Du kan inte bomba en ideologi

Alldeles riktigt konstaterar denna muhammedanska att man inte kan bomba bort de muselmanska problemen. De muhammedanska problemen kan bara lösas av muhammedanerna själva och tills de har löst sina problem bör så få som möjligt tillåtas att komma in i de mer civiliserade länderna.

Martin Luther spikade 1517 upp sina 95 teser på kyrkdörren i Wittenberg, det var väl starten för att komma tillrätta med delar av de rena idiotier som den katolaska kyrkan höll på med.  I den musselmanska världen är det nu år 1437, dvs dom har 80 år på sig om dom vill vara tidigare med att starta reformation än vad de kristna var.  Martin Luthers kamp mot idiotierna i den katolska kyrkan var långt ifrån problemfria och att han klarade livhanken beroende på att han hade mäktiga beskyddare, främst Fredrik den tredje av Sachsen.

5 thoughts on “Du kan inte bomba en ideologi

  1. O T :
    Med alla dessa galningar som ockuperar Västeuropa så följer i deras spår så mycket grymheter. Jag läste bara rubrikerna för jag vet hur obarmhärtigt det hela är, arma oskyldiga djur.
    Varning, alert det är säkert värre än värst, ni läser på egen risk.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3460435/Punched-electrocuted-laughs-left-upside-bleeding-death-Secret-footage-reveals-goes-inside-humane-organic-slaughterhouse-France.html
    Detta från Frankrike, tror inte att det tyvärr är det enda landet !

  2. Bra vi blir påminda om historia Pettersson. Borde barn också bli i skolan.
    Tog väl bort Kristendomsundervisningen och ersatte den med prata om rasism. Vet inte om dem tagit bort klassresor till koncentrationsläger i Polen? Muslimer bestämmer agendan numer och allt leds av en pajas som Gustav Fridolin som inte är torr bakom öronen. En stor skam för Skåne denna pojke, Borde veta hut.-;)

  3. Oroshärdar i muslimska världen bör inneslutas och uteslutas ur internationell gemenskap.
    Vill de ha högre levnadsstandard måste de frivilligt ändra sina värderingar och efterlikna västerlands livsstil. Vill de inte det får de söka hjälp hos Mohammed.

    • De är så många, muslimerna och förökar sig snabbt. Nazismen var ung. Hjärntvätten inom islam har pågått sedan -600- talet och innan, eftersom islam är ett hopkok av nomaders synsätt på livet. Men man ska aldrig säga aldrig.

Kommentera