska männen och sedan befria dem”.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören noterar att enligt den muhammedanska tideräkningen så är det nu år 1437.

3 thoughts on “Enligt muhammeds föreskrifter

  1. Denna vedervärdiga religion måste utplånas och kriminaliseras. Den tillför inte något gott i världen.

    Men Mona Muslim och andra pk-ister anser att islam är en fredlig religion.

  2. Ja Nisse du har rätt ! sju klövern kommer bli av med händer fötter med flera kroppsdelar. muslimerna använder en stor plåtsax för sina operationer. Tja det vill säga om de inte har stor show på en allmän plats en fredag då de hugger huvudet av folk, sju klövern platsar bland dem som är i risk zonen. Många hundra tusen Svenskar skulle känna att de fått lite hämnd och skulle säkert på sätt o vis vara tacksamma….. Se t ex på Ceausesco och hans fru som stal mindre än en miljard av vad sju klövern stulit redan för oss Svenskar. Klart jag vill ha hämnd.

  3. Det kommer nog att bli en lättnad för Svenska domstolar när muslimerna är i majoritet i 7klöverns nya Sverige……….

Kommentera