Svenska polisen: rättsväsendet i Sverige är på väg att kollapsa

INVANDRING. Flyktingar, kriminella invandrargäng och religiös extremism pressar svensk polis. Polischefen fruktar att systemet kommer att gå sönder. 

Rättssystemet, som är en hörnsten i ett demokratiskt samhälle, är på väg att kollapsa i Sverige. Det skriver i polisinspektören i Stockholm Lars Alvarsjö i ett inlägg med en varning att hela rättsystemet hotas av kollaps enligt Kristeligt Dagblad i Danmark.

”I vissa områden, är det vanligt att polisen möts med stenkastning och molotovcocktails,” skriver han, bland annat.

Polisen varnade också nyligen att det inte har resurser att hantera invandringen och att ha terrorismberedskap, och att det kan leda till allvarligt sociala problem utöver flyktingkrisen.

-Pettersson noterar att även utländska medier, eller snarare särskilt utländska medier reagerar över tillståndet i landet.  De inhemska är relativt tysta även om de öppnat käften lite grann på senare tid men så långt som till självkritik för att de är medansvariga har de ännu inte sträckt sig…läs mer på länken ovan.

23 thoughts on “Svenska polisen: rättsväsendet i Sverige är på väg att kollapsa

  1. ligger nära i tiden, enda räddningen blir möjligen
    då att proklamera DIKTATUR
    …å då sätta 87:an i en Skola, där den första terminen
    bestå i att 87:an får lära sig ämnet ”veta hut” !.,)

  2. Helt otroligt att vi var bara 13% som fattade att den här utvecklingen skulle komma!

    Undrar vad de andra, 87% tänker nu?
    => De tänker nog inte nu heller!

    • age….De bryr sig möjligen när någon i den egna familjen blir mördad eller våldtagen….HATMEDIA borde skämmas liksom livsstilsvänstern!
      Med de nötter vi har till politiker måste Sverige balla ur fullständigt innan de fattar….
      Sverige blir som ett kriminellt getto i Sydafrika fast mycket värre när även ekonomin kollapsa!!

    • Utvecklingen går mot förfall.
      Man kan ju stilla undra om Polisen är effektiva? Man sitter två och två poliser i varje bil och ”övervakar” till vilken nytta. Nu skall polisen börja övervaka asylboende från helikopter. (?) Ni förstår! Polisens syfte från helikoptern som kostar 3 tusen kronor i timmen plus personal är att säga till potentiella gärningsmän att polismyndigheten är på plats. Jaha vaddå? Hör man helikoptern närma sig så ställer man sig under ett träd eller i en portgång. Migrationsverket är lika blåsta. De skall inte avslöja var asylboenden finns. Sekretess! För den som vill hitta en flykting räcker en snabb blick i området. De finns överallt utom i lokalerna där tjänstemännen sitter och bläddrar i sina pappershögar.

  3. Jaha och vad vill polisen att vi medborgare ska göra åt det? Ta hand om säkerhetsfrågorna också? När det görs verkar det inte vara särskilt populärt. Vi lever i ett samhälle i fritt fall. Det stiftas lagar varenda dag men det är enbart slag i luften när ingen kommer att kunna följa upp att de efterlevs. Vi får mikrosamhällen med egna lagstiftningar. Och samhället kommer inte kunna stoppa det.

  4. Den handlingsförlamade regeringen har funderat på att införa någon form av värnplikt för att stärka vårt försvar. Föreslår att de snarast inrättar en specialstyrka inom militären som kan avlasta polisen när det gäller migrantkriminalitet.

    • Jag skulle vilja gå ännu ett steg och byta ut hela 100% av fanskapen och därefter skall det också stiftas lagar som gör att man per automatik döms till landsförräderi med noll möjlighet att bli fri om samma sak skulle upprepas i framtiden.

  5. Jag hörde den intervjun med polisen på P4 København förra veckan. Det var skrämmande… lägesbeskrivning av SVENSK polis i UTLÄNDSKA medier berättar om hur jävligt läget är i SVERIGE.

    SVERIGE är förnekelsens moder just nu b

  6. När muslimerna lagt Europa i ruiner, var ska dom då
    ta vägen på sin fortsatta förstörelsefärd, och framförallt,
    vem ska försörja dem???

    • Exakt! När även Europa ser ut som mellanöstern och Nordafrika och den europeiska befolkningen är utrotad eller har tvingats konvertera till islam så finns det inga skattebetalare kvar! Europa behöver en Trump, nu!!

  7. Mina förutsägelser slog in. Rättsstaten kollapsar.
    Vi kommer att få se en flyktingvandring av bibliska dimensioner från länderna söder om Sahara. Många kommer till Sverige…
    Civil war ???

      • Det kommer inte att finnas någonstans att ta vägen när helvetet brakar loss på riktigt, alla andra länder kommer göra som Norge gör nu och garderar sig mot den Svenska flyktingvågen som dom snart kommer ske, dom har sagt att dom kommer vägra släppa in Svenska flyktingar då, så det enda som återstår är att Svenskarna slår sig ihop och bildar säkra zoner med alla tänkbara vapen man kan tänkas komma över, själv började jag hamstra diverse säkerhet & skyddsutrustning, vapen av diverse olika slag samt sjukvårdsmateriel mm, och detta borde alla svenska som har något vett i huvudet göra omedelbart om man inte vill stå där med svartepetter när startskottet går.

  8. Nej i Sverige är det förbjudet att tala om vad de grovt kriminella Landsförrädarna har gjort mot Svenska folket. Man måste klappa händer när de sju idioterna har gett bort vår välfärd och sju klövern är ansvarig för 15.000 Svenskar dör av svält i Sverige varje år… Bra gjort ? Ja utan att någon ställer dem till svars !

Kommentera