16 thoughts on “En Förståndig Man

  1. Sara Skyttedal (Kd) börjar snart bli deprimerad. Mådde dåligt för att Donald Trump kan bli nästa President.
    Har man kristna värderingar så borde man ta avstånd från islam.
    Mördas kristna över hela världen och kyrkor vandaliseras.
    KD är så långt från sitt ursprung, så dem bör överväga bli Sverigedemokrater i stället. I vilket fall så kommer KD försvinna ur Riksdagen vid nästa val. Helt säkert.
    Gillar annars Sara så tycker det är ledsamt.

    • Skyttedal borde fråga sig är om islam som står för att bland annat stena otrogna kvinnor delar vår värdegrund! Fan vad jag har nog av imbecilla ock inkompetenta politiker! Folk må tycka hon är söt men jag kan bara se rå fulhet i hennes strävan att utrota svensken.

    • precis.Majoriteten av alla som kallar sig kristna har inte förstått,inte insett faran med islam.Kyrkan och många namn-kristna är helt förda bakom ljuset,manipulerade ,tyvärr.de har inte sanningen och ljuset som ledstjärna.Svenska kyrkan är ett horhus och rövarnäste sen länge,kyrkans port står vidöppen för ondskans krafter.

  2. Trump är känd för att få saker uträttade, här är inget velande. Under den stora fastighetskrisen i USA var han en av få som red ut stormen. Jag är övertygad att Trump kommer att sätta USA på världskartan igen, i varje fall utrikes politiskt. Obama var en katastrof på detta område. I bland undrar man om han är muslim, en religion som han verkar hålla under armarna.
    Skall vi undvika ett framtida inbördeskrig bör nog alla moderna stater hålla muslimerna utanför länders gränser. Muslimerna har krigat i 1400 år och så kommer de att göra även i framtiden. Vad beror alla krig på idag, det stavas ISLAM

  3. Donald Trump hatar pk-ister och skäms inte för att förtälja sanningen som den är.

    Vidare värnar han om sitt land tillskillnad från andra politiska lakejer.

    Eloge till denne rakryggade man!!!

  4. Bara att titta på Sverige och övriga västeuropa som avskräckande exempel på vad ohejdad muslimsk invandring för med sig.

    • Ja och har man som vi Riktiga Mähän till ledare
      så går det som det går, att ge efter för Muslimer
      är till att be om problem.

  5. Han verkar vara den enda som har kvar sitt förstånd. Sveriges sju klöver är ju förståndshandikappade som fredrik reinefeldt säger på you tube.

  6. Han kommer närmare och närmare platsen som president. Efter nattens seger i Nevada är det väl frågan om någon kan hota Trump. Och då kanske vi får se ett stop av muslimska invandrare till USA

Kommentera